Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

İnanır mısın kardeş, Beşiktaş'ta oturuyorum, burda bile seçim sabahı bir grup silahlı adam gelip kolumdan tutup , ya partimize vercen ya da çubuk krakerle bileklerini keseceğiz dedi.
Bileklerime kıyamadım, oy verdim.
Sizin orda yine iyiymiş. Bize koskoca izmirin göbeğinde top kekle saldırdılar. Kafama 3 dikiş atıldı. Ben mecbur kaldım verdim.

Butun kanallarda aa tabi samanyolu Fox falan gibi kanallar disinda hepsinde sizde acip izlerseniz gundemden haberiniz olur gerci gorselerde degisen birsey olmuyor adamlar yine %10 u geciyor ister tehdit ister silah hukumeti ve ulkeyi su an bile mahvettiler ya ne diyelim iki Gunn sonra ekonomi cokunce maasimi alamadim ilac kuyrugu doktor kuyrugu aciz diye herkes sikayet eder 14 sene once oldugugibii ama is isten gecmis olur milletimiz gozunu acsin artikk 13 senelik rahatlik mi battii

Valla haklısın kardeş, 1350 lira açlık ve yoksulluk sınırı olan ülkede 950 lira maaş alıyorlar, hala söyleniyorlar valla pes:KK12:

E vasat bir evin kirası 800 lira, 150 lira neyinize yetmiyor? Rahatlık batıyor millete, sinirimden kuduracağım, böyle nankörlük olmaz:KK62:

O değil de samanyolu izleyen var mı ki aramızda?

5. boyut, kalpgözü, başı açık gelinin kapalı görümceye yaptıkları sonucu çektikleri? :KK70: :KK70: :KK70:

edit: bi bildiğiniz paralel. ne çekti geometri ne çektiii
Ben sadece flash tv izliyorum. O yüzden bilememişim bunları...
Halay forever :KK66:

ya sen cidden cevap mı bekliyorsun bu kitleden adam kaynağı atv falan gösteriyo : D
bir tane cevap alamadım zaten,sormamdan rahatsız oluyorlar birde heryere yetişiyormuşum,tabii hdp için chp yi suçlamalarına fırsat veremem,bunu görev edindim,gerçek akpnin ilk bu adımı attığıdır

Valla haklısın kardeş, 1350 lira açlık ve yoksulluk sınırı olan ülkede 950 lira maaş alıyorlar, hala söyleniyorlar valla pes:KK12:

E vasat bir evin kirası 800 lira, 150 lira neyinize yetmiyor? Rahatlık batıyor millete, sinirimden kuduracağım, böyle nankörlük olmaz:KK62:
eczaneye her ay 40 tl veriyorumki,oğlumla birerkere muayne olsak ilacıyla 40 tl,yeminle onu vermemek için dra göstermeden bir tane surup alan var çocuğuna

Butun kanallarda aa tabi samanyolu Fox falan gibi kanallar disinda hepsinde sizde acip izlerseniz gundemden haberiniz olur gerci gorselerde degisen birsey olmuyor adamlar yine %10 u geciyor ister tehdit ister silah hukumeti ve ulkeyi su an bile mahvettiler ya ne diyelim iki Gunn sonra ekonomi cokunce maasimi alamadim ilac kuyrugu doktor kuyrugu aciz diye herkes sikayet eder 14 sene once oldugugibii ama is isten gecmis olur milletimiz gozunu acsin artikk 13 senelik rahatlik mi battii

FoX ne alaka yahu? Cemaat ve Doğan Medyadan sonra News Corp'ta mı paralel medya sayılıyor sizin gözünüzde? Geriye Turkuaz Grubundan başka birşey kalmıyor yalnız başka kanal olarak. Onlarında tarafsızlığı tartışılır.

sürekli flash tv izliyorsan zaten dünyayla irtibatın otomatikman kesilmiş demektir:KK70:

ülkede savaş çıksa haydi eller havaya tey tey:KK70:

bas bas paraları leylaya bir daha mı geleceğiz dünyaya
Öyle deme dün akşam seçim sonuçlarını altta bant olarak verdiler. Halayların arasında ordan takip ettik :KK53:

korkma kuzum ya daha ölmedik
karşılarında da chp ve mhp var :cool:
akp zaten oyalayıp duruyor
tek başlarına bir şey yapamazlar

antibiyotik de vermiyorlar muayene olmadan
onu ille ödeyeceksin diyor yani
ki antibiyotik çok tüketilen bir şey
özel hastaneler çoğaldı çoğaldıda sıradan halk gidebiliyor sanki,tahlil fiyatlarını duyup yaptırmayan kaç kişiye şahit oldum,ssk da doğru düzgün muaynede yapmıyorlar ayrıca,belim için gittiğimde yerinden bakarak bel sıkışması dedi dr:KK64:

eczaneye her ay 40 tl veriyorumki,oğlumla birerkere muayne olsak ilacıyla 40 tl,yeminle onu vermemek için dra göstermeden bir tane surup alan var çocuğuna

Babam 1 aydır hastanede yatıyor..Ha biz şanslıyız, iş bankası bakıyor bize..O yüzden muamele özel..

Ama o arkadaşı sabahın 5.30 unda şöyle bi gezdirivereyim ege üniversitesi koridorlarında, bahçesinde..Hayattan soğur..
İnsanların rezili çıkıyor..Geceden geliyor insanlar hastaneye kayıt için..

Abuk sabuk yorumlar yapıp insanların asabını bozmasalar rahat edemezler.
Nasıl bi Türkiyede yaşıyor arkadaş bu insanlar.

Babam 1 aydır hastanede yatıyor..Ha biz şanslıyız, iş bankası bakıyor bize..O yüzden muamele özel..

Ama o arkadaşı sabahın 5.30 unda şöyle bi gezdirivereyim ege üniversitesi koridorlarında, bahçesinde..Hayattan soğur..

iyide olsa kötüde olsa rte gölgesi istiyorlar,

çok geçmiş olsun bu arada acil şifalar dilerim

X