- 17 Ağustos 2011
- 22.084
- 137.965
Ama zaten durduk yere açılmadi ki o konu.Vakıf beni ilgilendirmiyor siyasi görüşleri de Bakın şöyle bir paylaşım yapmışsınız
Resimdeki kim nasıl dalga geçiliyor seksi diye birde
Burda siyasete dair birsey varmı
Resmen dalga geçiliyor
Sizde paylaşmaktan rahatsız olmuyorsunuz
Başlığın ismi "bu hafta seçim olsa"
Menzil tarikatına bagli Semerkand vakfı (arkadaşın onlarin anasayfasindan paylaştığı tweette de kanıtladığı üzere) cumhur'a oy vereceğiz demiş. Tümsiad, gençkon, Beşir derneği ile beraber. Bu yüzden bu topige konu oldu.
Açıkçası ben hiç bir tarikatı, dini lideri, cemaati, vakfı günahım kadar sevmem. Zaten oyumu da 'tarikatlarin hiçbir şekilde yasal düzeneği olmadığını soyleyip hepsini kapatacagini vaat eden' partiye vereceğim.
Bahsi geçen vakfı şöyle bir google'ladim, neymis, neye inaniyorlarmis diye.
Karşıma bu haber çıktı. Toplasmislar çocuklar mezuniyet partisi yapıyor,bu rezaleti yasaklayalim demişler. Bir başka haber, yıllardır yapılan, çoğu gencin hayatında unutamayacakları birkaç gün yaşamasına neden olan zeytinli rock festivalini yasaklanmasina sebep olmuslar. Belli yani zihniyetleri insanlari mutlu eden her güzel anıya yasak getirmek olan insanlar. Sen çocuğunu yollama yani, bırak yollayan yollasin. Ülkede tonla sorun varken bununla uğraşan bir vakıf.
Üstelik devletten destek alıyor, bir zamanlar fetullahin canının istediği her etkinliği her yerde yapabilmesi gibi
Bence olayın dinle hiç ilgisi yok. Olay baştan aşağı siyasi
Zaten sorun da burada