• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri seçkin piriler evlendi....

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile dört yıldır birlikte olduğu manken Seçkin Piriler, önceki akşam nikâh masasına oturdu.

bu arada 3 aylık hamileymiş yani öyle diyolar ama sorduklarında cevap vermemişler ki bu doğru olduğunu kanıtlıyor zaten.....

Son düzenleme:
ben beğenmedim tarzım olmadığı için belkide ama bence çok rüküş yaaa.....
biraz daha zevkli olabilirdi bana göre :)

Damat hariç herşey güzel..
Klasik gelinlik ama güzel..Saç da sıradan ama güzel.
Apar topar evlenmişler gibi ama güzel..
aman neyse.

Hamileymiş demek vallahi ağzımdan aldınız..
ben de dedim bu kızın yüzü gözü toparlanmış demek bebiş varmış..

Neyse mutlu olsunlar bari ne diyelim.

paraları yokmuymuş daha kaliteli bi gelinlik için. çookk rüküş..etek hele yorgan gibi.
oh be gazetede gördüm de içimde kalmıştı burda söyledim.
kaan ın hayranı olduğumdan olabilir mi diye düşünüyorum ama yok. etek kısmı çok kötü..

adam silah zoruyla evlenmiş gibi bu adamdan nası bi koca olur merak ediorm

begenmedm gelinlikte transparanlık sewmıorum ole cok cok kotu bi gelınlık deil ama yinede cok hosuma gtmedi:umursamaz: baslıgı gorunce ece erkenınki gibi ceyda duwencininnki gibi bir gelınlık beklıodum acıkcası sasrdım bu gelınlıgı gorunce delikafadulden

bende hiç beğenmedim üstü dantelli altı yorgan gibi makyajı idare eder allah mutlu etsin damatta pek bi mutlu :) zemuszemus

hamile oldugu belli ayvalar taşmış maşallahhh aklinialirimsmile
damatta hayatından bezmişş sanki bitsede eve gidip maç izlesem der gibi bakıyooo :roflol:

Gelinlik tek kelimeyle fiyasko daha kötüsünü görmemiştim sanki sempatiksalakcinni

neyse allah mesut etsin :teytey:

kaancık yazık, gelinin hortlak gibi yüzünü görünce o da korkmuş herhalde. bunun bir ömür nasıl geçecek diye bakıyor olmalı :)

Back