Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimŞimdilik bu şekilde Eki Görüntüle 3226702
Erdoğan’ın yanlışları var bu doğru. Ben kimseye körü körüne oy vermem. Her tv kanalını izlerim. Ama baktığım zaman diğer partilerde lider sıfatına uyacak kimse yok. Ayrıca teröristlere asla oy vermem. Oyum Cumhur İttifakına olacak.
Herkes birbirine saygı duysun lütfen. Benim en yakın 4 dostumun ikisi chpli, biri iyi partili diğeri ak partili. Asla parti yüzünden birbirimizi kırmayız. Gerek yok. Allah devletimize zeval vermesin.
Tayyip yakışıklı diye mi sanırım karşımda bir çocuk var. İyi günler çocuğum ama telefonu annene ver sana zararlı yavrucuğum.Çok merak ettim gayet sakin ve saygılı sormaya çalışıyorum hdp ye herhalde terörist dediğiniz ki zaten millet ittifakında hdp yok dışarıdan destekleyecekler. Direkt cumhur ittifakının üyesi hüdapar sizce terörist değil mi? Hüdapar dürekt olarak hizbullah terör örgütünün siyasi kolu değil mi? O sizin sevimli teröristiniz diye mi meşru? Yani bir insan ben siyasal islamı çok sevdim, bu sistem beni kayırıyor, tayyip de yakışıklı deyip cumhur ittifakına py vermesini kabul edemesem de anlarım da, Hüdapar gibi bir partinin direkt cumhur ittifakının üyesi olup da "terörörö" deyip millet ittifakına vermem diyenleri anlamam mümkün değil.
Tayyip yakışıklı diye mi sanırım karşımda bir çocuk var. İyi günler çocuğum ama telefonu annene ver sana zararlı yavrucuğum.
Bunu neredeyse o cümleyi kuran her üyeye yazdım ama ölü taklidi yapıyorlar. Henüz cevap veren olmadıÖyle deyip de oy veren insan var diyorum ve sizden daha tutarlılar haberiniz olsun :) hüdapar gibi direkt terörist olduğunu kendi ağzıyl defalarca söylemiş bir partinin bizzat katıldığı cumhur ittifakına oy vericem deyip "millete oy vermem çünkü terör" demenin akılla mantıkla açıklanacak durumu yok diyorum. Yine oy verin verecekseniz tabi ama mantıklı bir argüman bulun bence.
Aynen durum bu ama onlara göre ölü taklidi yapan biziz biliyorsun :)Bunu neredeyse o cümleyi kuran her üyeye yazdım ama ölü taklidi yapıyorlar. Henüz cevap veren olmadı
Şu görüntüler yeni düşmüş gel de sinirlenme!İran örneği var.
benim sorumun cvp i bu degil ki cvp ver banlanmadan once yazdim banliydin geldim gene banlisin
Şu görüntüler yeni düşmüş gel de sinirlenme!
bizi anlaman icin sartlarin esit olmasi gerekiyor pekala .ben ayni partiye oy ver demiyorum biz burda parti degil baskan sececegiz cunku benim icin ulkeyi yonetecek adam onemli parti degilSizi anlamam için Türkiye'de yaşamam gerekmiyor. Anlamış olmam sizinle aynı partiye oy vereceğim anlamına da gelmiyor güzel arkadaşım.
Yurtdışında yaşayıp siyasi görüş belirtmek bir kusur mu ki laf sokmak için yazmış olacaksın ?
Güzelce konuşabiliriz her zaman olduğu gibi.
Ayrıca kendimi karanlıkta görmüyorum ki sen bende ışık göresin :)
İnsanlar konuşarak anlaşabilir de, kalite düşünce pek mümkün olmuyor. (Genel konuşuyorum)
Tarımla, ekonomiyle, eğitimle, sağlıkla ve daha bir sürü alanla ilgili gerçek projeleri olduğu için
Atatürk'e ayyaş, kefere, dersim katliamcısı demediği için
sadece eleştirmeyip çözüm de üretip gerçek bir muhalefet olabildiği için
gençlerlerle iletişimi güçlü olduğu için
kendi başına değil 300 kişilik alanında uzman ekiple yöneteceği için
bilime önem verdiği için
öngörüsü yüksek olduğu için
geleceği gençlerde gördüğü için
bütün terör örgütlerine kahrolsun diyebildiği için
bir çocuk istismar edilsin o tarikatı yıkarım diyebildiği için
hizbullahçı hüdaparla aynı masaya oturmadığı için
ülkeyi bu hale sokan tayyiple aynı masaya oturmadığı için
türklük ve anayasının ilk 4 maddesi tartışılsın diyen babacanla aynı masaya oturmadığı için
suriyelileri bu ülkeye sokan davutoğluyla aynı masaya oturmadığı için
6 yaşındaki çocuk istismar edildikten sonra cemaati savunan karamollaoğluyla aynı masaya oturmadığı için
bizi iki seçenek arasına sıkıştırmayıp 3. bir seçenek olabildiği için
siyasal islamı reddedip akla önem verdiği için
Muharrem ince diyorum