- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Türkü barlarda, dayıların tarlayı satıp gömdüğü Ankara gecelerinde şarkı söyler ancak bu sesle, herkesin kendini sanatçı olarak addetmesi ve kendini nimetten sayıp sürekli sansasyonel açıklamalar yapması o çok can sıkıcı ki. Ben de saçma sapan açıklamalarla gündeme düşmesi ile tanıdım.
Bu kadın kimdir ne iş yapar
Ses desen yok görüntü desen yok
Eski tweetlerini paylaşmışlar Tayyip karşıtı. Şimdi cumhurcu. Seçimi millet ittifakı kazanınca yine Tayyip karşıtı olur. rüzgar nereye eserseTürkü barlarda, dayıların tarlayı satıp gömdüğü Ankara gecelerinde şarkı söyler ancak bu sesle, herkesin kendini sanatçı olarak addetmesi ve kendini nimetten sayıp sürekli sansasyonel açıklamalar yapması o çok can sıkıcı ki. Ben de saçma sapan açıklamalarla gündeme düşmesi ile tanıdım.
Ya ben Mevlana'yı sevmem ama sırf bu kızı görmeye giderim Konya'yaSen yorulma zaten, alışık değilsin beynini yormaya belli ki. Neden banlandığını sorgulayamadığına göre
Ankara gecelerinde şarkı söyler ancak bu sesle
Tek bir şey yazsın o tahtaya: RTE'yi ve çevresindeki bakanları, danışmanları, yardımcıları, vekilleri bir daha görmeyeceksiniz! Sana söz!
Oy vermeye tek başına sebepTek bir şey yazsın o tahtaya: RTE'yi ve çevresindeki bakanları, danışmanları, yardımcıları, vekilleri bir daha görmeyeceksiniz! Sana söz!
Sayfayı her yenilediğimde maruz kaldığım görselOy vermeye tek başına sebep
Hem kocaman ekranda çıkıyor çarpıya basmak zorunda kalıyorum
Hem kocaman ekranda çıkıyor çarpıya basmak zorunda kalıyorum
Hem aşağıda zırtttt diye yavaşça çıkıyor yine kapamak zorunda kalıyorum
Hem elim hem gözüm hem beynim hem ruhum yoruluyor
Doğumdan bugüne 421 gün yazıyor bak bende çıkmıyor bu
Bende de bu reklam çıkıyor hep
KK ile özdeşleştirdim artıkBende de bu reklam çıkıyor hep
Beynini salata olarak kullanmış sanırım a habere meze olarak.Şunlardaki özgüvene de hastayım! Hâllere hareketlere bakın hele!
Güneş gözlüğü takan hayali ihracatçıyı hatırlıyorum ben deHamam böcekleri kaçısıyoduhatrlıyom işte yaşlıyım bah gördün mü
Görsem kesin hatrlarım bendeGüneş gözlüğü takan hayali ihracatçıyı hatırlıyorum ben deama 6 yaşlarında falandım sanırım.
Tanınmak için çabalıyor belli ki, reklamın iyisi kötüsü olmaz malum
Bu kadın kimdir ne iş yapar
Ses desen yok görüntü desen yok