- 18 Şubat 2018
- 11.916
- 53.183
- 44
Dur şimdi dedelerimizi yaristiriyoruz,hangimizin dedesi daha şehit.Yine en Müslüman benim tribine girenler toplanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur şimdi dedelerimizi yaristiriyoruz,hangimizin dedesi daha şehit.Yine en Müslüman benim tribine girenler toplanmış
Hof kofi. Anlatmaya üşendim. He dşyorum."E daha ne" neydi o zaman? Idam getirince kıymet vermiş oluyorsa, kk'da kıymet veriyorsa idam getiricek o zaman.
Valla benim bir dedem osmanlının son polislerinden. Diğer dedem de kurtuluş savaşında dört sene askerde kalıp dönemedi şehit olmuş. Kalkıp da bana inançlı değilsin Avrupa’ya git diyemez kimseDur şimdi dedelerimizi yaristiriyoruz,hangimizin dedesi daha şehit.
Şimdi gelir Rum tohumu der. Öyle bir nefret. Rum, Ermeni, Mozambik köken ne fark ediyorsa? Türkiye Cumhuriyeri topraklarında yaşayıp, Türkiye Cumhuriyeti Kimliği taşıyan herkese etnik köken fark etmeksizin TÜRK denir. Nokta!Sizin gibiler türesin diye mi öldü askerlerimiz demişsin. Nasıl bir kin ve öfke öyle.
Kimde nasıl hazımsızlık, düşmanlık, nefret var ortada.
Bu ülke hiç bir zümre yada inanç sistemine ait değil. HepimizinŞimdi gelir Rum tohumu der. Öyle bir nefret. Rum, Ermeni, Mozambik köken ne fark ediyorsa? Türkiye Cumhuriyeri topraklarında yaşayıp, Türkiye Cumhuriyeti Kimliği taşıyan herkese etnik köken fark etmeksizin TÜRK denir. Nokta!
Yasayı katiller ve tecavüzcüler üzerinden çıkarırsan onlar asılır. Masumlar ömür boyu hapiste kalabilir yani çok eğlenceli birisiniz. Söyleyen olmuş muyduİdam gelince kimler asılacak?
İdam gelince asılanlar çocuk tacizcileri yada katiller olmayacak. Siyaset yüzünden masum insanlar gidecek. Şu zamanda hala idamı savunmayın. İdam edilen biri masum çıkarsa ne olacak?
Ömür boyu hapis cezası gayet yeterli bir ceza. Şu idam çığırtkanlığını yapmayın hala ya.
Bize hâlâ daha Bulgar diyen ma... var,daha ne denilebilir ki.Şimdi gelir Rum tohumu der. Öyle bir nefret. Rum, Ermeni, Mozambik köken ne fark ediyorsa? Türkiye Cumhuriyeri topraklarında yaşayıp, Türkiye Cumhuriyeti Kimliği taşıyan herkese etnik köken fark etmeksizin TÜRK denir. Nokta!
Müslüman değil laik hanımefendi … LAİKben sizin zihniyetinizin yaptıklarından çektiğimizi anlatıyorum..yani chp de öyle saygı anlayışı falan yok..sorun olsaydı Müslüman bi ülkede şimdi herkesim bu kadar rahat yaşamazdı..
Ben aynı şeyi sizin için söyleyemiyorum ne yazık ki çok can sıkan bir tarzınız varYasayı katiller ve tecavüzcüler üzerinden çıkarırsan onlar asılır. Masumlar ömür boyu hapiste kalabilir yani çok eğlenceli birisiniz. Söyleyen olmuş muydu
Hof kofi. Anlatmaya üşendim. He dşyorum.
Ben hiç takılmıyorum. Kesinlikle köklerimde bir yerlerde Rumluk da vardır. Ne olmuş ki? Bu beni aşağı mı kılıyor?Bize hâlâ daha Bulgar diyen ma... var,daha ne denilebilir ki.
Tüh çok üzüldümBen aynı şeyi sizin için söyleyemiyorum ne yazık ki çok can sıkan bir tarzınız var
28 şubat olaylarında başta olan hükümet kimdi?ben sizin zihniyetinizin yaptıklarından çektiğimizi anlatıyorum..yani chp de öyle saygı anlayışı falan yok..sorun olsaydı Müslüman bi ülkede şimdi herkesim bu kadar rahat yaşamazdı..
Okey chpde saygı anlayışı olmasın hadi. Benim sorduğum soruya cevap vermediniz. Siz zulüm gördüğünüzü iddia ediyorsunuz,ben ve atalarım da zulüm gördük, başörtülüyüz her yerdeyiz diyorsunuz, sizin görüşlerinizle taban tabana zıt olan diğer kişiler de her yerde olsun o zaman. Müslüman olan da olmayan da,başı açık kişiler de, eşcinseller de bu topraklarda yaşama hakkına sahip,mecliste temsil edilmeli de ben buna inanıyorum. Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?ben sizin zihniyetinizin yaptıklarından çektiğimizi anlatıyorum..yani chp de öyle saygı anlayışı falan yok..sorun olsaydı Müslüman bi ülkede şimdi herkesim bu kadar rahat yaşamazdı..
Hadi biz belli bir süre maruz kalıyoruz,ya yakın cevresi.Ben aynı şeyi sizin için söyleyemiyorum ne yazık ki çok can sıkan bir tarzınız var
Cevap veremiyor,sadece mağdur.28 şubat olaylarında başta olan hükümet kimdi?
Abi bu halkı 28 şubatı chpnin yaptığına kim nasıl ikna ettiyse helal olsun diyorum.Cevap veremiyor,sadece mağdur.
Altları ıslansa chp den bilecekler.Abi bu halkı 28 şubatı chpnin yaptığına kim nasıl ikna ettiyse helal olsun diyorum.