- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
Sen şaka mısınAmin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen şaka mısınAmin canım
Duana amin dedi bide hamile duası ohh missSen şaka mısın
siz bu gidişle tekrar ban yersiniz ama. ısrarla, legal olarak mecliste yer alan bir partiye terörist diyorsunuz. kabul etseniz de etmeseniz de hdp,seçmenin %10' nu almış bir parti.Bende espri yapıyorum canım niye anla miyorsun şakadan
Anla miyorsun yazan birine fazla bir cevap değil mi bu? Müge Anlı o kadar okuma yazma seferberliği bile yaptı amasiz bu gidişle tekrar ban yersiniz ama. ısrarla, legal olarak mecliste yer alan bir partiye terörist diyorsunuz. kabul etseniz de etmeseniz de hdp,seçmenin %10' nu almış bir parti.
Canısı dinledim ben bunu.Sinan Oğan Babala TV - Mevzular Açık Mikrofon 11. Bölüm (M.A.M)
Sinan Oğan Babala TV'ye konuk oldu. Oğuzhan Uğur ile Mevzular Açık Mikrofon 11. bölümün tanıtım videosu yayınlandı. Tamamı 24 Nisan Akşamı 21.00’de BabalaTV’de.www.sinanogan.com
Şöyle bir link buldum, Oğuzhan Uğur'un programina çıkmış. -Bibli
Bi boşluk bulup dinlerim.
7 saat 46 dk mıCanısı dinledim ben bunu.
Hatta şu an Babacan'ı izliyorum.Babala aşk.
Yok yok zamana yaydım ve atlayarak izliyorum 1 saat sabredilecek biri değil.7 saat 46 dk mı
Tanıtımmış bu 7 dk 46 sn Sandığımdan daha çok hastayım galiba7 saat 46 dk mı
Ne demiş anladınız mı
Ne demiş anladınız mı
Dili sürçmüştürBilinçaltı dışa mı vuruyor, açık açık tehdit mi ediyor bilmem ama iki durum da sağlıklı değil.