Haa bu arada dün yediğim adana hala midemde olduğu için kahvaltı etmedim. Hangi akla yedim ben o adanayı yaa. O yüzden bugün kahvaltısız başladım ki zaten yiyememde.
Adanayı gece 23.00 da yedim amaÜzülme tatlım ya 14 gün başarılı bir diyet uygulamışsın, e bu da ödülün olsun olsun o kadar :) adana çöp yediğin öğünün dışındaki diğer öğünleri hafif atlattıysan birazda spor yaparsan telafi edilir. Adana çöp yediğin gün yediklerinin hepsinin kalorisini araştır hesapla canını sıkma... 2000 kaloriyi aşmadıysan bu adananın sana kilo olarak dönüşümünün çokta etkisi olmaz diye düşünüyorum. Çünkü harcadığın kalori de var... Diyet yaparken arada kendimizi ödüllendirmemiz de gerekli iyi gidiyorsun bence aynen devam :)
Selam günlükcümmm, inanabiliyor musun Kıbrısa kar yağdıVe bugün diyetimin 3. günü. 3 gündür liste dışı hiç bir şey yemedim. Hele kaçamak hiç yapmadım. Umarım 21 ocak sabahı tartıldığımda 74.999 kiloyu görebilirim. Bugün benim için yoğun bir gün. Gerçi şu 10 gün çok yoğun çünkü sınav haftamdayım. Bir yandan diyet bir yandan sınavlar ee bir de iş iyice feleğim şaştı ama yılmak yok. Bu gece nöbetim var ve utanmasam yanımda sefer tası ile yemek götüreceğim Sana bugün ki menümden bahsedeyim öyleysee hemen..
Sabah: 2 bardak ılık su, 2 kuru kayısı
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 yaprak marul, 1 demet maydanoz, 2 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir yarım saat sonra yeşil çay
ara:4 badem 1 ceviz
öğle: 1 porsiyon mercimek çorbası, salata
ara: 1 yeşil elma
akşam: derisiz haşlanmış tavuk, 1 kutu ayran, maydanoz, 2 tane etimek yarım saat sonra yeşil çay
3 lt su
2 bardak yeşil çay
1-2 bardak kahve (sade)
leslie ile 2 mil
100 ip atlama
25 mekik
100 sopalı bel hareketi
Günaydın günaydın günaydınnn günlükcüm. Sınava yetişmem gerekiyor ama aklıma takıldı menümü yazmadan gidersem sınavda menümü yazcam vala cevaplarahemen menüme geçiyoruuummm
Sabah: 2 bardak ılık su (kayısı kalmamış bugünlük kayısı yok)
kahvaltı: 200 ml süt, 1 yaprak marull, 1 demet maydanoz, 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin
ara: 4 tane badem 1 tane ceviz
öğle: Karnıbahar haşlaması, yoğurt
ara: 1 kivi
akşam: yoğurt çorbası, salata....
3 lt su
2 fincan yeşil çay
leslie ile 2 mil
100 ip atlama
100 sopalı hareket
25 mekik
oo benim çıtırım yeni topik yapmış kendine
tatlım tatlım tatlım daha bi azimli gördüm seni aşırı sevinçlendim
haydi bakalım tam gaz yola devam
bozmak diye adlandırıp moralimi bozmak istemiyorum esnettim desem daha olur bence sanki. hastaydım azcık da annem ne yaptıysa yemek durumunda kaldım içim sızlayarak, ama şimdi tam gaz full motivasyon devam, yıkılmadım ayaktayımKızzzz sen nerelerdeydin bakimm? Bozmadın demi diyeti??:18:
bozmak diye adlandırıp moralimi bozmak istemiyorum esnettim desem daha olur bence sanki. hastaydım azcık da annem ne yaptıysa yemek durumunda kaldım içim sızlayarak, ama şimdi tam gaz full motivasyon devam, yıkılmadım ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?