- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.528
- 798
Ben avmye gidip fiyatlara bakıp benzer ürünü en ucuz bulacağım siteyi arıyorum, piyasa araştırmasına gidiyorum yani o da bir şey almam gerekiyorsa, son 5 yılda keyfi hiçbir şey almadım, eskiyenin yerini dolduruyorum bir de çocuklar sürekli büyüdüğü için onlara alışveriş yapıyorumDinlemeyncede aldı cezayı.
Bir eğlencemiz avm var saki gidipte bol keseden alışverişmi yapıyoruz hepimiz.
Bizim araç 4 yılda 12 kat filan arttı.
Türkiye'nin tek belediye başkanı İmamoğlu gibi konuşmaları çok komik. Yav bizim ak partili büyükşehir belediye başkanı şehre tek çivi çakmadığı yetmez gibi kalkıp "depremin sebebi halkın azgınlığı" diyerek depremle yerle bir olan şehrinin insanlarını yerin dibine soktu ama ona tek laf yok. Ne İmamoğluymuş be hazmedemediler gitti şu adamıYerel sorunlar da var elbette, bunlar da konuşulur ama sanki metrobus sorunlari yeni bir şeymiş gibi yazmaniz tarafgirlik oluyor. Burada durup paragraflarca yazi mi yazalim, kendimce esprili sekilde yanit verdim, cevabimi da aldim. İstediginiz sekilde devam edin ama burdan bakinca yaptiginiz carpitma/satasma gibi gorunuyor bilesiniz.
Ay herkese tek tek hesap mı verecek kadın ya, banlandığın mesajın belli, düşün taşın kendin bul
Zaten fiatlerda uçuk en basit pantolan bile olmuş 300 filan,senin çocuklarda olunca önceliğin onlar oluyor.Ben avmye gidip fiyatlara bakıp benzer ürünü en ucuz bulacağım siteyi arıyorum, piyasa araştırmasına gidiyorum yani o da bir şey almam gerekiyorsa, son 5 yılda keyfi hiçbir şey almadım, eskiyenin yerini dolduruyorum bir de çocuklar sürekli büyüdüğü için onlara alışveriş yapıyorum
Hastayım her alt yapı ya da ulaşım sorununu mevcut belediyeye yıkmalarına, özellikle ankara ve istanbul koca şehirler, binlerce toplu taşıma aracı var, çoğu eskidir büyük ihtimalle. Bir araç yandıysa bunun mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Alt yapı sorunlar da bunların suçu değil şehri bunlar kurmadı, milyonluk şehirler, bir ucundan düzeltmeye başlasan 20 yılda ancak biter bütün sokaklar.Türkiye'nin tek belediye başkanı İmamoğlu gibi konuşmaları çok komik. Yav bizim ak partili büyükşehir belediye başkanı şehre tek çivi çakmadığı yetmez gibi kalkıp "depremin sebebi halkın azgınlığı" diyerek depremle yerle bir olan şehrinin insanlarını yerin dibine soktu ama ona tek laf yok. Ne İmamoğluymuş be hazmedemediler gitti şu adamı
Biey soracam lojmanların durumu nasıl orada.Türkiye'nin tek belediye başkanı İmamoğlu gibi konuşmaları çok komik. Yav bizim ak partili büyükşehir belediye başkanı şehre tek çivi çakmadığı yetmez gibi kalkıp "depremin sebebi halkın azgınlığı" diyerek depremle yerle bir olan şehrinin insanlarını yerin dibine soktu ama ona tek laf yok. Ne İmamoğluymuş be hazmedemediler gitti şu adamı
Bana şaka gibi gelmedi, ona göre cevap verdim. Banlanacak kadar doluysan kendine gelemeyen de sensin demektir. Türkiye yüzyılı çarptı galibaŞimdi cevap versem yine banlanacagımseçimden sonra hala kendinize gelemediniz mi şaka yollu yazılan bir mesajı da bu kadar ciddiye aldiğiniza göre çok ağlamayın hayat devam ediyor
Topbaş döneminde alınan metrobüsler istanbul yoluna uyum sağlayamadı çürümeye terk edildi sonra.Hastayım her alt yapı ya da ulaşım sorununu mevcut belediyeye yıkmalarına, özellikle ankara ve istanbul koca şehirler, binlerce toplu taşıma aracı var, çoğu eskidir büyük ihtimalle. Bir araç yandıysa bunun mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Alt yapı sorunlar da bunların suçu değil şehri bunlar kurmadı, milyonluk şehirler, bir ucundan düzeltmeye başlasan 20 yılda ancak biter bütün sokaklar.
