Allah yazdıysa bozsunKızlar ben bahçelinin aslının diyarbakırlı olduğunu duymuştum
pAylaşamıyoruz
2041 de yeni türkiyede sistem degişmiş olacak mesajları
Osmaniyenin Bahçe ilçesinden soyadı da oradan geliyor zaten... Ve maalesef benim hemşehrimEn son İzmirli çıkacak diye çok korkuyoruz
Biz şimdi Kızılay yerine Ahbap'a bağış yaparak Kızılay'dan hizmet satın aldık. Kızılay'a bağış yapanlar nasıl yardım etmiş oldu bu durumda?
Bu millet istese de istemese de, fark etse de etmese de bakacak bu insanlara, başka yol yok belli ki. Derdimiz yokmuş gibi...
Ne demek lazım buna? Cana geleceğine mala gelsin, canın sağ olsun mu, demeli? Cana da geldi, daha ne kaybedebilirdi insanlar da neyi helal edecek! Zaten o çalışma ilk birkaç gün değil, son yirmi yılda yapılacaktı. Çok geç!
Helal etmiyorum
İyi biz yırttıkOsmaniyenin Bahçe ilçesinden soyadı da oradan geliyor zaten... Ve maalesef benim hemşehrim
Eş durumundan onunla da yarı buçuk hemşehriyimİyi biz yırttıkmetanetli ol, rabbim başka dert vermesin, diğeri memleketlin değil öyle düşünerek teselli edebilirsin kendini
Ve benimde hemserimOsmaniyenin Bahçe ilçesinden soyadı da oradan geliyor zaten... Ve maalesef benim hemşehrim
Takip etmedim bugün ama bir onun bir de Faruk Aksoy'un devreleri yandı son haftalarda.Mehmet Akif Ersoy şaşırttı bugün beni helal olsun