Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bu arada evet bir kartları var. Geçen BİM markete girdim, önümde bir tane Suriyeli bir kadın sütü bile karton kolisiyle almıştı, alışveriş arabası bitene kadar ağaç oldum. Ben de maşallah koliyle almış hem de sepeti ağzına kadar doldurmuş deyince kasiyer güldü, yardım kartları var bu hayatı onlar yaşıyor abla dedi. Abla anandır bir kere dedim, yine haklısın abla dedi. Bir daha o BİM’e girmeyecem

Açıkçası umrumda değil.

Yahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)
İşte o bizim elimizde kizlar yerel seçimlerde vermeyeceğiz silkelenip toparlanacagiz kk gitsin gitmesin önce CHP nkn moralmnjn düzelmesi lazım bakın mangır yavaş linç yiyor Ankara'ya yağmur yağmış özellikle üstüne gidiliyor adam sabahtan beri metitojiden uyarı yaplliyor adam sayfasından uyarıyor tedbirinizi alin diye sayfx sayfa yaziuor belediye arabaları suları boşaltmaya calisiyor ordan orayxa Tv'de görülujor arabalar hala Mansur uyuyomu diyorlar.dusmeyecegiz herzaman

Gercek bir ATATÜRK Milliyetcisi giremedi ya su meclise cidden bize de yaziklar olsun.Cok uzgunum bu konuda hatta en buyuk uzgunlugum su secime dair..
Sinan ogan da partiyi satıp kaçtı bakan olacak diye adami yalnız birakti

Gerçekten Atatürkçü ve milliyetçi olanlar mecliste şükür
Bukalemun olanlar giremedi maalesef. :)

Sinan ogan da gerçekten Atatürkçü imiş ki doğru yolu buldu
Hüdapar milletvekilinin,

yemin metni değiştirilmelidir, hiçkimse bir ideoloji üzerine yemin etmemelidir şeklinde aciklamalarinin oldugu haberleri dolasiyor medyada, okudunuz mu?

Haber dogru mu?

Bu konuda ne dusunuyorsunuz?

Yemin metni sizce de degistirilmeli mi?

Ideoloji olarak tanimlanan kısım hangi kısım?

Hangi kısım kimi neden rahatsiz ediyor?

ah şekerim sen halkın arasına inermiydin?

BİM'e girmeyecekmiş ulan paçoz BİM seni ne yapsın? Abla demiş bu da abla anandır demiş, yersen. dua et kasada ben yokmuşum

Not : BİM'de çalışıyorum

BİM'e girmeyecekmiş ulan paçoz BİM seni ne yapsın? Abla demiş bu da abla anandır demiş, yersen. dua et kasada ben yokmuşum

Ironi yapmis bunu bile aciklatiyorsunuz.
Bim’de calismaniz size hakaret etme hakki mi veriyor? Ne yaziyorum diye bir okuyun mesaji gondermeden once.

2006'da açılmış hesap ve ilk mesajı bir üyeye hakaret.
Kimin ikinci üyeliği acaba?

Susmuş susmuş şimdi konuşmuş.
Birinin ikinci üyeliğidir. Hesap alırken çokça almış herhalde 2006 senesinde. Birine hakaret edesi tuttu mu azar azar çıkarıyor herhalde buzluktan.
Başlığa yazan üyelerden birinin olma olasılığı yüksek. Araştırma önerisi sunuyorum Mune Hanım.
O da reddedildi diyormuş.

Bu arada bime giren zengindir, belli limitten sonra indirime giren ürün yok orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…