- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olay bitti dağıldı milletHerkeşler nerde
Olay bitti dağıldı millet
Ben de az önce okudum haberiAnkara Keçiörende somalili aile merdiven altı, kullanımı yasak böcek ilacını daireye koyup gitmiş kimseye uyari yapmadan. Bu nedenle komşularından 2 kişi vefat etmiş, bir kişi yoğun bakımda. Başka yaralılar da var. Ülkemin cahilleri yetmiyordu bir de yurtdisindan cahil ithal ediyoruz.
Belediye seçimlerinde görüşmek üzere inşaallahHerkeşler nerde
Bozulmaya kalmıyor merak etme.Asgari ücret 11.402 TL oldu
Bozdurup bozdurup harcayın
Daha ilginç olanı bakana 500 dolar denmişti 486 dolar asgari ücret diyen gazeteciye sadece 14 dolar diyen bakanın konuşmasından hemen sonra 482 dolara düşmesi. Bakalım yıl sonuna kadar ne kadar eriyecek.Asgari ücret 11.402 TL oldu
Yeni zamlar kapıda yani. Asgari ücret arttıkça zam geliyor market ürünlerineAsgari ücret 11.402 TL oldu
Bu zamlar bir de özel sektörde 1 ay sonra veriliyor ama ürünlere gelen zam biz daha zam almadan oluyor. Benim en çok rahatsız olduğum zam; temel gıda ve ulaşım.Yeni zamlar kapıda yani. Asgari ücret arttıkça zam geliyor market ürünlerine
Sen galiba savurgansın katipçiğim. 10 bin kiraya verceksin, 1000 faturalara (kışın birbirinizi hohlayarak ısının) 400 lirayla her gün bir ekmek alıp suya banıp yesen, 2 lirayla çocukların geleceği için altın, döviz falan biriktirsen; al sana gül gibi hesap yaptım işteBozulmaya kalmıyor merak etme.
Tüh ya, togg taksidine girecek para kalmadıSen galiba savurgansın katipçiğim. 10 bin kiraya verceksin, 1000 faturalara (kışın birbirinizi hohlayarak ısının) 400 lirayla her gün bir ekmek alıp suya banıp yesen, 2 lirayla çocukların geleceği için altın, döviz falan biriktirsen; al sana gül gibi hesap yaptım işte
Aynen. Ben bunu fırsatçılık olarak görüyorum biraz da. (Her ne kadar bu söylem savunma mekanizması olarak kullanılsa da fırsatçı olan da var)Yeni zamlar kapıda yani. Asgari ücret arttıkça zam geliyor market ürünlerine
Zarar edeceğiz diye düşünüyorlar, kendilerini haklı görüyorlar Çoğu ev sahibi artan fiyatlar yüzünden eski kiracılarını çıkarmayı bile düşünüyor, kiranın yetersiz olduğunu düşündüğünden.Aynen. Ben bunu fırsatçılık olarak görüyorum biraz da. (Her ne kadar bu söylem savunma mekanizması olarak kullanılsa da fırsatçı olan da var)
Katılıyorum. Bu dönemde insanların fiyat algısı değişti bir de. Pahalı olsa bile "ya normal ama herşey artık pahalı" deyip geçiyoruz. Ev sahipleri de kirayı geçim kaynakları olarak gördüklerinden dolar arttı, memur maaşı zamlandı diye arttırdıkça artırıyorlar. Artık küçük şehirlerdeki kira fiyatları da metropollere yaklaştı...Zarar edeceğiz diye düşünüyorlar, kendilerini haklı görüyorlar Çoğu ev sahibi artan fiyatlar yüzünden eski kiracılarını çıkarmayı bile düşünüyor, kiranın yetersiz olduğunu düşündüğünden.