- 9 Şubat 2010
- 17.921
- 39.994
Ne demiş anladınız mı
Ne diyo lan bu eşim tehdit mi yoksa demmns işareti mi acaba diyor. Konuşma kesik belli ama o cümle gayet bütün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demiş anladınız mı
Teşhis koymak gibi olmasın ama ben de sık sık demans belirtileri görüyorum.Ne diyo lan bu eşim tehdit mi yoksa demmns işareti mi acaba diyor. Konuşma kesik belli ama o cümle gayet bütün
Aklı başında bir insan olarak mantık çerçevesine oturtmaya çalışıyorsun ama boşa yoruluyorsun, şizofrenik bir monolog hissi veriyor konuşmaŞimdi şöyle bir mantık kurdum
Yani misal Allah korusun kazaya kurban gitmeleri cumhur ittifakının işine gelmez mi , neden Allah korusun diyor ki.
Demek istediği şey sanırım raylı sistemin millet ittifakı tarafından kazaya kurban gitmesi.
neler yazıyorum ben ya
Sen yorulma zaten, alışık değilsin beynini yormaya belli ki. Neden banlandığını sorgulayamadığına göreAman hiç kendimi yoramam
Twitter var bildin miNerden buluyorsun bunları
Ben bu videoyu nasıl hatrlayabilirm ya çok yaşlandıkHatırlamadığımız neler varmış vay be
Sen hatirlayamazsin ki,ben bile çocuk sayılirdim.Ben bu videoyu nasıl hatrlayabilirm ya çok yaşlandık
Hadi yaa alalala snrasında izledm demekki tvlerde dönmüştürSen hatirlayamazsin ki,ben bile çocuk sayılirdim.
Aslında çok meşhur bu video ama denk gelmedin demek,ne zaman izlesem gülerim.Hadi yaa alalala snrasında izledm demekki tvlerde dönmüştür
Hiç hatrlamıyorm tlfda izlediğimi ama sen bmyle söyleyince emin olamadm izleyip izleyip geçmişe gitmiş gbi oldumAslında çok meşhur bu video ama denk gelmesin demek,ne zaman izlesem gülerim.
Bana da canım demiş nerde yanlış yaptım diye düşünüyorumCanim? O kelimeyi bana kullanacak bir yakinligimiz yok oncelikle!
Kendinizin yapmadığı bir seyi başkalarından beklemeyin!
O beyefendi kişilik Uğur Dündar hafızamda hep pastahane,fırın basan biri olarak kodlandiği için bu video beni çok güldürüyor.Hiç hatrlamıyorm tlfda izlediğimi ama sen bmyle söyleyince emin olamadm izleyip izleyip geçmişe gitmiş gbi oldum
Hamam böcekleri kaçısıyodu hatrlıyom işte yaşlıyım bah gördün müO beyefendi kişilik Uğur Dündar hafızamda hep pastahane,fırın basan biri olarak kodlandiği için bu video beni çok güldürüyor.
Kız sen kaç yaşındasın,de hele.Hamam böcekleri kaçısıyodu hatrlıyom işte yaşlıyım bah gördün mü
Şunlardaki özgüvene de hastayım! Hâllere hareketlere bakın hele!
34Kız sen kaç yaşındasın,de hele.