Ben öyle düşünmüyorum İnce hakkında.
Onu zamanında bitirdiler lakin aşırı zeki bir insan olduğundan son açıklamalarında da el uzatıyor iktidar karşısındaki her görüşe.
Çünkü farkında, birlik beraberlik olunmadığında rejim değiştireceğim desen de kimsenin kılıçdaroğluyla yola devam etmeyeceğinin, sırf bu aday sebebiyle çoklu oy bölünmelerinin yaşanacağının farkında.
Z kuşağı fazla şey gördü. Ergenekondan başlayarak, gezi, balyoz, darbe, rejim değişikliği derken başka da bir iktidar görmemişken bu çarkın dönmediğinin ayan beyan farkında lakin benim çevremde hiçbirinin ‘net’ bir kararı yok.
Karşıtlar evet ama millet ittifakında onları temsil eden bir figür bulamıyorlar, gençleri benimseyen İnce, Baş, Özdağ gibi isimler ideolojiler de var.
Bu kitlenin acilen bir platformda ortak kanıya varıp, tek bir isimde anlaşması gerekiyor.
Örgütlenmelerini zaten siber ağ ve uzantılarında görüyoruz, aynı hızla biz buradayız diyecekleri bir beyan gerekiyor bence.
Ben misal, bu gençlerin yanında dururum, isim söylemeleri yeterdir.
Milletten yana oy kullanmayacağım netken, bölünmeye karşı durmak adına onlarla birlik olacağım.