• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçil'in Karışık Diyetinin Günlüğü -14 gün diyeti,İsveç diyeti ve diğerleri-

Selam günlükcüm. Bugün biraz geç yazacağım malum sınavlar falan:5:
sabah:2 bardak ılık su, 2 kuru kayısı
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 2 zeytin, 1 demet maydanoz, 1 yaprak marul
ara:4 badem 1 ceviz
öğle: yeşil salata 75 gram dana biftek
ara: 1 kivi
akşam: karnıbahar haşlaması yoğurt

3 litre su
2 fincan yeşil çay
1-2 tane sade kahve
leslie ile 2 mil
100 bel hareketi
100 ip atlama
25 mekik​
İşteee bugünlük diyet menüm. Nasıl kızlar sizcee? Bide şey dün ki akşam yemeğimin yerine toplamda 300 kalorilik abur cubur yedim ve ondan sonra hiç bir şey yemedim. Sizce yanlış mı yaptım? Eti formun yulaflı diyet bisküvisinden ve diyet çikolatasından yedim. Akşam yemeğim ise yoğurtlu tarhana çorbası ve salataydıı:18:

Çook güzel, bol hareket az ama doyurucu yemek. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah tartıda eksili kiloları görelim :):21:

muaaşallah muaaşallah bu azim bu egzersiz bi menüler ooff dağ olsa erir karşında :27:
ne zaman tartılcaksın acaba çok merak ediyorum tatlım merak etmek ne demek çatlayacağım adeta:18:

Canım 17 ocak akşamı ankaraya dönüyorum. 18 ocak sabahı kalkar kalkmaz tuvalate gidip sonrada soyunup koşa koşa tartının yanına gideceğim ve hemen paylaşacağım inşallah 75 kiloyu görürüm. Çünkü 14 günlük diyetim 20 ocak akşamı bitiyor ve hedefim 21 ocak sabahı 74.999 olmak. Eğer 18 ocak sabahı tartıldığımda 75e yaklaşamamışsam o 3 günü gerekirse aç geçirmeyi düşünüyorum:37:

Ahh günlük ahh 2 gündür yok biliyorsun. Neden olmadığımı da tahmin edebiliyorsun. Ben diyeti bozdum günlük. Hemde ne bozma. Bu sınavlar bitirdi benii. Çok önemli bir sınavım pek iyi geçmedi bende morelim düzelsin diye 1 parça çikolata yiyeyim dedim. Nerdeee düzelteceğine daha da morelim bozuldu. Hem sınavım kötü geçmiş hemde istediğimi bile yiyemiyorum dedi. Tabi bu arada 1 paket çikolata bitmişti. Çikolatanın tadına varmıştım açtım ve sınavım kötü geçmişti. Kendimi markette buldum. Bulduğum abur cuburları almamla odaya gelmem arasındaki zaman dilimini hatırlamıyorum bile. Yedim de yedim yedimde yedim. İşin garibi kendime geldiğimde mutluydum be günlük. sonra öğlen oldu. Madem bozdum son öğün olarak bir hamburger menü yiyeyim bari dedim. başka yemem bir şey. Bir güzelde kocaman bir hamburger menü yedimmm. Sonra gece oldu geceye kdr hiç bir şey yememiş olduğum için bir anda acıktım. Burda harika dürüm yapan bir yerr var.Şeytan yine dürttü beni 'zaten bozdun dedi, ders çalışman gerek dedi, aç aç olmaz dedi, son kez ye bir daha yemezsin dedi ve ben o dürümü yedim günlük. Biliyorum çok kızıyorsun bana inan ben kendime dahada çok kızıyorum ama ne yapayım günlüğüm yaa oldu bir kere. Ama bu sefer kararlıyım bozmak yok bu sefer. Zaten yediğim şeyler mahvetti midemi. Bu sabah tekrardan başlıyorum. Hatta kalktım kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe gideceğim arkadaşımla. Bugün ki menümü yazmayacağım içimde hiç heves kalmadı çünkü. Şu günü bir atlatayım yazarım yinee

