Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Bu deprem de dahil neler neler oldu sütun litresi mazotun litresi geçti en basiti soma faciası oldu mesela hangi birini sayayım unutulacak bu da unutulacak
Layık olduğumuz şekilde yönetiliriz, unutan unutur ve şikayet etmeden sefil hayatına devam eder. Nerede nasıl öleceğini bilemeden yaşar, kafanıza saksı düşse.... diye savunmaya devam eder. En olmadı dış güçler yıkar kafamıza evimizi. Kendi kendimizi yönetiriz işte, seçeriz ve seçimlerimizin sonucunu yaşarız.

Benim umudum var değişecek bu yönetim

Valla onlar nasıl yasarlarsa yaşasınlar ben kendi çocuklarımı düşünüyorum ve maalesef ki kurunun yanında yaş da yandığı için bizim evlatlarımız yanıyor kendisine güzel bir hayatı layık görmüyorlar ki nasıl bir eziklik bu anlamıyorum yoksulluğu normallestirmek ben neden elin bilmem hangi memleketinde ki insanlar gibi yaşayamıyorum dememek bilmiyorum ya söylenecek çok şey var

Son umudum artık benim de. Yine değişmezse artık ne halimiz varsa görelim. Kimsenin şikayetine şöyle dönüp bakmam.
3 büyükşehir başkanları değişti, barolar birliği başkanı değişti, göz önünde olmayan farkında olmadığımız iller düzeyinde başkanlıklar iktidar yanlılarında değil artık...değişim yavaş yavaş başladı bence

Kurunun yanında yaş yanıyor da kendileri şükrede ede yanıyor, yaşı mı düşünecek? Ben de söyleyemiyorum işte Kuru kuru yanıyorlar, çok da memnunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…