Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
Yeri siyaset mi bilmiyorum;ama şu haberi hatırlayasım tuttu. Esma Esad’ın ifşalanan özel mail yazışması olarak servis edilmişti, lider olarak bizim ülkemizi temsil eden insanların Suriye gibi bir bizden daha az gelişmiş Ortadoğu ülkesinin first ladysinin ağzına şu şekilde sakız olması moralimi bozmuştu yalan yok;çünkü haklıydı. Ben bu yüzden artık bu devirde ülkemizi temsil edebilecek köklü ve yüksek eğitimli bir aileden gelen güçlü ve yüksek eğitimli, multilingual, özellikle kadın bir lider veya lider eşi figürü istiyorum. Havaryu, nevaryu, haa, höö, dünyadan habersiz torpilli danışmanlar ile ilerlemiyor her şey.

Saraylarda da boğazlarda da yaşasanız, bilmem kilosu ne kadardan beyaz çay(!) da içseniz, ülke ülke de gezseniz, para içinde yüzüp Emine Hanım gibi yarım milyonluk Hermes çanta da taksanız, otuz bin euroya Chopard saat da taksanız, konvoylarla, yurt dışında lüks mağazayı bilmem kaç korumayla kendinize özel de kapatsanız; kısaca som altın tozuna da bulansanız kumaşınız neyse odur; sonradan görmelikler, kültürsüzlükler, kendini geliştirememişlikler, kompleksler, yama gibi parayla alınan yurt dışı eğitimleriyle gizlenemiyor, eğreti duruyor. İşte dışa vurumu da komik duruyor; kompleksin tezahürü olarak başkalarını ezmeye, kendi çapınızda uğramaya çalışırken kendinizi rezil ediyorsunuz.

Asalet de parayla satın alınamıyor, hadi eğitimi yurt içinde çalıntı sorularla yurt dışında parayla hallediyorlardı; bazı şeylerin parayla satın alınabilen şeyler olmasını ben de dilerdim

MİT ele geçirdi. Esma Esad: “Erdoğan haydut, karısı cahil ve zevksiz” demiş – JÖNTÜRK

İlgilenenler icin Bogazici yuksek lisans kayitlarinin son gunleri.

Dunyanin ilk 25 universitelerinin birinden PhDli olarak son iki kosulu da sagladiktan sonra ben de basvuracagim. Lakin ben Sosyoloji lisansimi kullanip basvurayim diyorum. Ortamlarda Muhendislik YL yapiyorum diye satarim. Nasilsa anlayan olmaz. Lakin Yok Tez Database’de nasil muhendislik yazdiririm bir dusuneyim. Keske Jatomi iflas etmeseydi. Bebek sonrasi azicik coktum; teyze kivaminda olmasam da gecligim yok tabi. Mentorluk yaptigim Turkiye’nin ilk 500 ihracatci firmalari karsisinda 19 yasimdaki halimle gorunmek icin neler verirdim. Ah Jatomi keske iflas etmeseydin. Menekse lenslerim nemlendi.

Eklentiler

• FDD16902-B389-4035-9EF7-D8A6B1A03749.png
    111,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 6EDC991B-7964-4C4A-9D51-5EA84701DA95.png
    202,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 03EEAC83-AC45-43D6-85B0-7C01476526B0.png
    183,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Cv leri trilingual (!) olarak kabul ediyoruz
Yaş önemli Teyze modunda olmaz

Üslubun kimliğindir diye boşuna demiyorlar demek ki…
Buradaki çoğu arkadaşla farklı siyasi görüşteyim, defalarca da yazdım. Herkes biliyor, bir güne bir gün ne ben böyle konustum ne onlar bana böyle yaklaştı.
Okumakla adam olunmuyor sözünün ispatı niteliğinde biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…