Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa RTE'nin önde olduğu yerleri açıyor, yavaş yavaş düşürüyor. Ama ikisine de güvenemem ben şu an üzülüyorum sonraYa hangisine inanıcaz birinde rte önde birin KK
Ayyy dikkat edin canım o kadar sıkmasın kendini. Bende kendimden korkuyorum geçen seçimde 1 günde 3 ağrı kesici almıştım bugünde başım ağrıyor valla kaldıramıyorum artık. Kazanırlarsa sevinç seslerini duymak istemiyorumMümkünse acmiycam bende herseferinde aynı seyigormekten kalbim dayanmıyor. Babama sen izleme dedim kalbi var Allah muhafaza 14 Mayıs'ta spazm geçirdi zaten
Kuşum anka'ya güvenemiyorum ama mecburuz. Sanki bu sefer birazcık daha farklı gibi he?Aa RTE'nin önde olduğu yerleri açıyor, yavaş yavaş düşürüyor. Ama ikisine de güvenemem ben şu an üzülüyorum sonra![]()
Bende inanmıyorum hiçbirineArtık umudum kalmadı bu saatten sonra birazdan Erdoğan krallığını ilan eder kulliyede
Umudu kaybede kaybede oy verdi çoğumuz umarım yeşillenir, umutlarımız sönmez yenidenEşimin görevli olduğu okulda müşahitlerle konuşmuşlar 3-4 sandık harici kk öndeymiş. Ki etimesguttayız rtenin kalesi gibi bi yer burası. Okulun geneli bi net açıklansın da ona göre umudumu kazanıcam tekrardan
Valla farklı değilse de hepsi açılana kadar farklı gibi görücem ben diğer türlü kalbim kaldırmıyor artıkKuşum anka'ya güvenemiyorum ama mecburuz. Sanki bu sefer birazcık daha farklı gibi he?![]()
Bende aynıyım valla izletmiyoruz doktoru yasakladı fazla heyacan sıkıntı yok dedi evdeki tvlerin fişlerini çekti annem simdilik sorun yok.Ayyy dikkat edin canım o kadar sıkmasın kendini. Bende kendimden korkuyorum geçen seçimde 1 günde 3 ağrı kesici almıştım bugünde başım ağrıyor valla kaldıramıyorum artık. Kazanırlarsa sevinç seslerini duymak istemiyorum
AA rte’nin yüksek olduğu illeri giriyor öncelik olarak o yüzden böyle oluyorYa hangisine inanıcaz birinde rte önde birin KK
Biz balkon konuşmasına kadar bekleyelim.Valla farklı değilse de hepsi açılana kadar farklı gibi görücem ben diğer türlü kalbim kaldırmıyor artık
Benim bi tanıdık dün arabasını ak parti bayrağıyla kaplamış yarın kazanınca hazır olsun diyeAyyy dikkat edin canım o kadar sıkmasın kendini. Bende kendimden korkuyorum geçen seçimde 1 günde 3 ağrı kesici almıştım bugünde başım ağrıyor valla kaldıramıyorum artık. Kazanırlarsa sevinç seslerini duymak istemiyorum
Umarım kazanırızda bu sefer kaybedince onlar kötü olurBende aynıyım valla izletmiyoruz doktoru yasakladı fazla heyacan sıkıntı yok dedi evdeki tvlerin fişlerini çekti annem simdilik sorun yok.
ÇıldırıyoruuuummmBenim bi tanıdık dün arabasını ak parti bayrağıyla kaplamış yarın kazanınca hazır olsun diye![]()