Yazık hemen önünde kucakta oturan çocuk nasıl korkmuşBöyle sevgi görülmedi dünyada
Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlarsonuç yine ADAM KAZANDI....
Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.
Yahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)Kiliçdaroğlu şimdiden başlamış seçim hazirliklarina koltuğuna yapişmişBu kafayla daha çok hazırlanirlar
Biz neden bu kadar pozitif değiliz ya. Gelen tipleri görmüyor musunuz hepsi potansiyel suçlu. Hepsi kadın çocuk görünce aç kurt gibi saldırmaya yer arıyorlar. Getirdikleri ne var el sanatı mi, kültür mü, meslek mi? Ne kattılar ülkeye?Pervasızca devlet desteğiyle çoğalıp yaşıyorlar. Suç işlemekten korkmuyorlar. Senin benim yemediğim et, zeytinyağı, süt yardımı bunlara yapılıyor. Rumlarla asla bir tutamazsınız.Ne mültecisi ayol ülkede kaç yıldir yabancı uyruklu insanlar var. Sadece bu dönemde mi geldi. Ona kalırsanız Ermeniler Yahudiler de var yüz yıldır bu ülkede onlarda oy kullanıyor. Ruslar ukraynalılar da var. Benim çocukluğumda Rumlar vardı bizim burda. Rahmetli oldular Allah rahmet eylesin. Ozaman hepsini sürgün edelim biz bize kalalım.
Yahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)
2 secimde de Istanbulda kaybetti millet ittifaki yani ben akp diyorum ona.Bunu iyice hirs meselesi yaptilar.Istanbullulara (genel degilYahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)
bende ona güldüm babasini bile redettiChpnin başına babası geçse seçmeyecekgillere düştüydü Kılışdar eleştirmek çünkü.
Gelir simdi birazdan biz de zaten her seyini savunmuyoruzcular :)Herkes kimi desteklerse desteklesin ama mültecileri savunmasın. Adam kadınların videosunu cekiyo polis yanında cak cak sakız çiğniyor. Rahatlığa bak korkusuzluga bak. Bunlari böyle tepemize çıkarıp ülkenin içine ettiler. Pikniğe gidersin parka gidersin sahile gidersin toplanmışlar nargile keyfi yaparlar geleni gideni süzerler. Bunlarda çekinme yok arsızlık diz boyu. Hepsi defolsun gitsin hiç birine tahammülüm yok. Ben bunlar yüzünden kanamalı gittiğim hastanede muayene olamadım neymiş bunların muayene önceliği varmış. Az kaldı yakında bazı şehirlerde özerklik isteyecek kıvama geldiler
Parti kurup meclise bile girerler.hatta biri milletvekiliğine aday olmuştu tepkiler gelince çekildi.Herkes kimi desteklerse desteklesin ama mültecileri savunmasın. Adam kadınların videosunu cekiyo polis yanında cak cak sakız çiğniyor. Rahatlığa bak korkusuzluga bak. Bunlari böyle tepemize çıkarıp ülkenin içine ettiler. Pikniğe gidersin parka gidersin sahile gidersin toplanmışlar nargile keyfi yaparlar geleni gideni süzerler. Bunlarda çekinme yok arsızlık diz boyu. Hepsi defolsun gitsin hiç birine tahammülüm yok. Ben bunlar yüzünden kanamalı gittiğim hastanede muayene olamadım neymiş bunların muayene önceliği varmış. Az kaldı yakında bazı şehirlerde özerklik isteyecek kıvama geldiler
Neden muayene öncelikleri var mesela ne farkları var bizlerden.Herkes kimi desteklerse desteklesin ama mültecileri savunmasın. Adam kadınların videosunu cekiyo polis yanında cak cak sakız çiğniyor. Rahatlığa bak korkusuzluga bak. Bunlari böyle tepemize çıkarıp ülkenin içine ettiler. Pikniğe gidersin parka gidersin sahile gidersin toplanmışlar nargile keyfi yaparlar geleni gideni süzerler. Bunlarda çekinme yok arsızlık diz boyu. Hepsi defolsun gitsin hiç birine tahammülüm yok. Ben bunlar yüzünden kanamalı gittiğim hastanede muayene olamadım neymiş bunların muayene önceliği varmış. Az kaldı yakında bazı şehirlerde özerklik isteyecek kıvama geldiler
