Bu arada evet bir kartları var. Geçen BİM markete girdim, önümde bir tane Suriyeli bir kadın sütü bile karton kolisiyle almıştı, alışveriş arabası bitene kadar ağaç oldum. Ben de maşallah koliyle almış hem de sepeti ağzına kadar doldurmuş deyince kasiyer güldü, yardım kartları var bu hayatı onlar yaşıyor abla dedi. Abla anandır bir kere dedim, yine haklısın abla dedi. Bir daha o BİM’e girmeyecemGüzel mi yaşıyoruz?
Ben niye kitap alamıyorum. Fiyatları takip ederdim yetişemiyorum.
Ben niye şu an ders çalışamıyorum. Niye bana 15 20 gün yetecek test kitabının fiyatı 120 TL.
Benim suriyeli komşumun kocası onu 3 cocukla bırakıp gitti, kiramiz ayniydi, nasıl geçiniyorsun dedim, devlet kartım var dedi. Hiçbir şeyinden kismiyo. Bana geçen sene fiyatı 400 olan güneş kremi önerdi, ondan başkasını kullanamiyormusss.
Gidin ötede oynayın, reisini gelip bana övme, ben ne yaşadığıma ne gördüğüme bakarim. Bu ulkenin vatandasi benim ben suriyeli değil, benim cebimde para yokken benim verdiğim vergilerle adamlar hayat yaşıyor. Yeter artık gerçekten benim buna dayanacak sinirim yok. 5 yıl bu şekilde devam ederse kahirdan öleceğiz. Tuzunuz kuru diye fakirleri görmüyorsunuz.
Açıkçası umrumda değil.Sevgili ultrike,lutfen su kk aday oldu,68373.kez yenildi,yendik pisirdik sisirdik minvalinde yorumlara öncelik verme,alintilama.Birak nasil istiyorlarsa oyle ti ye alsinlar,gulsunler haklaridir tabii.Su vakitten sonra bir onemi yok.Suraya iki yorum okumaya giriyoruz,konu bilincli sekilde buraya yonleniyor.Baska argüman olmayinca konu bu cemberde donup donuyor.Seni alintilayarak diger arkadaslara da soyluyorum
İşte o bizim elimizde kizlar yerel seçimlerde vermeyeceğiz silkelenip toparlanacagiz kk gitsin gitmesin önce CHP nkn moralmnjn düzelmesi lazım bakın mangır yavaş linç yiyor Ankara'ya yağmur yağmış özellikle üstüne gidiliyor adam sabahtan beri metitojiden uyarı yaplliyor adam sayfasından uyarıyor tedbirinizi alin diye sayfx sayfa yaziuor belediye arabaları suları boşaltmaya calisiyor ordan orayxa Tv'de görülujor arabalar hala Mansur uyuyomu diyorlar.dusmeyecegiz herzamanYahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)
Sinan ogan da partiyi satıp kaçtı bakan olacak diye adami yalnız biraktiGercek bir ATATÜRK Milliyetcisi giremedi ya su meclise cidden bize de yaziklar olsun.Cok uzgunum bu konuda hatta en buyuk uzgunlugum su secime dair..
Hüdapar milletvekilinin,Gerçekten Atatürkçü ve milliyetçi olanlar mecliste şükür
Bukalemun olanlar giremedi maalesef. :)
Sinan ogan da gerçekten Atatürkçü imiş ki doğru yolu buldu
Bu arada evet bir kartları var. Geçen BİM markete girdim, önümde bir tane Suriyeli bir kadın sütü bile karton kolisiyle almıştı, alışveriş arabası bitene kadar ağaç oldum. Ben de maşallah koliyle almış hem de sepeti ağzına kadar doldurmuş deyince kasiyer güldü, yardım kartları var bu hayatı onlar yaşıyor abla dedi. Abla anandır bir kere dedim, yine haklısın abla dedi. Bir daha o BİM’e girmeyecem
Ironi yapmis bunu bile aciklatiyorsunuz.ah şekerim sen halkın arasına inermiydin?
BİM'e girmeyecekmiş ulan paçoz BİM seni ne yapsın? Abla demiş bu da abla anandır demiş, yersen. dua et kasada ben yokmuşum
Not : BİM'de çalışıyorum
2006'da açılmış hesap ve ilk mesajı bir üyeye hakaret.ah şekerim sen halkın arasına inermiydin?
BİM'e girmeyecekmiş ulan paçoz BİM seni ne yapsın? Abla demiş bu da abla anandır demiş, yersen. dua et kasada ben yokmuşum
Gorur gormez sikayet ettim, banlanmis.2006'da açılmış hesap ve ilk mesajı bir üyeye hakaret.
Kimin ikinci üyeliği acaba?
Yemedik zaten ironiden anlıyoruz çünkü:)ah şekerim sen halkın arasına inermiydin?
Susmuş susmuş şimdi konuşmuş.2006'da açılmış hesap ve ilk mesajı bir üyeye hakaret.
Kimin ikinci üyeliği acaba?
Biz dizide vardı Susmuş diye biri ya ben arada izlerdim sonra haberini mi ne görmüştüm konuştu diye açtım youtubea ilk kelimesine baktım bardak demişSusmuş susmuş şimdi konuşmuş.
Birinin ikinci üyeliğidir. Hesap alırken çokça almış herhalde 2006 senesinde.Susmuş susmuş şimdi konuşmuş.
Bu arada bime giren zengindir, belli limitten sonra indirime giren ürün yok orada.Biz dizide vardı Susmuş diye biri ya ben arada izlerdim sonra haberini mi ne görmüştüm konuştu diye açtım youtubea ilk kelimesine baktım bardak demiş
Belki dizide bir anlamı vardır bilemeyeceğim ama bu da böyle bir şey olmuş işte
Gerçekten Atatürkçü ve milliyetçi olanlar mecliste şükür
Bukalemun olanlar giremedi maalesef. :)
Sinan ogan da gerçekten Atatürkçü imiş ki doğru yolu buldu
Hepimize sinir olmuştur ama kuğuya patladıSusmuş susmuş şimdi konuşmuş.
Yılların suskunluğu bile bu kadına patlıyor ya hahshshshsh delirdim.Hepimize sinir olmuştur ama kuğuya patladı
Paçoz dedi yav bu nasıl öfkeYılların suskunluğu bile bu kadına patlıyor ya hahshshshsh delirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?