Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350

Kiliçdaroğlu şimdiden başlamış seçim hazirliklarina koltuğuna yapişmiş Bu kafayla daha çok hazırlanirlar

Kiliçdaroğlu şimdiden başlamış seçim hazirliklarina koltuğuna yapişmiş Bu kafayla daha çok hazırlanirlar
Yahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)

Biz neden bu kadar pozitif değiliz ya. Gelen tipleri görmüyor musunuz hepsi potansiyel suçlu. Hepsi kadın çocuk görünce aç kurt gibi saldırmaya yer arıyorlar. Getirdikleri ne var el sanatı mi, kültür mü, meslek mi? Ne kattılar ülkeye?Pervasızca devlet desteğiyle çoğalıp yaşıyorlar. Suç işlemekten korkmuyorlar. Senin benim yemediğim et, zeytinyağı, süt yardımı bunlara yapılıyor. Rumlarla asla bir tutamazsınız.

Yahu sanane :) senimi yönetiyor.çalışır çalışmaz.amma korktunuz.gene belediyeleri alamayacağız diye.gerçi suri afgan yığar gene yaparsınız:)

Chpnin başına babası geçse seçmeyecekgillere düştüydü Kılışdar eleştirmek çünkü.

2 secimde de Istanbulda kaybetti millet ittifaki yani ben akp diyorum ona.Bunu iyice hirs meselesi yaptilar.Istanbullulara (genel degil )uzuluyorum.Tum multeciler oy kullanmak icin iyice doluşacaklar.

Herkes kimi desteklerse desteklesin ama mültecileri savunmasın. Adam kadınların videosunu cekiyo polis yanında cak cak sakız çiğniyor. Rahatlığa bak korkusuzluga bak. Bunlari böyle tepemize çıkarıp ülkenin içine ettiler. Pikniğe gidersin parka gidersin sahile gidersin toplanmışlar nargile keyfi yaparlar geleni gideni süzerler. Bunlarda çekinme yok arsızlık diz boyu. Hepsi defolsun gitsin hiç birine tahammülüm yok. Ben bunlar yüzünden kanamalı gittiğim hastanede muayene olamadım neymiş bunların muayene önceliği varmış. Az kaldı yakında bazı şehirlerde özerklik isteyecek kıvama geldiler

Gelir simdi birazdan biz de zaten her seyini savunmuyoruzcular :)

Parti kurup meclise bile girerler.hatta biri milletvekiliğine aday olmuştu tepkiler gelince çekildi.

Neden muayene öncelikleri var mesela ne farkları var bizlerden.

Hatırlıyormusunuz.bir baba çocuğuma muz alamıyorum dedi diye hepsi muz yeme videoları çektiler

Böyle alay ederek gülerek biz yiyoruz siz yiyemiyorsunuz gibisinden.
evet baktim simdi sen deyince. bende bi ara haberlerde gördüm adanaydi sanirim esnaflar konustu Suriyelilerden bikmislar dükkanlarina bile zarar veriyolarmis daha bir suru sey anlatmışti. epey oldu ama o anlatan esnafin haline cok üzülmüştüm

Neden muayene öncelikleri var mesela ne farkları var bizlerden.
İnanın bilmiyorum hatta biz kavga ettik orda kapının önünde sürü gibi bekliyordu bunlar doktorda dışarı çıkıp bizde bıktık bunlardan Türkçe bile bilmiyorlar laf anlatamıyoruz öncelikli hasta diye bunları alıyoruz önce dedi. Türkiye de bir iç savaş çıkarsa sadece bunlar yüzünden cikar ekonomi vb yüzünden filan değil.

Çok eğlenceli görünüyorsuuz ya kiliçdaroğlu aday olmaya devam etsin bence. Ben zaten ilk aday olacağını duyduğumda yok dedim şaka herhalde seçimi kendi elleriyle vermek istiyor demekki. Öyle de oldu

Bizler çevremizde, ailemizde saçını süpürge eden, tasarruflu olan kadınlarla büyüdüğümüzden, öyle gördüğümüzden biraz da ondan gıcığımıza gidiyor. Çevremde gördüğüm Suriyeli kadınlar da aynı şekilde bakımındankısmıyor, gezmesiyle öne çıkıyor. Biraz önce eşimle yemek yedik. Evin yakınında sosyal tesis var. Çıkalım biraz yürüyelim, gezelim dedi. Yok işim var, mutfak toplayacağım şunu yapacağım vs. diye gitmedim. Sonra kızdım kendi kendime, işlerin biteceği yok ki, takılsana işte eşinle beraber. Ama her gittiğimde görüyorum Onları.

Çok eğlenceli görünüyorsuuz ya kiliçdaroğlu aday olmaya devam etsin bence. Ben zaten ilk aday olacağını duyduğumda yok dedim şaka herhalde seçimi kendi elleriyle vermek istiyor demekki. Öyle de oldu
O seçim nasıl alındı sizde çok iyi biliyorsunuzda işte.bende nerde eğlendim biliyormusun.erdoğan videoların montaj olduğınu itiraf ettiğinde.dedim şimdi bunlar nediyecek birbirlerine video da montaj..bide mitingllerde alkış kıyamet.kandırıldık.çok utanç verici yaa

Sevgili ultrike,lutfen su kk aday oldu,68373.kez yenildi,yendik pisirdik sisirdik minvalinde yorumlara öncelik verme,alintilama.Birak nasil istiyorlarsa oyle ti ye alsinlar,gulsunler haklaridir tabii.Su vakitten sonra bir onemi yok.Suraya iki yorum okumaya giriyoruz,konu bilincli sekilde buraya yonleniyor.Baska argüman olmayinca konu bu cemberde donup donuyor.Seni alintilayarak diger arkadaslara da soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…