Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

Atatürk'ü Ağzına alana da bakın hele...
Np2dIx3h.jpg

Valla ben tuğçe kazaz' dan ziyade hafiften bir seda sayan havası sezdim o da birine böyle hunharca haykırıyordu kime unuttum :)

Atatürkü beğenmiyor ama onun kurduğu devletten imkanlarından pek tabi yararlanıyor

e be cahil cühela sana(kadınlara)seçme ve seçilme hakkını kim verdi eben mi?

boyamış saçları sarıya o biçim makyaj yapmış birde hala söyleniyor

madem o kadar koyu rte aşığısın ak parti aşığısın senin onun ilkelerini benimsemeni beklerdim

ne demiş rte kadın ve erkek eşit değildir

kadın dediğin susar oturur sus sesin çıkmasın:KK53:

Köpeğin duası kabul olsa idi gökten kemik yağardı
O değilde mahalle karısı gibi Allah sizi Bilmem ne etsin deyip durma niye bu kadar ağır geldi bunlara acaba ya bide o hoca demesi yok mu hoca efendinizdi o sizin hoca pkk hdp meclise yeni girmediki yeni girse haklısın ama kaç yıldır var ama sen yeni gördünse onu bilemem beyin iyi yıkanmış...

Köpeğin duası kabul olsa idi gökten kemik yağardı
O değilde mahalle karısı gibi Allah sizi Bilmem ne etsin deyip durma niye bu kadar ağır geldi bunlara acaba ya bide o hoca demesi yok mu hoca efendinizdi o sizin hoca pkk hdp meclise yeni girmediki yeni girse haklısın ama kaç yıldır var ama sen yeni gördünse onu bilemem beyin iyi yıkanmış...
ya bu hoca ne zaman gözden düştü,dünyanın çivisi çıkmış

Biri şu kıza hdp yi meclise kim sokmuş zamanında söyleyiversin yazıktır.
Bir de ak parti seçmeni de partinin kendisi gibiymiş kız nasıl ağlıyor nasıl demogoji yapıyor. Beni zorlasalar yapamam. Zaten on üç senedir adamlar seçilirken hiçbirimiz çıkıp böyle şeyler yapmadık yapamayız fa zaten beceremeyiz. Ve kız burayı okursun belki. Ben de hep demişimdir ki bu kadar ortalığa dökülen yolsuzluğu gördüğü halde hala oy verip benim vergilerimin bilmem neyimin çalınmasına ortak olanlara hakkım helal değil.

X