• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aaa topikin kilidi açılmış!
Oyumu sabah erken kalkıp kullandım bu kez. Çok sıra oluyordu çünkü.
Ben akp nin ağırlıklı olduğu bir bölgedeyim. Sabah dokuz olmadan oy kullandığım halde kapıda azda olsa sıra vardı. Benden önce en az yirmi kişi oy kullanmıştı, sandiktaki zarflara göre.
Okul kalabalık idi hatta geçen seferden daha kalabalık.
Kapıda çok fazla gorevli de vardı, sanırım musahit veya başka türlü görevliler.
Hayırlı olsun diyeceğim ülkeye ama, büyük ihtimalle bu benim son oy kullanısim olacak.
Belki de bir dahakine bu hakkım bile elimden alınmış olur bir kadın olarak, kim bilir...
Bende öyle düşünüyorum hayatım seneye 31 martta belediye başkanı secicez

Geçen seçimde sandıkta 319 geçerli oy vardı sanırım bir de geçersiz.
Bugün bir olmamıştı gittiğim oy kullanırken sandıkta görevli birinin 222 oldu oyunu kullanan dediğini duydum.
Katılım iyi diye düşünmek istiyorum işaret kabul ettim duyduğumu:)
Katılım ilkinden yüzde 15 düşmüş deniyor burda sokaklara baktimpektr kalabalık değildi.

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Bekleyip göreceğiz akşamı.
Sönüğüz evet ama ne olursa olsun tüm hak arayışımızı sonuna kadar sürdüreceğiz.
Amiiinnnnnn CNN Habertürk Erdoğan'ı önde götürüyor yasak kalkmamasina ragmen

Sivas'ta yaşıyorum Sivas'ı biliyorsunuz zaten. Bizim mahalle de Sivas'ın en AKP'li mahallelerinden biri olabilir. İlk turda bizim sandıktan 246 RTE 59 kk 25 Oğan çıktı. Bu sefer n'olacak heyecanla bekliyorum. Oy ve ötesine kaçta yüklenir acaba tutanaklar?

Sivas'ta yaşıyorum Sivas'ı biliyorsunuz zaten. Bizim mahalle de Sivas'ın en AKP'li mahallelerinden biri olabilir. İlk turda bizim sandıktan 246 RTE 59 kk 25 Oğan çıktı. Bu sefer n'olacak heyecanla bekliyorum. Oy ve ötesine kaçta yüklenir acaba tutanaklar?
Sivas'ta RTE kazanmisti 14 Mayıs'ta galiba

Yok ya 7 di sanki şu anda varmı tv de birsey yoksa 7 de
Bu seçim baya itirazı gecicek sanırsam .yine geçersiz oy sayısı baya fazla anlamıyorum nasil bir kzfa var insanlarda kimisi FB şampiyon yazmış kimisi GS sampiyon biride kk bay bay yazmış dalga geçiyorlar. Bir oy bile çok önemli insanların umrunda deil. Burdada arkadaşım söyledi biraz önce gıcıklık olsun diye ikisinde basmış eveti

Amin amin amin.
IMG_20230528_181313.webp

Back
X