- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.927
Yuvamı yıkar giderim diyenler vardı hatırlamıyon mu ?Yakışıklı mı demişlervaktinde rahmetli Turgut özalı en çekici erkek seçenler demiştir onu ya Sinan oğanı ciddi karizmatik buluyorum ben ya, seçimi kazanamazsa dizilerde oynasın izlerim yani
İncitmişsiniz yine.Yazabilirsiniz çekinmeyin. O kişinin size hakaret ettiğini düşünmüyorum fikrim değişmedi. Siz sürekli burada hakaret etti diye yazdığınız için gerçekten bir hakaret var zannetmiştim size güvenerek ama etmemiş.
Puahahah ben nasıl kaçırmışım onu yaYuvamı yıkar giderim diyenler vardı hatırlamıyon mu ?
Arıyorum inşallah silinmemiştir o videolar ya ahhahah.Puahahah ben nasıl kaçırmışım onu yakuduruklarrr
Kimseyi incitmek için yazmıyorum:) Benim yaptığım durum değerlendirmesiİncitmişsiniz yine.
bir arada rahmetli ahmet mete ışıkara en seksi erkek seçilmişti.:)))Yuvamı yıkar giderim diyenler vardı hatırlamıyon mu ?
Gel de anlatKimseyi incitmek için yazmıyorum:) Benim yaptığım durum değerlendirmesi
Ama bu çok başkaydı ya. Gel dese 4 çocuğu bırakıp kuma gidecekler vardı rezillik.bir arada rahmetli ahmet mete ışıkara en seksi erkek seçilmişti.:)))
aynı durum şimdi de geçerli,karım,kızım feda olsun diyenler var. bir yerlerinin kılıyız diye meydanlarda böğürüyorlar.Ama bu çok başkaydı ya. Gel dese 4 çocuğu bırakıp kuma gidecekler vardı rezillik.
Dört çocuk olsa evde ben de gidebilirdim sanki galiba sanıyorumAma bu çok başkaydı ya. Gel dese 4 çocuğu bırakıp kuma gidecekler vardı rezillik.
Ahahaha bazen 2 çocukla alırım başımı giderim efeler gibi heyyyy modunda oluyorumDört çocuk olsa evde ben de gidebilirdim sanki galiba sanıyorum
Gel de anlat
Incinecek bir şey yok merak etmeyinİncitmişsiniz yine.
Aşırı ciddiye alıyorsun hem de. Uzun uzun kendini anlatıyorsun. Ben de bu sayfaya gelip üslup da üslup, hepimiz kardeşiz muhabbeti yapanları pek önemsemiyorum açıkçası. Bu seçimi hepinizin kalp kırıklığından daha önemli buluyorum. Hadi arkandan konuşmayayım, o paylaştığın iki video da kışkırtmak amaçlı hazırlanmış videolardı. Hele şu ezanla ilgili video... Adam ne diyor, altta ne yazıyor, sizin camia ne anlıyor...Incinecek bir şey yok merak etmeyin
Burda yazılanlara ıncinecek kadar ciddiye almıyorum benim için düzgün yazan seviyeli yazan üslubunu koruyanlar önemlidir yazarım fikrimi görüşümü isime bakarım ..
Arkadan konuşmam dalga konusu yapmam klavye de oturupta millete sataşmam ille de benim dediğim.siz kimsiniz tavrına girmem
Ne diyorsam odur bir öyle bir böyle konuşmam bazıları gibi
surda kaldı 10 gün 14 mayıs 'ta olan olucak ve burda söylenen sözler kalıp gidicek iyi yada kötü bana göre kişi tavrı tarzıyla belli olur
Akilda kalan belki o olur hadsiz biriydi yada seviyesiz biriydi yada kibardı fikrini kavga etmeden anlattı üslubunu bozmadı gibi gibi oda kalırsa
Sanal yer olunca bazilarinin ağzından haberi yok
Dediğim gibi karakter kisilik meselesi insan kendini nerde olursa olsun bozmamalı
Ve sonrası Seçim biter Herkes yoluna