• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

Bugün sabah da olmaz bize
Ne uyuyamayacağım be yorgunluktan gözlerim kapanıyor
O değilde ağlaması sımkırtması bi komik milletin diline resmen düştün be kızım :KK70::KK70:

Bu ülkenin başına gelebilecek herşey müstahak dur.. akp yere gore sığdıramayan millet cumhur baskaniniz degilmi? Dağdaki pkkliyi meclise sokan.. "ovana inde siyaset yap" diye.. ne yapsınlar onca hak verildi kullanmasın mi kürt kardeşin.. hic boşuna gocunmayın sıkma başlı müslüman kardeşim.. birazda onlar götürsün

Atatürkü beğenmiyor ama onun kurduğu devletten imkanlarından pek tabi yararlanıyor

e be cahil cühela sana(kadınlara)seçme ve seçilme hakkını kim verdi eben mi?

boyamış saçları sarıya o biçim makyaj yapmış birde hala söyleniyor

madem o kadar koyu rte aşığısın ak parti aşığısın senin onun ilkelerini benimsemeni beklerdim

ne demiş rte kadın ve erkek eşit değildir

kadın dediğin susar oturur sus sesin çıkmasın:KK53:
:KK9::KK9::KK9:

Ne diyim bilemedim ki şaştım kaldım valla haklısın çocuk işte deyip geçmek lazım belki
kızda akıl olsa kendini videoya çekmez,kaç genç yerin dibine girdi bu videolar yüzünden,bir genç kızssın ağlamak zırlamak ne oluyorki,birimi öldü allah korusun

rakip takımların işi olmasın, gerçek olduğuna inanmakta zorluk çekiyorum :confused::confused: 5 sn zor tahammül ettim valla:KK53::KK53:

anan baban yok mu kızım senin:KK53::KK53:

Back
X