- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
Teşekkür ederim LunyacımMısırı pek sevmesemde pilavda, bezelye ye bayılırım. Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Biraz damak tadına bağlı aslında.
Istenilen sebze eklenebilir.
Patlıcan , kabak gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim LunyacımMısırı pek sevmesemde pilavda, bezelye ye bayılırım. Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Aynen, mısırı sevende çoktur benim ablamda sever ama bende yokTeşekkür ederim Lunyacım
Biraz damak tadına bağlı aslında.
Istenilen sebze eklenebilir.
Patlıcan , kabak gibi.
Mısır sevilmez mi beAynen, mısırı sevende çoktur benim ablamda sever ama bende yok
Mısır sevilmez mi kız?Aynen, mısırı sevende çoktur benim ablamda sever ama bende yok
Aynı şeyi yazmışızMısır sevilmez mi be
Mısır sevilmez mi be
Mısır sevilmez mi kız?
Yaz gelsede mısirlar cıksa diye dört gözle beiyorum.
Benim yavrular mısır ve bezelyeyi cok sevdikleri için ben de pilavda bolca kullanıyorum.
Mısır sevilmez mi be
Ayol ilk mesajimda dedim ya pilavda sevmiyorum diye, yoksa bardak mısırla bitirdim okullarımıMısır sevilmez mi kız?
Yaz gelsede mısirlar cıksa diye dört gözle beiyorum.
Benim yavrular mısır ve bezelyeyi cok sevdikleri için ben de pilavda bolca kullanıyorum.
Heeee öyle deAyol ilk mesajimda dedim ya pilavda sevmiyorum diye, yoksa bardak mısırla bitirdim okullarımı
Dediydim zatenHeeee öyle de
Tamam şimdi oldu:))
Ben direk mısır sevmem olarak okumuşum
Canım ellerine sağlık çok renkli hiç denemedim daha önce yapayım bir ara bende merak ettim.
Başarılar dilerim
Haklısın canım malzeme alayım denicem ilk firsattaSagolasın Ozlemim. Bebeler ćok seviyor. Hem sebze de yemiş oluyorlar.
Cok teşekkür edrrim shapeeCanım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Başarılar
Sagol canim.Başarılar dilerm korişim
O çıbıklarla yiyebiliyor musun
Ben becerememki kesin çıbığı yerimSagol canim.
Evet, yiyebiliyorum bebegim.
Cok lezzetli oluyor, tavsiye ederim
Aslında alışınca çok zevkli geliyor:))Ben becerememki kesin çıbığı yerim