- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Ooo dedem kazanınca hayvanlarla da evlenebiliyormuşuz yaSesi duyamadım bacaklara bakmaktan, dedemiz kazanınca gidip evlenme mi teklif etsem
Ay yazık zavallıya kız. Taytla beğendiğin kızı çarşafa sokmaya benzedi senin işOoo dedem kazanınca hayvanlarla da evlenebiliyormuşuz ya
Ben Sibirya kurtlarına bayılıyorum ama İzmir’de bunalırlar demi
Doğru dedin ama çok karizmatik hayvanlar beAy yazık zavallıya kız. Taytla beğendiğin kızı çarşafa sokmaya benzedi senin iş
Bence deDoğru dedin ama çok karizmatik hayvanlar be
Ne ahlaksız bunlar ya,sinirlerim kaldırmıyor artık bunları
Ya, gece geceNe anlatıyor bunlar?
Sex and dirtyAşk ve Refah Partisi mi ben mi yanlış okudum
Göktürk ve Uygur soylarının birinin dişi birinin erkek kurttan türemiş olduğu efsanelerle yetişip insan hayvan evliliğini travmaya dönüştürmüş, İslam'la tanışınca kafası karışmış bir ülkücünün hezeyanlarıOoo dedem kazanınca hayvanlarla da evlenebiliyormuşuz ya
Ben Sibirya kurtlarına bayılıyorum ama İzmir’de bunalırlar demi
Kim attıysa arkasındayım ama ben değilim o cesur yürekHanginiz mesaj attı kazene doğruyu söyleyin
Sen kendini çok mu zeki hissediyorsun millet sana diyodur sende bana mı diyosun sayın Zeki arkadaşımIyi de normal bir cumle kuramayan biriyle neyi tartisiyorsunuz ki? Okurum, bakarim ve oradan cozerim onun zekasini. Parti marti olayi değil dediğim. Bu kisilere cevap vermek/vermemiz zoruma gidiyor açıkçasi.
Kim olursa olsun gelsin birikimiyle konussun. Mahalle ağızı dinleyecek değiliz burada. Bundan sonra bu tur yazanlara cevap vermeyeceğim. Kimse de vermezse, kendi kendilerine takilirlar. Ayni fikirde olmadigim insanin bile zekasi,yazisi beni etkilesin isterim şahsen. Hic birini göremiyorum bu uyede ve biri daha var o kiside!
Canım sıkıldıkça geliyorum size bakıyorum eğleniyorum geri gidiyorumAynı fikri geç, çok uç bir gericiliği ve kendi kendine şişmiş bir öz güveni var. Şimdi bir süre uzak kaldı ya sakin sakin, dalga geçmek amacıyla takılıyor. Hep öyle girer sayfaya. Biraz vakit geçirsin, tahammül sınırı zorlanıyor ve o eğlenen halinden eser kalmıyor vee
Bide sana bakarım .. .. mi diyeBir lafa bakarimmm laf mi diyeeeeeee.
Deme yaaa üffffMuhatap olmak şeye benziyor, hani o esnada keyifli ama sonrasında çok mu lazımdı pişmanlığı veren şeyler
Gel cnm benim, götürmüyorlar mı seni eğlenebileceğin yerlere? Kayınpedere söylesene cnm sıkılıyor babacığım, diye. Belki gezdirir seni biraz.Canım sıkıldıkça geliyorum size bakıyorum eğleniyorum geri gidiyorum
Sakınn sakınnn bana öpcük atmaaa kendimi kirlenmiş hissederim yeminle gusül almaya gidiyomKız chemist sen nerelerdesin
Ahahahahah koptumSakınn sakınnn bana öpcük atmaaa kendimi kirlenmiş hissederim yeminle gusül almaya gidiyom
Yok canım hamileyim çok dikkat ediyorum fazlada gezemem nazara geliyorum hemenGel cnm benim, götürmüyorlar mı seni eğlenebileceğin yerlere? Kayınpedere söylesene cnm sıkılıyor babacığım, diye. Belki gezdirir seni biraz.
Amman aman durma koşSakınn sakınnn bana öpcük atmaaa kendimi kirlenmiş hissederim yeminle gusül almaya gidiyom