İstanbulda deprem olsa olacaklari dusunemiyorum. Butun binalari İmamoglu yapmis gibi yuklenilecek. Maras depreminden sonra ev arayisina girdik, 2020 yilinda her ilce icin deprem riski raporlari yaptirmis İmamoglu. Hangi bolgenin zemini nasildir, deprem oldugunda riskli olan ne kadar bina oldugunu raporlatmis, isteyen arastirabilir Kandilli ve İbb logolu kitapciklar seklinde her ilce icin var. Riskli binalar icin de yikimlar devam ediyor. Yani burada Topbaş İmamoglu yaristiracak degilim zaten Topbas mi kaldi, ama 99 depreminden sonra 30 yil icinde İstanbul depreminin beklendiği söyleniyordu bu calismalar neden 20 yildir yapilmadi ?Türkiye'nin tek belediye başkanı İmamoğlu gibi konuşmaları çok komik. Yav bizim ak partili büyükşehir belediye başkanı şehre tek çivi çakmadığı yetmez gibi kalkıp "depremin sebebi halkın azgınlığı" diyerek depremle yerle bir olan şehrinin insanlarını yerin dibine soktu ama ona tek laf yok. Ne İmamoğluymuş be hazmedemediler gitti şu adamı
Eski olanlar ağır hasar almış, yeni yapılanların çoğu az hasarlıymış abla.Biey soracam lojmanların durumu nasıl orada.
2.ordu lojmanları bahsettiğim çok büyük bir alana orası.Eski olanlar ağır hasar almış, yeni yapılanların çoğu az hasarlıymış abla.
Çok enteresan çarpıtma sataşmaYerel sorunlar da var elbette, bunlar da konuşulur ama sanki metrobus sorunlari yeni bir şeymiş gibi yazmaniz tarafgirlik oluyor. Burada durup paragraflarca yazi mi yazalim, kendimce esprili sekilde yanit verdim, cevabimi da aldim. İstediginiz sekilde devam edin ama burdan bakinca yaptiginiz carpitma/satasma gibi gorunuyor bilesiniz.
E orası farz zaten, hiçbir önlem almayıp kader, alınyazısı derler. Maraş depremi de bağıra bağıra geldi, hiç hazırlık yapılmadığı için sonuç ortada. 2020 Elazığ depreminde Malatya çok etkilenmişti mesela binaları hiç kontrol etmedikleri için bu depremde Malatya çok büyük kayıplar verdi.İstanbulda deprem olsa olacaklari dusunemiyorum. Butun binalari İmamoglu yapmis gibi yuklenilecek. Maras depreminden sonra ev arayisina girdik, 2020 yilinda her ilce icin deprem riski raporlari yaptirmis İmamoglu. Hangi bolgenin zemini nasildir, deprem oldugunda riskli olan ne kadar bina oldugunu raporlatmis, isteyen arastirabilir Kandilli ve İbb logolu kitapciklar seklinde her ilce icin var. Riskli binalar icin de yikimlar devam ediyor. Yani burada Topbaş İmamoglu yaristaracak degilim zaten Topbas mi kaldi, ama 99 depreminden sonra 30 yil icinde İstanbul depreminin beklendiği söyleniyordu bu calismalar neden 20 yildir yapilmadi ?
Ders alınmıyor yaşananlardan.E orası farz zaten, hiçbir önlem almayıp kader, alınyazısı derler. Maraş depremi de bağıra bağıra geldi, hiç hazırlık yapılmadığı için sonuç ortada. 2020 Elazığ depreminde Malatya çok etkilenmişti mesela binaları hiç kontrol etmedikleri için bu depremde Malatya çok büyük kayıplar verdi.
Evet aynen orası çok büyük çok eski bloklar da var o eski olanlar hep ağır hasarlıymış yıkılacak.2.ordu lojmanları bahsettiğim çok büyük bir alana orası.
İlk girişteki binalar herhalde,bizim karacılar kısmındaydık daha arkada kalıyordu.Evet aynen orası çok büyük çok eski bloklar da var o eski olanlar hep ağır hasarlıymış yıkılacak.
Size verelim Ekrem başkanıTürkiye'nin tek belediye başkanı İmamoğlu gibi konuşmaları çok komik. Yav bizim ak partili büyükşehir belediye başkanı şehre tek çivi çakmadığı yetmez gibi kalkıp "depremin sebebi halkın azgınlığı" diyerek depremle yerle bir olan şehrinin insanlarını yerin dibine soktu ama ona tek laf yok. Ne İmamoğluymuş be hazmedemediler gitti şu adamı
Lojmanı seviyorum ben yeşil kalan nadir yerlerdenİlk girişteki binalar herhalde,bizim karacılar kısmındaydık daha arkada kalıyordu.
Ben de gülüyorum vallahi ama sinirden. Her şey normal her şey mübahAman nolcek o da bişey mi
Eskiden lojmanlarin çıkması ne büyük olaydı.İlk girişteki binalar herhalde,bizim karacılar kısmındaydık daha arkada kalıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?