- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
Halkı cahil bırakırsan ona hükmedersin. Hizmetkar olucam, diye bağırır; halk der ki yardım ediyor bana minnettarım. Hükümdar olanı hizmet ediyor zannediyor cahil bırakılan halk.Halk memnun işte bu çok endişe verici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halkı cahil bırakırsan ona hükmedersin. Hizmetkar olucam, diye bağırır; halk der ki yardım ediyor bana minnettarım. Hükümdar olanı hizmet ediyor zannediyor cahil bırakılan halk.Halk memnun işte bu çok endişe verici
Halkı cahil bırakırsan ona hükmedersin. Hizmetkar olucam, diye bağırır; halk der ki yardım ediyor bana minnettarım. Hükümdar olanı hizmet ediyor zannediyor cahil bırakılan halk.
Mesela
Mecburiyetten oy veriyor onlar ya da şey hükümeti hiç desteklemediler aslında, yanlışlarını hep söylediler.Yüzde 29,2 Cumhur İttifakı destekçisi var bu sitede. Biz niye kendi kendimize konuşuyoruz?
Aslında yüzde yetmiş de yok ortada. Çok az zaman kaldığı halde sessiz burasıMecburiyetten oy veriyor onlar ya da şey hükümeti hiç desteklemediler aslında, yanlışlarını hep söylediler.
Ponçikler...
Aslında yüzde yetmiş de burda da sosyal medyadaki röportajlar ve insanların yorumlarını okudukça inanki heves kalmıyor umut kalmıyorAslında yüzde yetmiş de yok ortada. Çok az zaman kaldığı halde sessiz burası
Doğru söze ne denir.Aslında yüzde yetmiş de yok ortada. Çok az zaman kaldığı halde sessiz burası
Olumlu geçeceğini sanmıyorum umarım yanılırımAslında yüzde yetmiş de burda da sosyal medyadaki röportajlar ve insanların yorumlarını okudukça inanki heves kalmıyor umut kalmıyor
Bakalım maarrem ile görüşme ne olacak bugun
Ben artık daha iyisi mi var,yine en iyisi bu, KK gelsin de kafamızı mı açsın bunları duymaktan bııkkktıııımmmm.Bu akşam mutfağı toplarken annemin dinlediği odadaki yayına kulak misafiri oldum. Adam diyor ki; bizim halkımız cahil. Halkımızın sorgulama yeteneği yok. Markete giriyorlar, fiyatları görünce hükümeti suçluyorlar. Oysa arka planını, bu hale getirmek için çabalayanlari (yani zamlı sattiran dış güçler,market lobisi demek istiyor) farkında bile değiller.
Evde bir anlasmamiz olduğu için kendimi tuttum, laf etmedim ama adam resmen sorgulama yeteneği olmayanların ,koyun gibi olanların akpyi eleştirdiğini iddia etti ciddi ciddi
Geçenlerde denk geldiğim bir yayında da ülkede bilmemkac milyon Suriyeli Afgan işçi olduğunu, onların gitmesinin ekonominin çökmesi demek olduğunu çünkü Türklerin iş beğenmediğini söylemişti.
Bunları söyleyen, bunları dinleyen insanlar da çok, ne yazık ki
Ben de ne yazıkkiOlumlu geçeceğini sanmıyorum umarım yanılırım
Ben de o durumdayım. Sabah sabah İskoçya'nın Müslüman başbakanına yorum yapan tiplere denk geldim. Siyonizmin planıymış o da. Eş cinsellere anlayışlıymış ve ailesiyle namaz kılarken bir kadın, erkeklerle aynı safta durmuş. Bizdeki gibiymiş. Gerçek Müslüman değilmiş. Beğenmemişler İskoçya başbakanının Müslümanlığını. Buradan oraya müdahale ediyorlar. AKP, MHP, YRP, HÜDAPAR birliğinden çok umutlular. İstedikleri olursa bize dünyayı dar edecekler.Aslında yüzde yetmiş de burda da sosyal medyadaki röportajlar ve insanların yorumlarını okudukça inanki heves kalmıyor umut kalmıyor
Bakalım maarrem ile görüşme ne olacak bugun
Sevilmeyen, desteklenmeyen Kılıçdaroğlu Akp nin kalelerinden biri olan Konya gibi bir şehirde kalabalık sebebiyle arabasından çıkıp esnafın yanına gidememiş. Şimdi bazı kanallar ve gazeteler bunu Konya da halk Kılıçdaroğlunu protesto etti arabasından bile çıkamadı diye haber yapar mı, bence yapar
Keşke çıksa bişeyler bizi şaşırtsa ince.Ben de o durumdayım. Sabah sabah İskoçya'nın Müslüman başbakanına yorum yapan tiplere denk geldim. Siyonizmin planıymış o da. Eş cinsellere anlayışlıymış ve ailesiyle namaz kılarken bir kadın, erkeklerle aynı safta durmuş. Bizdeki gibiymiş. Gerçek Müslüman değilmiş. Beğenmemişler İskoçya başbakanının Müslümanlığını. Buradan oraya müdahale ediyorlar. AKP, MHP, YRP, HÜDAPAR birliğinden çok umutlular. İstedikleri olursa bize dünyayı dar edecekler.
İnce'yle görüşme sadece siyaset rutini. Her partiyle görüştüğü gibi. Bir şey çıkmaz.
Akıncılar, yarım asır sonra yeniden teşkilatlanıyor: Manifestolarını açıkladılar
1980 öncesinde Türkiye’nin en büyük toplumsal ve siyasi hareketlerinden olan Akıncılar, 48 yıl sonra yeniden teşkilatlanıyor. MTTB Genel Merkezi’nde yapılan programda Akıncılar’ın teşkilatlanma manifestosu kamuoyuna ilan edildi.islamianaliz.com
Böyle oluşumlar geliyor.