Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sizce kilicdaroglu istifa etsin mi?
Evetse;
Genel başkan kim olmalı?
Etmeli artık. Başarısızlığından değil yalnız, yoruldu artık, aklı yerindeyken ayrılmalı sonrası fena oluyor.

Aday konusu muamma, ekremin teğesinde adalet kılıcı sallanıyor, bence sarıgül muhtemel aday. Bunca yıl sonra göze görünmesi bunun işareti olmalı ama o da yaşlı, canan kesinlikle olmaz, mansur uğraşmaz bilemedim ben

2015 ti evet .Ben seyi hatırlıyorum Mune abla.Kazen artik naparsaniz yapin diye siyasette banlanmayı kaldirmisti hatirliyor musun ?Kisa surmustu. Hakaret,kufur kısa bir sure havada ucusmustu da sonra geri getirin lutfen denmisti

2015 ti evet .Ben seyi hatırlıyorum Mune abla.Kazen artik naparsaniz yapin diye siyasette banlanmayı kaldirmisti hatirliyor musun ?Kisa surmustu. Hakaret,kufur kısa bir sure havada ucusmustu da sonra geri getirin lutfen denmisti
Evet doğru :))) siyasette hemen banlanıyoruz diye önce isyan çıkmıştı tamam hadi bakalım hodri meydan dendi 3-5 gün geçti geçmedi banlar geri gelsin dendi :))) çünkü biz adımız gibi biliyoruz da üyeler banlar olmazsa neler olur öngöremediler, ki aslında banlama yaptığımız mesajlardan pay biçmeleri gerekirdi, ban olmasına rağmen ağzına geleni yazan ban olmazsa neler yazmaz ki, küfürler havada uçmuştu

Onlar hakaret değil, hayatın gerçekleri.

Benim inziva dönemimmiş, yoktum burada, küçük bebem vardı. Off yıkılmış ortalık

Onlar hakaret değil, hayatın gerçekleri.
Ölümünü istemek hakaret değil size göre öyle mi? Ya da varlığına gözünüzle görmediğiniz bir şeyin o insanda takılı olduğuna inanmak. Bol keseden atıp aaa evet kesin var demek. Takılırken yanındaymış gibi yok ama ya. Bu kadar mı nefretiniz büyük

Kimlere ne anlatiyorsun azimle anlamazlar keske biraz makarna yeselerde anlasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…