- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
- Konu Sahibi cananmutlu
-
Kabak gibi ortada olan gerçeğe rağmen hala Kaliforniya'dayım demen cidden çok komikKonunun içeriğine değil de yaşadığım yere takılmanız bilemedim yani. Sanki sizleri bir şeye inandırma mecburiyetim varmış gibi.
O zaman dişi kurt'tu bu arkadaşAhahahah ben önceki üyelikleri bilmiyorum ama ya haksizlik
O zaman dişi kurt'tu bu arkadaş
Şekerim kimse sizden böyle bir şey beklemiyor ki.Konunun içeriğine değil de yaşadığım yere takılmanız bilemedim yani. Sanki sizleri bir şeye inandırma mecburiyetim varmış gibi.
balımsu sen Paris’te yaşamıyorsun ki sen california da yaşamıyorsun sen balçıklı köyünden yazıyorsun sen neden buna inanmıyorsunKonunun içeriğine değil de yaşadığım yere takılmanız bilemedim yani. Sanki sizleri bir şeye inandırma mecburiyetim varmış gibi.
Bu kanıya nerden vardınız pardonbalımsu sen Paris’te yaşamıyorsun ki sen california da yaşamıyorsun sen balçıklı köyünden yazıyorsun sen neden buna inanmıyorsun
Sen californiyada olduğun kanıya nereden vardıysan oradanBu kanıya nerden vardınız pardon
Çünkü o uzun yıllardır Kaliforniya'da yaşadığı için "C" ile yazıyor. Biz ne bilelim eğitimsiz cahilizYa ztn karşı tarafmis gibi yapıp kötü olmak bir stratejidir ben başarılı buldum kendisini
Birde california demeyi bırakırsa olacak
Gerçekten size laf anlatmak deveye hendek atlatmak tan zorSen californiyada olduğun kanıya nereden vardınsa oradan
Aa van minıt böyle kaçmak yok.kaçamazsınGerçekten size laf anlatmak deveye hendek atlatmak tan zor
Kaçtığımı kim söylediAa van minıt böyle kaçmak yok.kaçamazsın
Sana izin verildiği süre yazabiliyorsun zaten.Uçurulman an meselesi istersen banlanmadan içini dök itiraf et balçıklı köyünde olduğunuKaçtığımı kim söyledi
Geçen pnarasena hesabına da profile eyfel kulesini koymuş Fransa’yı iyi bildiğini yazıyordu
Aahhhh bu trol neymiş böyle
@accessdenieddogadostupanda Katibin Ruhu @zxshermine @Dexter B Burhan Burhanitto
Hayır Diyarbekir.Avrupa medeniyet guzellemesi yapiyoduhayaller kaliforniya, hayatlar yozgat
Kim kime izin veriyor ayrıca neyin derdindesiniz yaşadığım yer neden size batıyorSana izin verildiği süre yazabiliyorsun zaten.Uçurulman an meselesi istersen banlanmadan içini dök itiraf et balçıklı köyünde olduğunu
ne kadar kotu sozler yaaa bu konuyu acan kisi kotu soylediyse siz cokmu iyi laf ediyosunuz herkes düsuncesini soyleyebilir ozgur degilmi demekki o boyle dusunuyo ne var bunda artik ozgurce yorum yapilmayacak duruma geldi millet yaaa bu sitede kufur iceren seyler kullanilmiyo biliyodum g.t ne demk oluyo aciklqrmisinizEğlen bebegim. Yalan g.t gibidir herkeste var nasıl olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?