- 18 Mart 2024
- 185
- 270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elif abla ne oldu mühendizle haşroldunuz mu?Fark çok az % 2-2,5 cıvarı
Dün birileri sandığa ıslık çala çala gitmiş iktidara bir ders vermek için...Genel seçimde neden yapmadınız ki bunu
Yok canım az yazışıyoruzElif abla ne oldu mühendizle haşroldunuz mu?
Cumhurbaşkanı, Bakanlar bile İstanbul için sahaya inmişken gitmeyerek ayıp etmişler bence hiç yakıştıramadım. Demek ki bir kırgınlık var. Yurt dışı çok etkiliyor haklısın onlar çok duygusal bakıyor olaya döviz yüzündenBirileri de sandığa gitmemiş gitseymis durum değiştirmiş.
Hoş yurt dışı oylarının olmaması etkili idi bence ama.
Yine de kendilerine pay bicenlere guluyorum
Totem yapıyoruz yaniBundan sonra ne yapacağınızı biliyorsunuz
" Amağğn seçim mi bihtiihhhkk " edalariyla kimse yorum yapmasın
Değil mi satsınlar savsınlar ödesinler ülkenin borçlarınıHacı annem eminenin çantalarına saatlerine altın varraklı taharet musluklarına var.
Dün birileri sandığa ıslık çala çala gitmiş iktidara bir ders vermek için...Genel seçimde neden yapmadınız ki bunu
Programın adına bayılıyorum....Tarafsız BölgeCnn türk izleyin, hazımsızlığın ve kendi taktikleriyle vurulmanın acısını paylaşıyorlar
O değil de Ekrem İmamoğlu adını her okuduğumda kulağımda Ekrem İmarooo yankılanıyor. Adamın adını artık düzgün okuyamayacağım. Bide Erdoğan İmam diyen teyze vardı ki…. Asıl efsane o bence.Efsaneleri tekrar hatirlarsak; bu seçim murat kavurma ve ekrem imaro nun amansız mücadelesi olarak aklımda kalacak imam hatipoglu vardi bir de o da güzeldi
Bertaraf bölge bir defa onun adı ironi yapmışlar koyarken tffnin hataları bile akpnin oy kaybetmesine sebep olmuş, haklı olabilirler bak. Belki benim akşam yapacağım yemeği bulamamam, hatta ramazan ayı bile oy düşüşüne sebep olmuş olabilir şekeri tansiyonu oynayanlar mührü yanlış yere vurmuştur belkiProgramın adına bayılıyorum....Tarafsız Bölge