Süleyman soylu ve Mevlüt çavuşoğlu na üzüldüm
yazdigini okuyup profil fotografina baktim bir gulmek aldiSinan ogan?
Şirin sempatik duruyor diye seviyorlar heraldeSüleyman soylu güzellemesi yapanların ciddi anlamda ahlak anlayışını sorguluyorum adamın siyasi kariyeri mehmet ağırınkini bile solladı
Pkkyı bitirdi diyorda 6 7 milyon seçmeni var
Hdp ile pkk aynı diyenler için diyorum
Dağda 40 bini geçmezdi kentte 15 milyon oldu
Öte taraftan nerede bir üçkağıtcı dolandırıcı mafya varsa süleyman soylu ile aynı karedeler
Mersin limanına gelen tonlarca kokaini kim denetlemedi hadi tahmin edin
Sinan ateş cinayetinin faillerini kim korudu
Hani iç işlerine bağlı kolluk kuvvetleri
Onları bertaraf etmek için yakınlarındaÖte taraftan nerede bir üçkağıtcı dolandırıcı mafya varsa süleyman soylu ile aynı karedeler
Bana komik gelen tek tarafı ohhh demesiŞirin sempatik duruyor diye seviyorlar heralde
Hiçbir surette sempatik gelemiyorBana komik gelen tek tarafı ohhh demesi
O öyle söyleyince
Bir daha söyle diyesim var
Profil resmi yapsam mune dover mi acabaGalpini bırakmayan da, ne bileyim.
Ya çok semoatik değil mi yaHiçbir surette sempatik gelemiyor
Sempatik biri varsa o da Özdağ benceYa çok semoatik değil mi yason bakış hele ölürüm
Ben özdağı sevmiyorum cıx olmazSempatik biri varsa o da Özdağ bencesoyluyla munakaşasını hatırladıkça cok gülüyorum, gercekten komık
Ali Babacan'ın cildi güzel değil mi? Ne kullanıyor acaba? Yani erkeklerin çoğu çilek gibi burunlarla geziyor malum.Ben özdağı sevmiyorum cıx olmaz
Sinan oğanı sevmiyorum
Süleyman soyluyu sevmiyorum
Devlet bahçeliyi zaten hiç sevmiyorum
Bana daha resmi hitabeti yumuşak sinirleri kuvvetli birileri lazım
Kemal kılıçdaroğlu
Özgür özel
Sera kadığıl
Fatih maçoğlu
Mehmet şimşek
Fahrettin koca
Ali babacan
Ben bunları alayım hayalimdeki ülkeme
millet vekili oldu ya100 bin defa ohhhhhh
Adamın cildini bilmiyorum ama kendi nazik düzgün biriAli Babacan'ın cildi güzel değil mi? Ne kullanıyor acaba? Yani erkeklerin çoğu çilek gibi burunlarla geziyor malum.
Ümit Özdağ'dan hoşlanmıyorsanız Tanju Özcan hakkındaki fikrinizi merak ettim. Yani onun da sığınmacılar hakkında benzer bir siyaseti var malum. Evinize dönün diye pankartlar vs., işte Twitter'da yazdıkları vs.Adamın cildini bilmiyorum ama kendi nazik düzgün biri
Niye biz toplum olarak nezaketi sevmiyoruz ya
Erdoğandan sonra ümit özdan mı omuzlarım düşüyor gözüm seğiriyor
Günümüz türkiyesinde sığınmacılar konusunda bu kadar rahatsız olan halka sempatik gelebilir alıcısı olur lakin modern dünyada falist ırkçı yobaz olarak kabul edilirÜmit Özdağ'dan hoşlanmıyorsanız Tanju Özcan hakkındaki fikrinizi merak ettim. Yani onun da sığınmacılar hakkında benzer bir siyaseti var malum. Evinize dönün diye pankartlar vs., işte Twitter'da yazdıkları vs.
Teşekkür ederim bu saatte cevap yazdığınız için. :)Günümüz türkiyesinde sığınmacılar konusunda bu kadar rahatsız olan halka sempatik gelebilir alıcısı olur lakin modern dünyada falist ırkçı yobaz olarak kabul edilir
Benim görüşüm ise nötr
Tercih etmem aslında
Aman efenim ne demek :)Teşekkür ederim bu saatte cevap yazdığınız için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?