- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
Günlerdir Çaykur Tiryaki çayını hiçbir yerde bulamıyordum bundanmış demek.Bir süredir çay yok diyorlardı sigara gibi çayı da toplamaya başladılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlerdir Çaykur Tiryaki çayını hiçbir yerde bulamıyordum bundanmış demek.Bir süredir çay yok diyorlardı sigara gibi çayı da toplamaya başladılar.
Çok emin konuşmuş ama ben bile gerçek mi acaba dedimAblanın kafası karışmış biraz, edit izleye izleye bilinç altı üstü ile kaynaşmış, edit kafası bu.
Oyy oyy
Yorumunu düzenle leris, cahil diyenler banlanıyor, değmez.Bu nasıl cahillik Allahım gözlerimden özür dilerim
İroni yapmistimDevralmak terimi bana çok saçma geliyor. Başkasının bıraktığını yarattığını devralirsin. Bunlar getirmedi mi ekonomiyi bu hale? Benden mi devraldığı? 20 senedir kendileri çaldılar kendileri oynadılar. Neden devralmak deniyor ben anlayamiyorum
o dedigin durumda adam evine cocuguna ekmek goturemezse yagma baslar. Ortalığı kan götürür.Bence o duruma getirmezler isi.Ztn rezerv hatta swap paraları satarak baskiliyorlardi artık swap bile eksiye düşünce mecburen satmaktan vazgeçtiler
Şimşek patron dostu olarak bilinir çalışanı desteklemez
Kim gelirse gelsin sonuç değişmeyecekti
Su an öyle yada böyle para dönüyor temel ihtiyaçlara ulaşılıyor. Ben bir sonraki adımda paranın dönüşünün durmasından korkuyorum o zmn nakli olan yaşar olmayan mahvolur. Açıkçası toplum yapısına baktığımda da çok umudum yok bugune gelmemizde bizimde payımız var. Çok uzun zamandır bunu fark edip ek gelir alanlarımı geliştirmiştim şimdi uzmanlaşmaya çalışıyorum geç bile kaldim
Halk TV de de duydum bunu söylediklerini. Sırf sen değilsin yani bunu duyduğum. İroni yaptığını anlamadim bu aradaİroni yapmistim
Acaba bunlara kilicdarogluna benzeyen birilerini götürüp bu lafları mi ettiriyolarAblanın kafası karışmış biraz, edit izleye izleye bilinç altı üstü ile kaynaşmış, edit kafası bu.
Maalesef kutlayanlar var dün pazara gittim her şey ateş pahası tabii, havucun bile kilosu 40 liraydı neyse pazar çıkışı kuruyemiş tezgahlarının da olduğu alanda bir mutluluk bir gözün aydınlar görmeniz lazımdı, pazarcılar birbirine müjdemi isterim dolar yükseldi diyordu, bu sebepleymiş gözün aydın sözleri, tabii yaz sezonuna girdik yerli yabancı turistler gelecek onlara satış yapacaklar bu mutluluk ondan olsa gerek ama sezon bitince buranın halkına kalacaklar, halk bolluk alım gücü içinde olsun istiyorum ama fırsat bu fırsat deyip TL’nin değer kaybetmesine neden olan kur yükselişine sevinenlere diyecek söz bulamıyorum, insan halkını ülkesini biraz da olsa sevmeli.hadi çıkın bir de doların durmadan yükselmesini kutlayın iyi iş çıkardınız.
Bugün aldık 110 TL den kendisiniGünlerdir Çaykur Tiryaki çayını hiçbir yerde bulamıyordum bundanmış demek.
o dedigin durumda adam evine cocuguna ekmek goturemezse yagma baslar. Ortalığı kan götürür.Bence o duruma getirmezler isi.
Oyy oyy
Bana hayal görmüş gibi geldi.Acaba bunlara kilicdarogluna benzeyen birilerini götürüp bu lafları mi ettiriyolar
Yok arkadan bi kadın daha geldi o da dedi ben de gördüm diye sanki. Toplu hayal mi goruyo bunlar anlamadkm kiBana hayal görmüş gibi geldi.
İkinci kadın da diyo ben 2 kez duydum diye. Vallahi bunlara kilicdaroglu dubloruyle miting seyrettiriyolar bxbxbxbb dublör cikiyo hepinizin gözünü çıkarıp eline vericem, ince ince sogus yapicam falan, bunlar da korkuyo demek ki bxbxbxbxBana hayal görmüş gibi geldi.
Ben de aynısını düşündüm.Acaba bunlara kilicdarogluna benzeyen birilerini götürüp bu lafları mi ettiriyolar
Sonunda o paraları yine bu ülkede harcayacak olan kendileri değil mi? Onların da alım gücü düşüyor bu şeye benziyor tamamen maaşlara zam yapılıyor ama alım gücü de aynı oranda düşüyor, önemli olan elindeki paranın miktarı değil de o miktara ne kadar şey alabildiğin.Maalesef kutlayanlar var dün pazara gittim her şey ateş pahası tabii, havucun bile kilosu 40 liraydı neyse pazar çıkışı kuruyemiş tezgahlarının da olduğu alanda bir mutluluk bir gözün aydınlar görmeniz lazımdı, pazarcılar birbirine müjdemi isterim dolar yükseldi diyordu, bu sebepleymiş gözün aydın sözleri, tabii yaz sezonuna girdik yerli yabancı turistler gelecek onlara satış yapacaklar bu mutluluk ondan olsa gerek ama sezon bitince buranın halkına kalacaklar, halk bolluk alım gücü içinde olsun istiyorum ama fırsat bu fırsat deyip TL’nin değer kaybetmesine neden olan kur yükselişine sevinenlere diyecek söz bulamıyorum, insan halkını ülkesini biraz da olsa sevmeli.
Yazdım artık düzenlenmiyor dogru tabirYorumunu düzenle leris, cahil diyenler banlanıyor, değmez.
Stokçuluk huyum yok ama keşke yapsaymışım.Bugün aldık 110 TL den kendisini