- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu diyerek ne güzel iftira atıp kul hakkına girdiniz anlatamam:)ispat varsa kabul biz gözle görüneni inkar etmeyiz. Siz deprem paralarını İmamoğlu yedi dediniz. Ah bu İstanbul çok üzdü sizi:) daha da geliyor gelmekte olan…İftira atmayı ve kul hakkına girmeyi seviyordur belki
Yanlış yere yazmışımBunu diyerek ne güzel iftira atıp kul hakkına girdiniz anlatamam:)ispat varsa kabul biz gözle görüneni inkar etmeyiz. Siz deprem paralarını İmamoğlu yedi dediniz. Ah bu İstanbul çok üzdü sizi:) daha da geliyor gelmekte olan…
Görünen köy kılavuz istemezBaşka yönetim olsa daha mı kötü olacaktı
Müneccim misiniz
Bide kılavuzu karga olanın var kiGörünen köy kılavuz istemez
Neyi gördünüz canım ,bir yazın isterseniz…Bu arada,emin olun ben çok şey gördüm ve yaşadım…50 yaşındayım benGörünen köy kılavuz istemez
Gelecek kişi de ülkeyi böler böler elinize verir o zaman ah vah dersinizBunlara kalsa kendi zengin çevreleri nasıl bizi de öyle sanıyorlar. Birazdan hastaneye gideceğim, dolmuş 15 tl binsem mi yürüsem mi onu düşünüyorum. Tabii sub tatil planı yapıyoruz.
Biz olandan bahsediyoruz sen hep ihtimallerden ve kafandaki kurduklarındanGelecek kişi de ülkeyi böler böler elinize verir o zaman ah vah dersiniz
Yazarım da sen anlamassın bide sayfalar yetmez yarım kalırNeyi gördünüz canım ,bir yazın isterseniz…Bu arada,emin olun ben çok şey gördüm ve yaşadım…50 yaşındayım ben
Yha mıYha evet olmuyan bı şeyi atıp tutuyorum benmi incekte oturuyorum
afad ve kızılay dan alıp imamoğlu mu yediİmamoğlu o deprem paralarını kendi reklamı için yemiş olmasın.istanbul için söylüyorum:)))
Sen hayvanlara işkence edip öldüren kadın videolari izleyen + internette hayvana a. y.l.tmak diye aratan kocanı boşadın mi?Görünen köy kılavuz istemez
Suan zaten bitmiş durumda değil miyiz?Diğerine bakarsan biteriz aman diyim.
Kesin öyledir..kibir kötü bir davranışsal eylemdirYazarım da sen anlamassın bide sayfalar yetmez yarım kalır
Üslup önemli ….Yazarım da sen anlamassın bide sayfalar yetmez yarım kalır
Türkiyeden ucuz. Sürekli aldığım için biliyorum.He yav he bekle ucuz sen kendini kandır
yanı recep mı bölünmekten kurtayourp bizi? İmamahatıp mezunu recep? Yoksa şiirlere ağlayarak küdüsü de ayakta o mu tutuyor?Gelecek kişi de ülkeyi böler böler elinize verir o zaman ah vah dersiniz
Davranışsal eylem nedir? Felsefe ve psikoloji okumuş biri olarak merak ettim:)Kesin öyledir..kibir kötü bir davranışsal eylemdir