- 23 Ocak 2016
- 33.137
- 49.575
- 598
Eliniz titrerse aman diyim vermeyin zaten16 bin diyorsun ama Swan. Ben zor zoruna alsam bir hisse şimdi dağıtırken elim titrer.
İşte ne çıkarsa 25-30 kg eti yarımşar kilodan poşetlere basıp stoklar bence de kesenler de. Her hafta bir kg çıkarıp yeseler, 6 ay idare eder. Eee az değil şimdi.
Şöyle havadan atıp yardım alan insanları küçümseyenler bir gün o duruma düşerler mi onu merak ediyorum mesela belki savaşta kaybetti eşiniBu arada evet bir kartları var. Geçen BİM markete girdim, önümde bir tane Suriyeli bir kadın sütü bile karton kolisiyle almıştı, alışveriş arabası bitene kadar ağaç oldum. Ben de maşallah koliyle almış hem de sepeti ağzına kadar doldurmuş deyince kasiyer güldü, yardım kartları var bu hayatı onlar yaşıyor abla dedi. Abla anandır bir kere dedim, yine haklısın abla dedi. Bir daha o BİM’e girmeyecem
Halkın arasına karışmak ne ki tencereci teyzeler yüzünden kaç kere ezilme tehlikesi yaşadım benYılların suskunluğu bile bu kadına patlıyor ya hahshshshsh delirdim.
O seçim nasıl alındı sizde çok iyi biliyorsunuzda işte.bende nerde eğlendim biliyormusun.erdoğan videoların montaj olduğınu itiraf ettiğinde.dedim şimdi bunlar nediyecek birbirlerine video da montaj. .bide mitingllerde alkış kıyamet. kandırıldık.çok utanç verici yaa
Belki surıyeli sevdiği vardır ellemeyin2006'da açılmış hesap ve ilk mesajı bir üyeye hakaret.
Kimin ikinci üyeliği acaba?
Bu marketlerde yardım kartları var istediğin kadar para yükletip hediye ediyorsun. Durumu iyi olan biri vermiş olabilir ama yok olur mu kesin bizim vergilerimizle bunlara kart veriyorlar olur. Anlatamazsın niloyacım uğraşmaŞöyle havadan atıp yardım alan insanları küçümseyenler bir gün o duruma düşerler mi onu merak ediyorum mesela belki savaşta kaybetti eşini
Size ne yav? Üstünüze vazife bile olmayan konularda niye tavsiye veriyorsunuz? İstedim mi sizden tavsiye?Eliniz titrerse aman diyim vermeyin zaten
Eşini savaşta kaybeden filan yok hepsi sürü halinde çocuklu geziyor ya da serseri mayın gibi erkekler dolaşıyor siz onlara acimayin. Kadin doğum servislerinin çocuk polikliniklerinin önü bunlarla dolu.Şöyle havadan atıp yardım alan insanları küçümseyenler bir gün o duruma düşerler mi onu merak ediyorum mesela belki savaşta kaybetti eşini
Ben 2006'da hesabı açıp tek mesaj atmayıp bugün hesabın varlığını unutmamayı başarıp tek atımlık kurşun gibi hakaret etmesine aşırı şaşkınım.Belki surıyeli sevdiği vardır ellemeyin
Kimden yapıyorlar o boy boy çocukları, hepsinin mi eşi savaşta?Şöyle havadan atıp yardım alan insanları küçümseyenler bir gün o duruma düşerler mi onu merak ediyorum mesela belki savaşta kaybetti eşini
Bi mülteciler kalmıştı savunmadiginizBu marketlerde yardım kartları var istediğin kadar para yükletip hediye ediyorsun. Durumu iyi olan biri vermiş olabilir ama yok olur mu kesin bizim vergilerimizle bunlara kart veriyorlar olur. Anlatamazsın niloyacım uğraşma
Ne savaşı yahuKimden yapıyorlar o boy boy çocukları, hepsinin mi eşi savaşta?
Paralel evdende hala savaş var bak o olabilir.Ne savaşı yahu
Evet savunurum pardon size mi sormalıydım?Bi mülteciler kalmıştı savunmadiginizevet zenginler yardım ediyor bunlara. Benim mahallemde belediye arabası bunlara her gün sıcak yemek dağıtıyor ya onlarda beğenmediklerini bizlerin kapısının önüne döküp gidiyor. Siz hala güzelleme yapin
Akp milletvekilinden biri gazeteciye demiski gazeteci anlatti bizim yaptığımız terör taktiği iyi tuttu, montaj olduğunu biz zaten biliyorduk cumhurbaşkanimizin tekrar kazanması için yaptirmamiz gerekiyordu demiş. Tuttum tuttu bizim seçmenler inandım inandimi gerisini boşver demiş ya şaka gibiNe savaşı yahu
Lütfen artık Suriyeliler oy vermesin böyle kanun çıkarsınlar 2.5 milyon Suriyeli oy kullanmış ya bizim vatandaş useniyor çoğu gitmeye elin suriyelisi veriyor suriyelisi çıkar kk kazanirdiBen 2006'da hesabı açıp tek mesaj atmayıp bugün hesabın varlığını unutmamayı başarıp tek atımlık kurşun gibi hakaret etmesine aşırı şaşkınım.
Demesine gerek yoktu biliyorduk zatenAkp milletvekilinden biri gazeteciye demiski gazeteci anlatti bizim yaptığımız terör taktiği iyi tuttu, montaj olduğunu biz zaten biliyorduk cumhurbaşkanimizin tekrar kazanması için yaptirmamiz gerekiyordu demiş. Tuttum tuttu bizim seçmenler inandım inandimi gerisini boşver demiş ya şaka gibi
Boyle kanun mu cıkarsınlarLütfen artık Suriyeliler oy vermesin böyle kanun çıkarsınlar 2.5 milyon Suriyeli oy kullanmış ya bizim vatandaş useniyor çoğu gitmeye elin suriyelisi veriyor suriyelisi çıkar kk kazanirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?