Ahh günlük ahh 2 gündür yok biliyorsun. Neden olmadığımı da tahmin edebiliyorsun. Ben diyeti bozdum günlük. Hemde ne bozma. Bu sınavlar bitirdi benii. Çok önemli bir sınavım pek iyi geçmedi bende morelim düzelsin diye 1 parça çikolata yiyeyim dedim. Nerdeee düzelteceğine daha da morelim bozuldu. Hem sınavım kötü geçmiş hemde istediğimi bile yiyemiyorum dedi. Tabi bu arada 1 paket çikolata bitmişti. Çikolatanın tadına varmıştım açtım ve sınavım kötü geçmişti. Kendimi markette buldum. Bulduğum abur cuburları almamla odaya gelmem arasındaki zaman dilimini hatırlamıyorum bile. Yedim de yedim yedimde yedim. İşin garibi kendime geldiğimde mutluydum be günlük. sonra öğlen oldu. Madem bozdum son öğün olarak bir hamburger menü yiyeyim bari dedim. başka yemem bir şey. Bir güzelde kocaman bir hamburger menü yedimmm. Sonra gece oldu geceye kdr hiç bir şey yememiş olduğum için bir anda acıktım. Burda harika dürüm yapan bir yerr var.Şeytan yine dürttü beni 'zaten bozdun dedi, ders çalışman gerek dedi, aç aç olmaz dedi, son kez ye bir daha yemezsin dedi ve ben o dürümü yedim günlük. Biliyorum çok kızıyorsun bana inan ben kendime dahada çok kızıyorum ama ne yapayım günlüğüm yaa oldu bir kere. Ama bu sefer kararlıyım bozmak yok bu sefer. Zaten yediğim şeyler mahvetti midemi. Bu sabah tekrardan başlıyorum. Hatta kalktım kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe gideceğim arkadaşımla. Bugün ki menümü yazmayacağım içimde hiç heves kalmadı çünkü. Şu günü bir atlatayım yazarım yinee

Ahhh Seçil ahhhh, sen neler yapmışsın böyle bacım kendineee. Felekten diyetsiz bir gün geçirmişsin. Ama bu yediklerinin telafisini 3-5 gün sıkı bir diyet ve spor ile ancak telafi edersin sanırım. Belki de bu yediklerin sana 1 hafta normal bir diyet programıyla ancak telafi edilir diye düşünüyorum.

Belki pek iyi geçmedi dediğin sınav sana göre öyledir ama not olarak seni kurtarır... Böyle zamanlarda kendini yemeye değil başka şeylere ver arkadaşım. Yapmaktan en çok zevk aldığın şeyler olsun. Mesela ben 25 yıllık ömrüm boyunca pekte hareketli şarkılar dinlemez hep slow takılırdım. Son zamanlarda sırf hareket olsun diye moral olsun diye nerdeyse hiç slow dinlemiyorum. Yanımdan mp3 ümü hiç ayırmıyorum... Gerek dışarda yürüyüş yaparken, gerek evde spor yaparken hep mp3 yanımda... Şu sıralar pek tv izlemiyorum. Çünkü yemek yapayım, evin işlerini halledeyim... E birde spor yapayım derken tv izlemeye vakit bile kalmıyor. Önceden film falan izlerken yanımda birton çikolata cips olurdu. Bir oturuşta kendimi kaybeder ne bulduysam yerdim. Diyete ve spora başlamadan önce gece oturur, gündüz uyurdum... Şimdi ise saat 00:00 ı geçirmemeye çok özen gösteriyorum. Sende fazla kilolarından kurtulmayı çok çooook istiyorsun... Yaparsın sen, silkelen kendine gel, inşallaaah bir daha bu kadar pişman olacağın şeyi bir arada yemezsin...

Olsun, moralini bozma... Diyete aynen kaldığın yerden devam... Sonuçta sende demişsin, bugün yeni bir gün ve yeni bir başlangıç :38:

Diyet listenin dışına çıkmayacağın, çok neşeli, kaçamaksız günler dilerim bundan sonrası için :) :54:

Back