- 18 Mart 2024
- 185
- 272
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elif abla ne oldu mühendizle haşroldunuz mu?Fark çok az % 2-2,5 cıvarı
Dün birileri sandığa ıslık çala çala gitmiş iktidara bir ders vermek için...Genel seçimde neden yapmadınız ki bunu
Yok canım az yazışıyoruzElif abla ne oldu mühendizle haşroldunuz mu?
Cumhurbaşkanı, Bakanlar bile İstanbul için sahaya inmişken gitmeyerek ayıp etmişler bence hiç yakıştıramadım. Demek ki bir kırgınlık var. Yurt dışı çok etkiliyor haklısın onlar çok duygusal bakıyor olaya döviz yüzündenBirileri de sandığa gitmemiş gitseymis durum değiştirmiş.
Hoş yurt dışı oylarının olmaması etkili idi bence ama.
Yine de kendilerine pay bicenlere guluyorum
Totem yapıyoruz yaniBundan sonra ne yapacağınızı biliyorsunuz![]()
" Amağğn seçim mibihtiihhhkk " edalariyla kimse yorum yapmasın
Değil mi satsınlar savsınlar ödesinler ülkenin borçlarınıHacı annem eminenin çantalarına saatlerine altın varraklı taharet musluklarına var.
Dün birileri sandığa ıslık çala çala gitmiş iktidara bir ders vermek için...Genel seçimde neden yapmadınız ki bunu
Programın adına bayılıyorum....Tarafsız BölgeCnn türk izleyin, hazımsızlığın ve kendi taktikleriyle vurulmanın acısını paylaşıyorlar![]()
O değil de Ekrem İmamoğlu adını her okuduğumda kulağımda Ekrem İmarooo yankılanıyor. Adamın adını artık düzgün okuyamayacağım. Bide Erdoğan İmam diyen teyze vardı ki…. Asıl efsane o bence.Efsaneleri tekrar hatirlarsak; bu seçim murat kavurma ve ekrem imaro nun amansız mücadelesi olarak aklımda kalacakimam hatipoglu vardi bir de o da güzeldi
![]()
Bertaraf bölge bir defa onun adı ironi yapmışlar koyarkenProgramın adına bayılıyorum....Tarafsız Bölge![]()