Hatırlıyormusunuz.bir baba çocuğuma muz alamıyorum dedi diye hepsi muz yeme videoları çektilerHerkes kimi desteklerse desteklesin ama mültecileri savunmasın. Adam kadınların videosunu cekiyo polis yanında cak cak sakız çiğniyor. Rahatlığa bak korkusuzluga bak. Bunlari böyle tepemize çıkarıp ülkenin içine ettiler. Pikniğe gidersin parka gidersin sahile gidersin toplanmışlar nargile keyfi yaparlar geleni gideni süzerler. Bunlarda çekinme yok arsızlık diz boyu. Hepsi defolsun gitsin hiç birine tahammülüm yok. Ben bunlar yüzünden kanamalı gittiğim hastanede muayene olamadım neymiş bunların muayene önceliği varmış. Az kaldı yakında bazı şehirlerde özerklik isteyecek kıvama geldiler
bilmiyodum ya dogrudurHatırlıyormusunuz.bir baba çocuğuma muz alamıyorum dedi diye hepsi muz yeme videoları çektiler
Böyle alay ederek gülerek biz yiyoruz siz yiyemiyorsunuz gibisinden.bilmiyodum ya dogrudur
evet baktim simdi sen deyince. bende bi ara haberlerde gördüm adanaydi sanirim esnaflar konustu Suriyelilerden bikmislar dükkanlarina bile zarar veriyolarmis daha bir suru sey anlatmışti. epey oldu ama o anlatan esnafin haline cok üzülmüştümBöyle alay ederek gülerek biz yiyoruz siz yiyemiyorsunuz gibisinden.
İnanın bilmiyorum hatta biz kavga ettik orda kapının önünde sürü gibi bekliyordu bunlar doktorda dışarı çıkıp bizde bıktık bunlardan Türkçe bile bilmiyorlar laf anlatamıyoruz öncelikli hasta diye bunları alıyoruz önce dedi. Türkiye de bir iç savaş çıkarsa sadece bunlar yüzünden cikar ekonomi vb yüzünden filan değil.Neden muayene öncelikleri var mesela ne farkları var bizlerden.
Yahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)
Bizler çevremizde, ailemizde saçını süpürge eden, tasarruflu olan kadınlarla büyüdüğümüzden, öyle gördüğümüzden biraz da ondan gıcığımıza gidiyor. Çevremde gördüğüm Suriyeli kadınlar da aynı şekilde bakımındankısmıyor, gezmesiyle öne çıkıyor. Biraz önce eşimle yemek yedik. Evin yakınında sosyal tesis var. Çıkalım biraz yürüyelim, gezelim dedi. Yok işim var, mutfak toplayacağım şunu yapacağım vs. diye gitmedim. Sonra kızdım kendi kendime, işlerin biteceği yok ki, takılsana işte eşinle beraber. Ama her gittiğimde görüyorum Onları.Güzel mi yaşıyoruz?
Ben niye kitap alamıyorum. Fiyatları takip ederdim yetişemiyorum.
Ben niye şu an ders çalışamıyorum. Niye bana 15 20 gün yetecek test kitabının fiyatı 120 TL.
Benim suriyeli komşumun kocası onu 3 cocukla bırakıp gitti, kiramiz ayniydi, nasıl geçiniyorsun dedim, devlet kartım var dedi. Hiçbir şeyinden kismiyo. Bana geçen sene fiyatı 400 olan güneş kremi önerdi, ondan başkasını kullanamiyormusss.
Gidin ötede oynayın, reisini gelip bana övme, ben ne yaşadığıma ne gördüğüme bakarim. Bu ulkenin vatandasi benim ben suriyeli değil, benim cebimde para yokken benim verdiğim vergilerle adamlar hayat yaşıyor. Yeter artık gerçekten benim buna dayanacak sinirim yok. 5 yıl bu şekilde devam ederse kahirdan öleceğiz. Tuzunuz kuru diye fakirleri görmüyorsunuz.
O seçim nasıl alındı sizde çok iyi biliyorsunuzda işte.bende nerde eğlendim biliyormusun.erdoğan videoların montaj olduğınu itiraf ettiğindeÇok eğlenceli görünüyorsuuz yakiliçdaroğlu aday olmaya devam etsin bence. Ben zaten ilk aday olacağını duyduğumda yok dedim şaka herhalde seçimi kendi elleriyle vermek istiyor demekki. Öyle de oldu
O seçim nasıl alındı sizde çok iyi biliyorsunuzda işte.bende nerde eğlendim biliyormusun.erdoğan videoların montaj olduğınu itiraf ettiğinde.dedim şimdi bunlar nediyecek birbirlerine video da montaj. .bide mitingllerde alkış kıyamet. kandırıldık.çok utanç verici yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?