- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.717
- Konu Sahibi cananmutlu
Siz kimden bahsediyorsunuz ayrıca profil fotoma neden bu kadar takıldınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kimden bahsediyorsunuz ayrıca profil fotoma neden bu kadar takıldınız
Abi o zaman ben de Mönşingladbah’dayım.
Türkiye ye geldim ve hiç sevemedim
Ben size hiç bir şey ispatlamak zorunda değilim.Hiiç uğraşamam sizinle... Ip adresiniz diyorlar Türkiye diyorlar ama siz hâla yalan söyleme peşindesiniz.
Milliyetci arkadas ulke ulke geziyor, gezmekle kalmiyor tamamen o ulkede yasamaya basliyor ama dibine kadar MiLLiYEtci!! Hmmm tamam o zamanKendisi miliyetçi bir arkadaştı. Bir partinin kadın kollarındaydı. Eski üyeliğinde ASENA (Dişi Kurt)
Benim zaten lafım Türkiye ye değil yönetimeTürkiye sevilmez mi? Hükumeti sevme, iktidarı sevme ama Turkiyeyi sevmemen beni incitti.
Uuuuu la bi konu sahibi ben anlarm o musun değilmisinAynen o yüzden eski nicki DİŞİ KURT idi
Cok rahat cok profesyonel cokkSiz kimden bahsediyorsunuz ayrıca profil fotoma neden bu kadar takıldınız
Siz kimden bahsediyorsunuzMilliyetci arkadas ulke ulke geziyor, gezmekle kalmiyor tamamen o ulkede yasamaya basliyor ama dibine kadar MiLLiYEtci!! Hmmm tamam o zaman
O zaman oylar Sinan Oğan’asjdjjddjKendisi miliyetçi bir arkadaştı. Bir partinin kadın kollarındaydı. Eski üyeliğinde ASENA (Dişi Kurt)
BabamdanSiz kimden bahsediyorsunuz
Birde türkiyede cıplaklar kampı olmadıgı için sikayetci bu da dip not olarak duruversinMilliyetci arkadas ulke ulke geziyor, gezmekle kalmiyor tamamen o ulkede yasamaya basliyor ama dibine kadar MiLLiYEtci!! Hmmm tamam o zaman
Geçen pnarasena hesabına da profile eyfel kulesini koymuş Fransa’yı iyi bildiğini yazıyorduCaliforniada olduğunun tasdiği olarak da Golden Gate köprüsünün resmini koymuş profile
La get ötede oyna. Daha 10 dk önce yazdığını unutuyorsunBenim zaten lafım Türkiye ye değil yönetime
Eğitim seviyesi düşük
Hadi gidelim başka konuya tek başına kalsın ama ben eziyet olsun diye atmayacağım siteden. Tek başına kaliforniyada otursun
PuhahahahhahahahahahahahBirde türkiyede cıplaklar kampı olmadıgı için sikayetci bu da dip not olarak duruversin
Kız kazen dedi ya.. ıp den hersey ortaya cıkıyor cakozlamadm ayagı yapıp daha da batma bari bende mesela banlıyken üyelik almak istedim lappsss diye cezamı uzatıp üyelikleri önüme serdilerSiz kimden bahsediyorsunuz
O zaman oylar Sinan Oğan’asjdjjddj