- 9 Şubat 2010
- 17.921
- 39.994
Ne diyo lan bu
Ne demiş anladınız mı
Teşhis koymak gibi olmasın ama ben de sık sık demans belirtileri görüyorum.Ne diyo lan bueşim tehdit mi yoksa demmns işareti mi acaba diyor. Konuşma kesik belli ama o cümle gayet bütün
SEçimden sonra da aynı cesaretle ekran ve hakim karşısında görmek kısmet olur inşallah.
Aklı başında bir insan olarak mantık çerçevesine oturtmaya çalışıyorsun ama boşa yoruluyorsun, şizofrenik bir monolog hissi veriyor konuşmaŞimdi şöyle bir mantık kurdum
Yani misal Allah korusun kazaya kurban gitmeleri cumhur ittifakının işine gelmez mi , neden Allah korusun diyor ki.
Demek istediği şey sanırım raylı sistemin millet ittifakı tarafından kazaya kurban gitmesi.
neler yazıyorum ben ya
Sen yorulma zaten, alışık değilsin beynini yormaya belli ki. Neden banlandığını sorgulayamadığına göreAman hiç kendimi yoramam
Hatırlamadığımız neler varmış vay be
Twitter var bildin miNerden buluyorsun bunları
Ben bu videoyu nasıl hatrlayabilirm yaHatırlamadığımız neler varmış vay be
Sen hatirlayamazsin ki,ben bile çocuk sayılirdimBen bu videoyu nasıl hatrlayabilirm yaçok yaşlandık
Hadi yaa alalala snrasında izledm demekki tvlerde dönmüştürSen hatirlayamazsin ki,ben bile çocuk sayılirdim.
Aslında çok meşhur bu video ama denk gelmedin demek,ne zaman izlesem gülerimHadi yaa alalala snrasında izledm demekki tvlerde dönmüştür
Hiç hatrlamıyorm tlfda izlediğimiAslında çok meşhur bu video ama denk gelmesin demek,ne zaman izlesem gülerim.
Bana da canım demiş nerde yanlış yaptım diye düşünüyorumCanim? O kelimeyi bana kullanacak bir yakinligimiz yok oncelikle!
Kendinizin yapmadığı bir seyi başkalarından beklemeyin!
O beyefendi kişilik Uğur Dündar hafızamda hep pastahane,fırın basan biri olarak kodlandiği için bu video beni çok güldürüyorHiç hatrlamıyorm tlfda izlediğimiama sen bmyle söyleyince emin olamadm izleyip izleyip geçmişe gitmiş gbi oldum
Hamam böcekleri kaçısıyoduO beyefendi kişilik Uğur Dündar hafızamda hep pastahane,fırın basan biri olarak kodlandiği için bu video beni çok güldürüyor.
Kız sen kaç yaşındasın,de heleHamam böcekleri kaçısıyoduhatrlıyom işte yaşlıyım bah gördün mü
Bu tarz konusma sekli olan birisinden cok mantikli bir sey duymayi beklemek garip olurdu zaten, tam da bekledigim gibi cikti.Şunlardaki özgüvene de hastayım! Hâllere hareketlere bakın hele!
34Kız sen kaç yaşındasın,de hele.