- 18 Ağustos 2022
- 2.985
- 9.628
- 88
- Konu Sahibi cananmutlu
-
Benim fransız arkadaşlarım da var !! İsterlerse cıbıl gezerler saygı duyun size ne!!Geçen pnarasena hesabına da profile eyfel kulesini koymuş Fransa’yı iyi bildiğini yazıyordu
Aahhhh bu trol neymiş böyle
@accessdenied @dogadostupandaKatibin Ruhu @zxshermine @Dexter @tfb
Kız kazen dedi ya.. ıp den hersey ortaya cıkıyor cakozlamadm ayagı yapıp daha da batma baribende mesela banlıyken üyelik almak istedim lappsss diye cezamı uzatıp üyelikleri önüme serdiler
Kuyrugu dik tutmaya calisiyor ahhahahahaKız kazen dedi ya.. ıp den hersey ortaya cıkıyor cakozlamadm ayagı yapıp daha da batma baribende mesela banlıyken üyelik almak istedim lappsss diye cezamı uzatıp üyelikleri önüme serdiler
Ayy insallah gitmez kazende atmıcakmıs zaten. Profesyonelliğini sevsinler zaten kendiyle celisen biriydi üyelikleriylede celişmesi normalÇok profesyonel, çok soğuk kanlı. Tam bir Dişi Kurt
Kuyrugunu ıstırıcam simdiKuyrugu dik tutmaya calisiyor ahhahahaha
Eti sizin kemiği benim diye anladım banlanmayız herhaldeAbi bizi banlamayacaksın dimi
niye falancaya anlatır gibi anlatıyorsunKız kazen dedi ya.. ıp den hersey ortaya cıkıyor cakozlamadm ayagı yapıp daha da batma baribende mesela banlıyken üyelik almak istedim lappsss diye cezamı uzatıp üyelikleri önüme serdiler
Bize göreee değil, bizim için değillllll siyaha beyaz demeeeekkkkÇok profesyonel, çok soğuk kanlı. Tam bir Dişi Kurt
Gideyim biraz ulkemi kotuleyeyim adli calisma b.ka basti
Sivandi da sivandi hatta
Ama kuyruk hala dik
Havalar nasil California’da?
Ulkucu hanim isterseniz sizi ciplaklar kampina alalim burdan, size pek yaramadi sanki burasi
Ne bileyim ben naptgmı biliyomuyum suan avını bekleyen kaplan gibiyim agzımdan salyalar akıyoniye falancaya anlatır gibi anlatıyorsun
Uff harikasınnKaliforniya'da saat 02.55miş. Ülkesini düşünmekten gözüne uyku girmemiş vay be
Bunlar cibildaklar kampindan mi firlamislarBunuda profilinde paylaş tek pp fotonla inanmayız orda yasadıgına
Amariga bizi kıskaniKaliforniya'da saat 02.55miş. Ülkesini düşünmekten gözüne uyku girmemiş vay be
Kampta govalamıslar bunları tişörtlerini giyemeden kaçmışlarBunlar cibildaklar kampindan mi firlamislar
Şu anda kaliforniyada yaz mı kış mı?
Bu arada telefon Kaliforniyadan nasıl çekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?