Nedenini de söyleyebilir misiniz rica etsem?İngilizce seçerdim.
Radio Tv. Ne yapiyorsan en iyisini yap. Yetenegin de o yonde gelistirebilirsin. Ingilizce her zaman ogreniliyor. Alim olmaya gerek yok.
İngilizce nin her şekilde ekmeğini yersin.hele de iyi bi bölümde okursan.hiö olmadı öğretmen olursun ki atamaları da iyi
Radyo tv sektöründe tutunmak zor.hadi biri tuttu elinden iyi yerlere geldin.bi aile düzeninin olması zor.setler uzun vs bi çok neden.aslınsa sen de biliyorsun
:)
İngilizce
artıları ve eksılerı karşılaştırcaksın.2 bölüme de meyilin olabilir fakat birisi daha baskındır senin mizacına.bunu anca kendı sorgulayarak ögrenebilirsin.yazdıklarına göre radyo konusunda meyılllıgn daha fazla gıbı gelıyor bana ıletısım sorununu çözersın zaten bunlarla ılglı kurslar var.bir bölum muhakkan sende daha baskındır bunu kendıne sor ve o na yönel o alanda daha başarılı ve mutlu olursun :)
Radyo tv. İşi sıkıntılı torpilin varsa hiç durma oku tabi. Ama ingilizce daha çok kapı açar sana
Radyo televizyin okurdummben olsam.
Ingilizce cok onemli amcak meslegin icin bunu zaten gelistirmen gerekiyor. Bunun icin kurslara yurtdisina vs gidebilirsin. Ancak radyo televiyonu kursta ogrenemzsin
Torpilden çok işe alınabilirim yani işsiz kalma olasılığımın olmadığını düşünüyorum.Daha üniversite okumamama rağmen birkaç yayıneviyle çalıştım.Dediğim gibi Radyo ve Tv alanında gayet yetenekliyim ancak İngilizce'ye gerçekten hevesim var.İkisini birden okumam mümkün olsaydı yapardım. :)
Ingiliz dili edebiyati zor..cok emek.istiyor yurttaki oda arkadimdan biliyorum.1 senenize mal olacak demissini 1 sene de hazirlik toplamda6 yil emek vermeniz gerekiyor o acidan bi dusunun belki zorluğu size of dedirtebilir keske diyebilirsiniz...diğer bölüm icin iletisimim iyi degil demissiniz o sektöre girdikten sonra ister istemez gelisecektir staj yaptığınızda dedigimi anlayacaksiniz sizin konusmalarinizdan rtv fikri daha iyi geliyyor gibi anladim.. size tavsiyem artilatini eksilerini size ve hayatiniza getirileri goturuleri yazin iki bolum icinde hangisi mantiginiza yatiyorsa onu secin son olarak da icinizde hangisi daha baskinsa cunku sevmek en onemlisi.. mesleğini sevince insan zorlugu gozune batmıyor.
Görüşün için teşekkür ederim. :)
Üniversiteye basladigim sürecteki bir takim egitim politika sorunlari sebebiyle istedigim bölümü okuyamadim. Radyo televizyon okumak istiyordum. Insallah ikinci univeriste olarak okumak istiyorum. Hayalin neyse onu yap hayaline sahip cik..