- 2 Ekim 2014
- 2.335
- 5.030
- 38
Yooo bence gayet iyi tanıyorlar bizim insanımızı özellikle kendi tabanlarini biliyorlar unutacaklarYine şaşırmadık. Gerçekten bir yılda unutacak kadar aptal sanıyorlar bizi. Yazık!
Onların mükemmel yönetimden başka gördükleri yok ki, unutacak bir şey mi olduYooo bence gayet iyi tanıyorlar bizim insanımızı özellikle kendi tabanlarini biliyorlar unutacaklar
Bu deprem de dahil neler neler oldu sütun litresi mazotun litresi geçti en basiti soma faciası oldu mesela hangi birini sayayım unutulacak bu da unutulacakOnların mükemmel yönetimden başka gördükleri yok ki, unutacak bir şey mi oldu
Layık olduğumuz şekilde yönetiliriz, unutan unutur ve şikayet etmeden sefil hayatına devam eder. Nerede nasıl öleceğini bilemeden yaşar, kafanıza saksı düşse.... diye savunmaya devam eder. En olmadı dış güçler yıkar kafamıza evimizi. Kendi kendimizi yönetiriz işte, seçeriz ve seçimlerimizin sonucunu yaşarız.Bu deprem de dahil neler neler oldu sütun litresi mazotun litresi geçti en basiti soma faciası oldu mesela hangi birini sayayım unutulacak bu da unutulacak
Benim umudum var değişecek bu yönetimLayık olduğumuz şekilde yönetiliriz, unutan unutur ve şikayet etmeden sefil hayatına devam eder. Nerede nasıl öleceğini bilemeden yaşar, kafanıza saksı düşse.... diye savunmaya devam eder. En olmadı dış güçler yıkar kafamıza evimizi. Kendi kendimizi yönetiriz işte, seçeriz ve seçimlerimizin sonucunu yaşarız.
Son umudum artık benim de. Yine değişmezse artık ne halimiz varsa görelim. Kimsenin şikayetine şöyle dönüp bakmam.Benim umudum var değişecek bu yönetim
Valla onlar nasıl yasarlarsa yaşasınlar ben kendi çocuklarımı düşünüyorum ve maalesef ki kurunun yanında yaş da yandığı için bizim evlatlarımız yanıyor kendisine güzel bir hayatı layık görmüyorlar ki nasıl bir eziklik bu anlamıyorum yoksulluğu normallestirmek ben neden elin bilmem hangi memleketinde ki insanlar gibi yaşayamıyorum dememek bilmiyorum ya söylenecek çok şey varLayık olduğumuz şekilde yönetiliriz, unutan unutur ve şikayet etmeden sefil hayatına devam eder. Nerede nasıl öleceğini bilemeden yaşar, kafanıza saksı düşse.... diye savunmaya devam eder. En olmadı dış güçler yıkar kafamıza evimizi. Kendi kendimizi yönetiriz işte, seçeriz ve seçimlerimizin sonucunu yaşarız.
Valla bu deprem hariç uzun zamandır ben öyle yapıyorum zaten ki yardım etmeyi paylaşmayı çok seven biriyim cebimde iki lira varsa birini veririm ama artık yapmıyorum Allah affetsinSon umudum artık benim de. Yine değişmezse artık ne halimiz varsa görelim. Kimsenin şikayetine şöyle dönüp bakmam.
3 büyükşehir başkanları değişti, barolar birliği başkanı değişti, göz önünde olmayan farkında olmadığımız iller düzeyinde başkanlıklar iktidar yanlılarında değil artık...değişim yavaş yavaş başladı benceSon umudum artık benim de. Yine değişmezse artık ne halimiz varsa görelim. Kimsenin şikayetine şöyle dönüp bakmam.
Kurunun yanında yaş yanıyor da kendileri şükrede ede yanıyor, yaşı mı düşünecek? Ben de söyleyemiyorum işteValla onlar nasıl yasarlarsa yaşasınlar ben kendi çocuklarımı düşünüyorum ve maalesef ki kurunun yanında yaş da yandığı için bizim evlatlarımız yanıyor kendisine güzel bir hayatı layık görmüyorlar ki nasıl bir eziklik bu anlamıyorum yoksulluğu normallestirmek ben neden elin bilmem hangi memleketinde ki insanlar gibi yaşayamıyorum dememek bilmiyorum ya söylenecek çok şey var
Üzgün ve sinirliyimYemin ederim gece gece sinirim bozuldu ya hala nasıl savunulur anlam veremiyorum .
Aaa olur mu öyle şey, bizim özür dilememiz gerekiyormuşHarakiri bekler miyim, evet beklerim. İstifa da olur. Seçimden çekilmek, o da mümkün. Ya bir özür, bir utanç, bir sorumluluk hissi. Çok mu zor utanmak?
Kendi tabanının 1 yıla bile ihtiyacı yok. Yağlayıp ballıyorlar şu an.Yooo bence gayet iyi tanıyorlar bizim insanımızı özellikle kendi tabanlarini biliyorlar unutacaklar
Bitsin bu işler, yine halk hesap verecek. Bir provokatiftir gidiyor. Yorum yapa yapa yıktı halk, evleri sanki.Aaa olur mu öyle şey, bizim özür dilememiz gerekiyormuş
Sanki öfkemiz Mehmetçiğe...
Zamanında orduyu seferber etmemişler talimat beklemişler bir de özür bekliyor
Deprem bölgesinde olup gerçekten canı yananın fikrinin değiştiğini düşünüyorum. 1 yıl bile geçse insanlar yaşadıklarını unutmayacaktır.Kendi tabanının 1 yıla bile ihtiyacı yok. Yağlayıp ballıyorlar şu an.