Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
Buyurunuz efendim,şahlanmada geldiğimiz son nokta😡.

Eklentiler

• Screenshot_20230506-181542_Facebook.jpg
    Screenshot_20230506-181542_Facebook.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 47
Aaaa yok öyle değil onlar kk bile açıkladı bunları 17-25 te de yaptılar diye 😂 gündemi geriden takip ediyorsunuz galiba 😏
Merak etmeyin trilingual olarak gündem takibi yapıyorum. Sadece o değil, Ali Yeşildağ daha yeni açıklama yaptı, sizin algıda problem var; ben neyden bahsetmişim, siz ne demişsiniz. Şu verinin doğruluğunu teyit ettiniz. Teşekkürler!

Benim gibi tavandan prim odemesi yapildiysa Tayyip Erdogan sayesinde Temmuz ayinda kisi basi min. 30.000 alirlar.

Dipnot: Usulsuzluk tespit edilince torunun SGK’si iptal edilmisti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üç çocuğunu ve 10 aylık torunu Duru'yu usûlsüz şekilde sigortalı yaptırdığı iddia edildi.

Vakit gazetesinde bugün (1 Eylül 2010) Hasan Tosun imzasıyla yayımlanan haber şöyle:

Kızlarıyla konuşmuşlar soru sormuşlar ama ne fotoğraf var ne video...İddia üzerine inceleme başlatılmış ama gerisi yazmıyor.

💋
Çok gerginsiniz,bir beyaz çay içip öyle gelin istersiniz.Ben İstanbul mitingini izliyorum şu anda.Paylasim yaptığınız kaynakların hiç birine itibar etmiyoruz bu arada çünkü hepsi yandaş oluşumlar🙂.Aaa pardon,göremeyeceksiniz çünkü malesef engel listdnizdeyim😌.

Merak etmeyin trilingual olarak gündem takibi yapıyorum. Sadece o değil, Ali Yeşildağ daha yeni açıklama yaptı, sizin algıda problem var; ben neyden bahsetmişim, siz ne demişsiniz. Şu verinin doğruluğunu teyit ettiniz. Teşekkürler!

Ben sizin gibi her duyduğuma sarılmadığım için olabilir mi? Ali Yeşildağmış 😏 Her söylenene inansaydık 😂

Onlar gelse, geldikten sonra ilk maaşlarının bile garantisi yok 😏 Yeğenim mühendis istanbulda bir ilçe belediyesinde çalışıyordu chp ye geçtiği ilk ay maaşları yatmadı ayrıldı sonra. Rahat batıyor işte 😃

Aynen. Gercek muhendisler maas alamazken İİBF’nin bir bolumunden mezun olan biri burada yazilim muhendisiyim deyip ekonomik gosterge yorumluyor. Papucumun muhendisiyse demek.

Aynen. Gercek muhendisler maas alamazken İİBF’nin bir bolumunden mezun olan biri burada yazlim muhendisiyim deyip ekonomik gosterge yorumluyor. Papucumun muhendisiyse demek.
Siz ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle iki arkadaş,herkes engelli ama siz birbirinizi beğenip duruyorsunuz.

Siz ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle iki arkadaş,herkes engelli ama siz birbirinizi beğenip duruyorsunuz.
E ne var bunda bakarsanız benim beğendiğim başka arkadaşlar var burada noegthy bunlardan biri. Görüşlerimiz uymasa da seviyeli bir hanım.

X