Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ben de tv'de görünce dedemm diye haykırdım ama sonra kendime bakınca amcam mı desem dedimBen pc den izliyorum telefonda anlaşılması zor olur :) Ben dedemden umutluyum![]()
Ne amcası dedemiz oBugün ben de tv'de görünce dedemm diye haykırdım ama sonra kendime bakınca amcam mı desem dedim![]()
Biri 69 dedem 74 yaşında çok daha dinç durmuyor muNe amcası dedemiz o![]()
Kalbinin temizliği yüzüne yansıyor çünküBiri 69 dedem 74 yaşında çok daha dinç durmuyor mu
Dimi dedem benimKalbinin temizliği yüzüne yansıyor çünkü.
Akp tarafından giden gençliğimi bazen fark etmeden coşuyorum. Sonra bir bakıyorum, ben olmuşum teyze. Piro, dede, başkan, can... Gelsin artık. Gitsin şu ruh emici!Ne amcası dedemiz o![]()
Durum bildiğin gibi. Biz kendi kendimize sohbet ediyoruz. Karşıt fikirler pek bizimle muhatap olmuyor. 15'inde gelmeyi düşünüyorlar.Merak ettim burdaki seçenekler de kim önde gidiyor acaba![]()
Yaaa yaşım meydanee çıkıyor ama böyle konuşmalarda hep bu sahne aklıma geliyor.misler gibi septik oldum.Kalbinin temizliği yüzüne yansıyor çünkü.
Yaaa yaşım meydanee çıkıyor ama böyle konuşmalarda hep bu sahne aklıma geliyor.misler gibi septik oldum.
Ben yakın gözlükle de göremedim. Lakin telefondan ötürüdür . İki tane başarabiliriz vardı. Yagmaladigim arkadaş kitapliklarindan aynılarını bulmada üstün başarı gösteririm. Malum alamıyoruz.Ben telefondan çok ayrıntı göremiyorum, yakın gözlüğü vaktim geldi zaarÖmrümün son demi medeni bir toplumda geçseydi
![]()
20'li yaşlarda olupta,tüp ve yağ kuyruklarını anlatanlara ne demeli pekiYaşımıza kurban olsun şuradaki yirmilikler![]()
20'li yaşlarda olupta,tüp ve yağ kuyruklarını anlatanlara ne demeli peki?
15 inde karşı taraf coşkuyla gelirse artık onlar yazar sizler bakarsınız muhattap olmazsınızDurum bildiğin gibi. Biz kendi kendimize sohbet ediyoruz. Karşıt fikirler pek bizimle muhatap olmuyor. 15'inde gelmeyi düşünüyorlar.
Fırtına gibi olanları da var .masallahh