Ahh günlük ahh 2 gündür yok biliyorsun. Neden olmadığımı da tahmin edebiliyorsun. Ben diyeti bozdum günlük. Hemde ne bozma. Bu sınavlar bitirdi benii. Çok önemli bir sınavım pek iyi geçmedi bende morelim düzelsin diye 1 parça çikolata yiyeyim dedim. Nerdeee düzelteceğine daha da morelim bozuldu. Hem sınavım kötü geçmiş hemde istediğimi bile yiyemiyorum dedi. Tabi bu arada 1 paket çikolata bitmişti. Çikolatanın tadına varmıştım açtım ve sınavım kötü geçmişti. Kendimi markette buldum. Bulduğum abur cuburları almamla odaya gelmem arasındaki zaman dilimini hatırlamıyorum bile. Yedim de yedim yedimde yedim. İşin garibi kendime geldiğimde mutluydum be günlük. sonra öğlen oldu. Madem bozdum son öğün olarak bir hamburger menü yiyeyim bari dedim. başka yemem bir şey. Bir güzelde kocaman bir hamburger menü yedimmm. Sonra gece oldu geceye kdr hiç bir şey yememiş olduğum için bir anda acıktım. Burda harika dürüm yapan bir yerr var.Şeytan yine dürttü beni 'zaten bozdun dedi, ders çalışman gerek dedi, aç aç olmaz dedi, son kez ye bir daha yemezsin dedi ve ben o dürümü yedim günlük. Biliyorum çok kızıyorsun bana inan ben kendime dahada çok kızıyorum ama ne yapayım günlüğüm yaa oldu bir kere. Ama bu sefer kararlıyım bozmak yok bu sefer. Zaten yediğim şeyler mahvetti midemi. Bu sabah tekrardan başlıyorum. Hatta kalktım kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe gideceğim arkadaşımla. Bugün ki menümü yazmayacağım içimde hiç heves kalmadı çünkü. Şu günü bir atlatayım yazarım yinee