Onlar yıllardır adayları tekrar kazandığı ve istikrar devam ettiği için seviniyorlar. Bizse değişim için seviniyoruz. Bu sevinç tarifsiz benceDemek ki yıllardır bu mutluluğu yasıyorlarmış.
Allahim Allahim ne kadar güzel bir duygu
Selamlar en çok şaşırdığım Adıyaman'ı kazanmaları oldu,ilçe bazındada muhafazakar ilçeleride aldılar.
Bundan sonra CHP'nin çok sıkı çaılşması olacak,en ufak bir rehavette kazanılan her oy geri gider,emekli dayılar teyzeler affetmez yoksa.
Nerde bizim fanatikler gelmediler haerhalde demi,şaşkın vede üzüntülülerdir kesin.
Buradayız ablaSelamlar en çok şaşırdığım Adıyaman'ı kazanmaları oldu,ilçe bazındada muhafazakar ilçeleride aldılar.
Bundan sonra CHP'nin çok sıkı çaılşması olacak,en ufak bir rehavette kazanılan her oy geri gider,emekli dayılar teyzeler affetmez yoksa.
Nerde bizim fanatikler gelmediler haerhalde demi,şaşkın vede üzüntülülerdir kesin.
Gelmez artık onlar. En hazımsızları bile kendi duvarında mıkırdamaktan öteye geçemiyorSelamlar en çok şaşırdığım Adıyaman'ı kazanmaları oldu,ilçe bazındada muhafazakar ilçeleride aldılar.
Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştık sevincimizi yaşayacağız, görmek istemeyen gözardı butonunu kullansınGelmez artık onlar. En hazımsızları bile kendi duvarında mıkırdamaktan öteye geçemiyor
Sıkışınca milliyetçiliğe sarılır malum şahıs, belediyeleri hortumlamak için kayyum atıyorlar. Özellikle seçime girmesinin sağlandığı belli, seçim hilesiyle bile kazanamayacakları yeri alma taktikleri bu. Bir de bence Van’da nabız yokluyorlar, akıllanmamışlar; kayyum orayla sınırlı kalmaz.İstanbul ya da Ankara da mazbatayı Akp ye verseler ne hissedersiniz? Şimdi oranın halkı da onu hissediyor.
Hadi diyelim bir hata oldu gözden kaçtı aday oldu kazandı. Seçimi tekrarla o zaman. Dem katılamasın. Diğerleri yarışsın. Niye 2. ye veriyorsun mazbatayıSıkışınca milliyetçiliğe sarılır malum şahıs, belediyeleri hortumlamak için kayyum atıyorlar. Özellikle seçime girmesinin sağlandığı belli, seçim hilesiyle bile kazanamayacakları yeri alma taktikleri bu. Bir de bence Van’da nabız yokluyorlar, akıllanmamışlar; kayyum orayla sınırlı kalmaz.
Buna demokrasi deniyor, insanlar kendilerini yönetecek insanı seçiyorlar; sonuçlar her zaman herkesin hoşuna gitmiyor; fakat yapacak bir şey yok.
Dertleri demokrasi, milliyetçilik değil; o şekilde olsa kazanamazlar. Bu yüzden seçime bilerek sokup, kazanınca da bak halkım bunlar terörist deyip kayyumla belediyeye çöküyorlar. Klasik AKP, ezberledik.Hadi diyelim bir hata oldu gözden kaçtı aday oldu kazandı. Seçimi tekrarla o zaman. Dem katılamasın. Diğerleri yarışsın. Niye 2. ye veriyorsun mazbatayı
Her türlü kazanırım diyor işte...Dertleri demokrasi, milliyetçilik değil; o şekilde olsa kazanamazlar. Bu yüzden seçime bilerek sokup, kazanınca oww bunlar terörist deyip kayyumla belediyeye çöküyorlar. Klasik AKP, ezberledik.
Bunun meâli istediğim gibi at koştururumdur, bu hukuksuzluktur, bu antidemokratikliktir. Benim ne adaya ne partiye sempatim yok, siyasi çizgimi ve ideolojimi yansıtmıyor; ama bunun hukuksuzca olduğunu söyleyebiliyorum. Seçime sokana kadar neredeydiler, şimdi eski videolarla algı yapmayı bıraksınlar; bu adam aday olurken de o videolar vardı. Partiler ve şahıslar önemsiz burada, bugün buna ses çıkarmazsam yarın irademe saygı duymayarak oy verdiğim partinin belediyesine de rahatlıkla çökebilir.Her türlü kazanırım diyor işte...
Aday da eski Akp li imiş sülalece...Aşiretlermiş....Bunun meâli istediğim gibi at koştururumdur, bu hukuksuzluktur, bu antidemokratikliktir. Benim ne adaya ne partiye sempatim yok, siyasi çizgimi ve ideolojimi yansıtmıyor; ama bunun hukuksuzca olduğunu söyleyebiliyorum. Seçime sokana kadar neredeydiler, şimdi eski videolarla algı yapmayı bıraksınlar; bu adam aday olurken de o videolar vardı. Partiler ve şahıslar önemsiz burada, bugün buna ses çıkarmazsam yarın irademe saygı duymayarak oy verdiğim partinin belediyesine de rahatlıkla çökebilir.
Şimdi Van’da alevnen olaylar, diğer şehirlere de yayılmakta; buna ne gerek var?
Mazbatayı onlardan alıp ak partiye vermek en bayağı tabirle halkla t geçmektir. En kötü seçim tekrarlanır, bahsi geçen aday konulmaz kriterleri karşılamıyorsa.Hadi diyelim bir hata oldu gözden kaçtı aday oldu kazandı. Seçimi tekrarla o zaman. Dem katılamasın. Diğerleri yarışsın. Niye 2. ye veriyorsun mazbatayı
Haaa onlardan aday olsa sorun olmayacaktı(!)Aday da eski Akp li imiş sülalece...Aşiretlermiş....