- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
Demokrasiyi araç olarak gördüklerini biliyoruz zaten. Halkla hiç ilgileri yok. Umurlarında bile değil kimin ne istediği.Ellerinden gelse secimi mecimi yasaklayacaklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demokrasiyi araç olarak gördüklerini biliyoruz zaten. Halkla hiç ilgileri yok. Umurlarında bile değil kimin ne istediği.Ellerinden gelse secimi mecimi yasaklayacaklar.
Hadi yaAnla miyorsun yazan birine fazla bir cevap değil mi bu? Müge Anlı o kadar okuma yazma seferberliği bile yaptı ama
Dalga gecmeden mantik çerçevesi icinde yazabilcek bir bilgi hazinen yok mu? Ciddi soruyorum! Hangi partiyi desteklersen destekle, oy seninnn, tercih senin..Tmm canım bişey demiyorum
Aman dur, ortalık Arabistan oldu zaten umreciler eksik kalsınBen artık hic sasirmiyorum, artik Kabe burasi deseler peslerinden gidecekler varken, ben hicbir seye şaşırmıyorum.
Sizin anlayacağınız dilden konuşuyorum canım normal konuşunca fikirlere saygınız yok o yüzden en iyisi böyleDalga gecmeden mantik çerçevesi icinde yazabilcek bir bilgi hazinen yok mu? Ciddi soruyorum! Hangi partiyi desteklersen destekle, oy seninnn, tercih senin..
Hepimiz arada esprisel yaklasiyoruz da, senin cevaplarin tumden sacma.
Canim? O kelimeyi bana kullanacak bir yakinligimiz yok oncelikle!Sizin anlayacağınız dilden konuşuyorum canım normal konuşunca fikirlere saygınız yok o yüzden en iyisi böyle
Sizden öğrendim hanımefendi sizi örnek aldımCanim? O kelimeyi bana kullanacak bir yakinligimiz yok oncelikle!
Kendinizin yapmadığı bir seyi başkalarından beklemeyin!
Kocaman bir KEŞKE!Sizden öğrendim hanımefendi sizi örnek aldım
Bilgi onda derya deniz de bizi beğenemedi bir türlü Hıı hı cnm, tmm cnm, he cnm he... gibi sallıyor bizi. Sonra biz oturup sabaha kadar üzülüyoruz bizimle eğleniyor diyeDalga gecmeden mantik çerçevesi icinde yazabilcek bir bilgi hazinen yok mu?
O kadar ki her fikre saygınız var yaaaaKocaman bir KEŞKE!
Hayır millet ittifakını savunuyordum. Çok araman gerekmez. Ban sebebinin yazılı olduğu özel mesajı tıkla görürsünSen HDP yi savunmuş olabilirsin o yüzden demisimdir
Aman hiç kendimi yoramamHayır millet ittifakını savunuyordum. Çok araman gerekmez. Ban sebebinin yazılı olduğu özel mesajı tıkla görürsün
Iyi de normal bir cumle kuramayan biriyle neyi tartisiyorsunuz ki? Okurum, bakarim ve oradan cozerim onun zekasini. Parti marti olayi değil dediğim. Bu kisilere cevap vermek/vermemiz zoruma gidiyor açıkçasi.Bilgi onda derya deniz de bizi beğenemedi bir türlü Hıı hı cnm, tmm cnm, he cnm he... gibi sallıyor bizi. Sonra biz oturup sabaha kadar üzülüyoruz bizimle eğleniyor diye
Cok mu üzülüyorsun takma hiç ben sizi hiç takmıyorum meselaBilgi onda derya deniz de bizi beğenemedi bir türlü Hıı hı cnm, tmm cnm, he cnm he... gibi sallıyor bizi. Sonra biz oturup sabaha kadar üzülüyoruz bizimle eğleniyor diye
Aynı fikri geç, çok uç bir gericiliği ve kendi kendine şişmiş bir öz güveni var. Şimdi bir süre uzak kaldı ya sakin sakin, dalga geçmek amacıyla takılıyor. Hep öyle girer sayfaya. Biraz vakit geçirsin, tahammül sınırı zorlanıyor ve o eğlenen halinden eser kalmıyor veeIyi de normal bir cumle kuramayan biriyle neyi tartisiyorsunuz ki? Okurum, bakarim ve oradan cozerim onun zekasini. Parti marti olayi değil dediğim. Bu kisilere cevap vermek/vermemiz zoruma gidiyor açıkçasi.
Kim olursa olsun gelsin birikimiyle konussun. Mahalle ağızı dinleyecek değiliz burada. Bundan sonra bu tur yazanlara cevap vermeyeceğim. Kimse de vermezse, kendi kendilerine takilirlar. Ayni fikirde olmadigim insanin bile zekasi,yazisi beni etkilesin isterim şahsen. Hic birini göremiyorum bu uyede ve biri daha var o kiside!
Bir lafa bakarimmm laf mi diyeeeeeee.Aynı fikri geç, çok uç bir gericiliği ve kendi kendine şişmiş bir öz güveni var. Şimdi bir süre uzak kaldı ya sakin sakin, dalga geçmek amacıyla takılıyor. Hep öyle girer sayfaya. Biraz vakit geçirsin, tahammül sınırı zorlanıyor ve o eğlenen halinden eser kalmıyor vee
Muhatap olmak şeye benziyor, hani o esnada keyifli ama sonrasında çok mu lazımdı pişmanlığı veren şeylerBir lafa bakarimmm laf mi diyeeeeeee.
Bu uğur Dündar da az değil ya sayın bezmenleride kötü göstermişti. Video yu paylaşmadım küfür var.