Tamam da benim paylaştığım zeytinli rock festivali kapatılsın diye başvuruda bulunup kapattıran kadar uğraşan, mezuniyet töreni yasaklansın diye belediyede çalışma başlatan zaten menzil tarikatına bagli vakıflar. Onlar kendileri zaten bunu kabul etmiş haldeler,kendi sayfalarında 'bu rezalete dur de' diye paylaşıyorlar.
Okulda kızları beden dersine sokmayan müdür menzil tarikati üyesi.
Hal boyleyken bunlar benim özgürlüğümü etkilemiyor mu?
Zaten insanları kışkırtan kısmı bu kisim. Kendi iclerinde kendi yorumladiklari şekilde gelen tarikatına bilgilendirme yapsa , devletten destek almasa sadece gönüllülerle maddi olarak kendini döndürdü vs ben neden rahatsız olayım ki?
Seni severim o yüzden son olarak sana cevap yazayım
Var öyle beyinsizler her ortamda ne vakfı bilmem yaptığı yanlış
Ben sadece menzile çokça gittim Orada denilen Hiçbir şeyi görmedim
Büyük bir topluluk var demek ki içinde hoşgörüsüz olan oda o insanın Müslüman olarak bireysel yaptığı yanlış
Mesela okulda bir öğretmen çocuğa yanlış davranıyor diye hepsi aynıdır diyebilirmisiniz Hayır
Çünkü o insanları tanımıyoruz Tanımayıp görmeyip nasıl hakkında fikir sahibi olabiliriz
Biride şurada desin gittim menzile şöyle şöyle oldu bunu yaşadım derim tamam
Ama yok
Bakın beni akpli değilim dememe rağmen kaç kere savunucususun denildi
Çünkü tarikatı savundum diye
Bu arada sadece menzile gittim ora hakkında bunları savunabiliyorum
Bazı tarikat adı altında oluşumların hiç birinide desteklemem
İşte birbirimizi dinlesek çok güzel olacak bu dünya ama hep kendi tarafımızdan bakıyoruz
Mesela size seni severim dedim Neden Çünkü kötü biri değilsin ateist olsanda severim
Depremde yaptığın iyilikleri gördüm burda
Ben sana başka ülkede yaşa git demem ama bak yukarıda bana yazan var
Demem o ki keşke birbirimizi iyi dinlesek ve saygı göstersek ne güzel olur...