- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Aramızda para toplayıp hakkı neyse verelim sussun...Ustumde ne hakki var da haram etti merak icindeyim. Hayir yani varsa da gidip odeyim hakkini da aglamasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda para toplayıp hakkı neyse verelim sussun...Ustumde ne hakki var da haram etti merak icindeyim. Hayir yani varsa da gidip odeyim hakkini da aglamasin.
ee her kadın kollarındakiler böyle saç baş yolaydıTwitterda yazmis. Annesi akp kadin kollarindanmis. Kizimiz da kendini bildi bileli annesiyle kadin kollarinda takilirmis falan filan.
ben izleyemedim sonuna dek chees,kafam almıyor o kadar gürültüyürakip takımların işi olmasın, gerçek olduğuna inanmakta zorluk çekiyorum 5 sn zor tahammül ettim valla
anan baban yok mu kızım senin
ben izleyemedim sonuna dek chees,kafam almıyor o kadar gürültüyü
E takılsın yine ne yaptık ,sanki akp kadın kollarını lağvettik.Twitterda yazmis. Annesi akp kadin kollarindanmis. Kizimiz da kendini bildi bileli annesiyle kadin kollarinda takilirmis falan filan.
Kopyala yapistirla mi fikir yaristiralim?Erdoğanla davutoglunun sucu! En buyuk suc onlarin gidip hakkariye havaalani yaparsan Van da ilk sen dolmadan depremde yikilan evlerin yerine konut dikersen vefakar(!) Insanimizda boyle tesekkur ederim eder size ... Bizim insanimiza insan gibi yasamak yarasmiyor birak 2. 3. Sinif insan muamelesi gorsunler k. El etek opsunler anca bu yarasir Bu nankor millete!!!!!!!
Erdoğanla davutoglunun sucu! En buyuk suc onlarin gidip hakkariye havaalani yaparsan Van da ilk sen dolmadan depremde yikilan evlerin yerine konut dikersen vefakar(!) Insanimizda boyle tesekkur ederim eder size ... Bizim insanimiza insan gibi yasamak yarasmiyor birak 2. 3. Sinif insan muamelesi gorsunler k. El etek opsunler anca bu yarasir Bu nankor millete!!!!!!!
Hıhı evet...Erdoğanla davutoglunun sucu! En buyuk suc onlarin gidip hakkariye havaalani yaparsan Van da ilk sen dolmadan depremde yikilan evlerin yerine konut dikersen vefakar(!) Insanimizda boyle tesekkur ederim eder size ... Bizim insanimiza insan gibi yasamak yarasmiyor birak 2. 3. Sinif insan muamelesi gorsunler k. El etek opsunler anca bu yarasir Bu nankor millete!!!!!!!
Haberler çok güzel kaynakmış kardeş, nerden buldun?Ister kopyala ister yapistir dogruya dogru gidip adamlar silahla oy toplamis haberlerde hergun cikiyor aponun heykelini dikecez baraji gecmezsek savas cikar diyor bizim insanimizda boyle insanlari meclise sokuyor yakinda suriyeden filistinden farkimiz kalmaz o zamanda boyle savunacak mi millet bakalim ...
kaç defa yazdık burada sayın apoyla rte görüşme masalarına oturur ken neden ses etmediniz,burada apo ile neden masaya otururluyor diye tartışırken neden yoktunuz bi yazın heleIster kopyala ister yapistir dogruya dogru gidip adamlar silahla oy toplamis haberlerde hergun cikiyor aponun heykelini dikecez baraji gecmezsek savas cikar diyor bizim insanimizda boyle insanlari meclise sokuyor yakinda suriyeden filistinden farkimiz kalmaz o zamanda boyle savunacak mi millet bakalim ...
kızkardeşim istanbulda bir geziye gitmiş heryer suriyeliydi dedi,20 sene sonra burada dünyaya gelen suriyeli çocuklar doğal olarak hak istediklerindede kimi suçlayacaksınız yazarmısınızIster kopyala ister yapistir dogruya dogru gidip adamlar silahla oy toplamis haberlerde hergun cikiyor aponun heykelini dikecez baraji gecmezsek savas cikar diyor bizim insanimizda boyle insanlari meclise sokuyor yakinda suriyeden filistinden farkimiz kalmaz o zamanda boyle savunacak mi millet bakalim ...
aynenizleme zaten yaw, hayatından 2 dk çaldığına değmez
adamlar silahla oy toplamis
bulgaristan göçmeni arkadaşım var,ne kürt asıllılar ne pkk genç kızı hdp ye vermiş oyunuİnanır mısın kardeş, Beşiktaş'ta oturuyorum, burda bile seçim sabahı bir grup silahlı adam gelip kolumdan tutup , ya partimize vercen ya da çubuk krakerle bileklerini keseceğiz dedi.
Bileklerime kıyamadım, oy verdim.
ne rahatlığı ya emekliye 60 tl zam yaptılar milletvekili emeklilerinede750 tl kendileri rahattı evetButun kanallarda aa tabi samanyolu Fox falan gibi kanallar disinda hepsinde sizde acip izlerseniz gundemden haberiniz olur gerci gorselerde degisen birsey olmuyor adamlar yine %10 u geciyor ister tehdit ister silah hukumeti ve ulkeyi su an bile mahvettiler ya ne diyelim iki Gunn sonra ekonomi cokunce maasimi alamadim ilac kuyrugu doktor kuyrugu aciz diye herkes sikayet eder 14 sene once oldugugibii ama is isten gecmis olur milletimiz gozunu acsin artikk 13 senelik rahatlik mi battii