Bir de Muhammed Yakut var...O da ifşalara başlamış
Diyorum ya kınadığınla sınanırsın diye...Habere göre Okşan ile kumpas kurmuş partide ki rakibine
Ben tüm bunlara inanır mıyım, evet, inanırım. Anlamadığım bir şey var
Sözü söyleyen yazara da hiç şaşırmamalı"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche
Neden?Beğenemedin mi?Sözü söyleyen yazara da hiç şaşırmamalı
Gözünü seveyim, Nietzsche'yi verme şunun ağzına. Yorum yapmış, cevap verme. Lütfen"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche
Tamam şaşırma o zaman.Sözü söyleyen yazara da hiç şaşırmamalı
Bilmiyorum da 6 Şubat öncesi tüm paylaşımlarını silmiş...Ben tüm bunlara inanır mıyım, evet, inanırım. Anlamadığım bir şey varnoegthy sen de yardım eder misin? Kadının msjları çok eski. Ortaya çok geç çıkmadı mı? Neden ekran görüntüsü? Orijinali yok mu acaba? Ekran görüntüleri ne zaman alındı da saklandı şimdiye kadar?
Yazdıktan sonra gördüm amaGözünü seveyim, Nietzsche'yi verme şunun ağzına. Yorum yapmış, cevap verme. LütfenAğlarım inan ki
Ya siz ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına tek bir kitapta yazmıyor ki önceden Psikoloji eğitimi verilirken Lgbt hastalık olarak adlandırılıyordu yani sistem ne hikmetse değiştirildi hastalık değilmiş artık yeni literatürde erkek organı kadın gibi çalışabilirmiş yani siz mi anlamak istemiyorsunuz ben mi anlatamıyorum roman kitabı gibi yazar falan mı bekliyorsunuz anlatamıyorum galiba bu konuyu işleyen kitaplardan alıntı bulunca atacağım zaten çok zor geliyorsa bir psikiyatri servisine gidin sorun bakalım eskiden kitaplarda nasıl öğretiliyormuşTamam şaşırma o zaman.
Yazar diyince bil bakalım aklıma ne geldi. Buldun mu senin kitabın yazarini?
Twitter hesabından paylasımlarla ilgili şikayette bulunacagını yazmıs.. muhtemelen silmiştir paylastıklarınıBen tüm bunlara inanır mıyım, evet, inanırım. Anlamadığım bir şey varnoegthy sen de yardım eder misin? Kadının msjları çok eski. Ortaya çok geç çıkmadı mı? Neden ekran görüntüsü? Orijinali yok mu acaba? Ekran görüntüleri ne zaman alındı da saklandı şimdiye kadar?
Helal olsun, sen öğrencilerden alınmayacak vergiye bak
Ha gayret üç güne bir şey bulursunuz belki.Ya siz ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına tek bir kitapta yazmıyor ki önceden Psikoloji eğitimi verilirken Lgbt hastalık olarak adlandırılıyordu yani sistem ne hikmetse değiştirildi hastalık değilmiş artık yeni literatürde erkek organı kadın gibi çalışabilirmiş yani siz mi anlamak istemiyorsunuz ben mi anlatamıyorum roman kitabı gibi yazar falan mı bekliyorsunuz anlatamıyorum galiba bu konuyu işleyen kitaplardan alıntı bulunca atacağım zaten çok zor geliyorsa bir psikiyatri servisine gidin sorun bakalım eskiden kitaplarda nasıl öğretiliyormuş
İktidarda olanın iktidarlıgına saglam comak sokması bu ama anlayana işte.. vaad gbi geliyor.. kmse adam bizi 20 sene afederrsiniz ama hayvan gbi düdüklemiş demiyoHelal olsun, sen öğrencilerden alınmayacak vergiye bakŞimdi imkan yok ama hele bir iktidara gelsin...
Ya bir git Niloya,kimsenin desteklediği falan yok.Sadece saygı duyuluyor,vallahi şu yazdıklarını dönüp tekrar bir okuyor musun?Bunu merak ediyorum.Ne yapalım,taşlayalim bu insanları?Bir şeyleri carpitmakta üstünüze yok.Bu arada Lgbt yi savunanlar hangi dine mensuplar acaba? Siyaset topiğinde lgbt niye konuşuluyor diyorlar ee CHP lgbt yi destekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?