Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Daha geçen gün malum partinin kapatılması demokrasiye aykırı diyordu ona ne diyorsunuz?
Kapatmak isteyen çoktan kapatırdı,tüm yetki tek adamın elinde!Ama,mağduriyet yaratıp,oy devşirmek varken,neden kapatsın değil mi?Ne de olsa ellerinde olan tek mağduriyet bu,yoksa bu ekonomik gidişatla hiçbir iktidar ayakta kalamaz.

Selef kime denir?

Sözlükte “önce gelmek, geçmek, geçmişte kalmak” anlamındaki selef (sülûf) kelimesinden gelen selefiyye “geçmiş insanlar, soy, fazilet ve ilim bağlamında önce gelip geçenler” demektir. Selef, terim olarak ilim ve fazilet açısından müslümanların önderleri sayılan ashap ve tâbiîn için kullanılır..... Lütfen saygı duyalım biz ondan daha iyi bilemeyiz

Kendi cebinden mi yaptı yaptıklarını?
Hepsi bizim vergilerimiz.
Ve o sarayda da bizim vergilerimizle oturuyor.
Vergi veriyorsak hizmeti de eleştiririz. Bu ülkenin padişahı yok kendi malından yüce gönlüyle kimse bir şey vermiyor bize. Hizmet için geliyorlar paramızı alıyorlar bunun için

Şükretmemiz mi gerekiyor Selefi Hanım? Tam olarak neye şükretmeliyiz? Karnını doyuracakları ekmekleri içecekleri suları varsa şükretmeliler değil mi? Bu ülkenin yarısı açlık sınırındayken, gözleriniz elâlemin ülkesinde birkaç günlük çalışmayla alınabildiği telefonda, oturulup içilen iki kahvede, insanların eğlencesinde mi kaldı? Sorgulamanız gereken milletin evi arabası mı? Mesela bu telefonu Almanya’daki adam dört günlük emeğiyle alırken biz niye altı aylık emeğimizle alıyoruz diye sorguluyor musunuz? Birilerinin çocukları bu ülkede bu devirde açlıktan yetersiz beslenmeden ölürken birileri sizin ev paranızı koluna çanta diye takıp geziyor. Sizin sorgulamanız gereken aç sefil insanlar varken ve halk her gün fakirleşirken bu yöneticiler bir yüzük ve halka hizmetkâr olarak gelip bir ev parası değerinde çantayı neden takıyor olmalıydı. Halkın yediği içtiği vergileriyle yapılan hizmetler mi gözünüze battı? Yoksulları doyurmak benim işim değil, yoksulluğu ortadan kaldırmak yöneticilerin işi.

Ben yönetici pozisyonunda çalışan bir kadınım, ERP projeleri yönetiyorum, işimi de evimi de ben idare ediyorum. Nereden bu yargıya vardınız? Siz kocanızdan izinsiz, harçlıksız oradan oraya gidebiliyor musunuz?

Ne kadar cahilce bir düşünce. Acıdım sana ve senin yetiştirdiklerine.

Bir tabak makarna yiyince karnım doydu çok şükür diyenlerden,insanca yaşamak bu onlara göre.
Dışarda bir kahve içmek bile lüks geliyor.
Yapılan yolları köprüleri sanki bizim vergilerimizle yapılmıyor.

Sabret, şükret, dua et, biat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…