- 30 Aralık 2009
- 4.163
- 15.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sanmam . Şov hepsi. Herkesin nerdeyse gurbetçi bir akrabası var. Burda yapılan evler, patır patır satılır hiç kalmaz. Gurbetçiler rahatlıkla alıyor. Türkiye'nin en çok yapılaşmanın olduğu şehridir. Yazın lüks arabalar dolar bu küçük şehirde.Ahahdss ne yapıyorlar şimdi ya
Şimdi oraya kurban almaya gidip dolarla ödeyeceğim diyeni kovalayacaklar mı yani?
Bir denemek lazım aslında.
Yaz ayı muaf demek ki oradaHiç sanmam . Şov hepsi. Herkesin nerdeyse gurbetçi bir akrabası var. Burda yapılan evler, patır patır satılır hiç kalmaz. Gurbetçiler rahatlıkla alıyor. Türkiye'nin en çok yapılaşmanın olduğu şehridir. Yazın lüks arabalar dolar bu küçük şehirde.
Nolur TL yi kınasınlar lütfen :ddDoları kınıyorlar dolar fırlıyor. İsrail'i kınıyorlar İsrail drone taksi yapıyor. Sıradaki kınayış neyin değerine değer katacak bekliyoruz
Teknoloji ve bayraktar aynı cümlede olunca ben yine o aile diye düşündüm, aslında akrabalığa bakmadım ama tesadüf değildir bence
Bu zamana kadar doları frenlediler,dediğiniz gibi önümüzdeki günlerde ne ler olacak.Merkez bankasının yılsonu tahminiydi bu, daha 6 ay öncesinden bu rakama ulaştık düşünün 6 ay sonra neler olabileceğini
Bizimkilerde ne yapacak acaba,yurt dışından ham madde alıyorlar,zaten işler çok iç acıcı değil her an kapatmaya kadar gdebilirler bu durumda.Büyük çaplı sanayi firmaları kendini koruma altına alır, burada sorun yaşayacak kesim küçük ve orta ölçekli işletmeler, esnaf ve halk.
2015’ten itibaren aslında yavaş yavaş kırılgan bir ekonomik yapıya doğru gittik ama vatandaş bunu fark edemedi, 2018’den itibaren de yabancı yatırımcı piyasadan çekilmeye başladı, bazı sanayiciler, firmalar hatırlarsanız ülkedeki mağazalarını işletmelerini kapatıp gitti, yerli sanayicilerin bir kısmı işletmelerini yurtdışına taşıdı.
Döviz kuru ekonomik kırılganlıklar dış güçlere bağlandı ama uygulanan para politikaları ortada, yabancı size baskı yapabilir mi? Evet yapabilir lakin sizin temeli sağlam bir para politikanız varsa hiçbir şey olmaz, yabancı bizde ne yaptı parasını, yatırımını geri çekti bizde başka yabancı kaynaklar aradık, örnek Katar.
Mehmet Şimşek muhteşem biri midir? Hayır, yanlışları vardır, uygulamaları toplumun tümünü memnun edecek uygulamalar olmasa dahi bugüne kadar olan yanlışları düzeltmek için elinden geleni yapacaktır, bugün değil zira göstergeler aşırı bozuk ama bundan 1 yıl sonra belki daha önce veya biraz daha geç bilemem, en azından enflasyon düşer, döviz kuru çıldırmış gibi yükselmeyi bırakır, halkın alım gücü düzelir.
Akraba olup olmadıkları net değilmiş memleketleri aynıymış. Az önce araştırdım. Net değil denebilmesi bile bence soru işareti yalnız eğitim olarak iyi görünüyor
Bende baktım meraktan aynı memleket sadece akrabalık filan kısmı yok .Akraba olup olmadıkları net değilmiş memleketleri aynıymış. Az önce araştırdım. Net değil denebilmesi bile bence soru işareti yalnız eğitim olarak iyi görünüyor
Alparslan Bayraktar - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Alıştık biz akrabalar çocuklar torun hep beraber iş peşinde olmalarınaAkraba olup olmadıkları net değilmiş memleketleri aynıymış. Az önce araştırdım. Net değil denebilmesi bile bence soru işareti yalnız eğitim olarak iyi görünüyor
Alparslan Bayraktar - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Bende baktım meraktan aynı memleket sadece akrabalık filan kısmı yok .
Akraba olmasa da mutlaka iş yakınlığı ilişkisi vardır diye düşünüyorum. Fesatlaştım artık, beni bu hale getirenler utansın. Tek teselli konuya uygun eğitimi olması.Alıştık biz akrabalar çocuklar torun hep beraber iş peşinde olmalarına
En azından eğitimi var diye teselli buluruzAkraba olmasa da mutlaka iş yakınlığı ilişkisi vardır diye düşünüyorum. Fesatlaştım artık, beni bu hale getirenler utansın. Tek teselli konuya uygun eğitimi olması.
Liyakat önemli diyorduk hep,eğitmi epey süper yani.Akraba olmasa da mutlaka iş yakınlığı ilişkisi vardır diye düşünüyorum. Fesatlaştım artık, beni bu hale getirenler utansın. Tek teselli konuya uygun eğitimi olması.
Bir süredir çay yok diyorlardı sigara gibi çayı da toplamaya başladılar.Çaya %43 zam gelmiş
Her şey den kısacağımız bir döneme giriyoruz sanırımBir süredir çay yok diyorlardı sigara gibi çayı da toplamaya başladılar.