- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
Teşekkür ederim LunyacımMısırı pek sevmesemde pilavda, bezelye ye bayılırım. Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()

Biraz damak tadına bağlı aslında.
Istenilen sebze eklenebilir.
Patlıcan , kabak gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim LunyacımMısırı pek sevmesemde pilavda, bezelye ye bayılırım. Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()
Aynen, mısırı sevende çoktur benim ablamda sever ama bende yokTeşekkür ederim Lunyacım
Biraz damak tadına bağlı aslında.
Istenilen sebze eklenebilir.
Patlıcan , kabak gibi.
Mısır sevilmez mi beAynen, mısırı sevende çoktur benim ablamda sever ama bende yok![]()
Mısır sevilmez mi kız?Aynen, mısırı sevende çoktur benim ablamda sever ama bende yok![]()
Aynı şeyi yazmışızMısır sevilmez mi be![]()
Mısır sevilmez mi be![]()
Mısır sevilmez mi kız?
Yaz gelsede mısirlar cıksa diye dört gözle beiyorum.
Benim yavrular mısır ve bezelyeyi cok sevdikleri için ben de pilavda bolca kullanıyorum.
Mısır sevilmez mi be![]()
Ayol ilk mesajimda dedim ya pilavda sevmiyorum diye, yoksa bardak mısırla bitirdim okullarımıMısır sevilmez mi kız?
Yaz gelsede mısirlar cıksa diye dört gözle beiyorum.
Benim yavrular mısır ve bezelyeyi cok sevdikleri için ben de pilavda bolca kullanıyorum.
Heeee öyle deAyol ilk mesajimda dedim ya pilavda sevmiyorum diye, yoksa bardak mısırla bitirdim okullarımı![]()
Canım ellerine sağlık çok renkli hiç denemedim daha önce yapayım bir ara bende merak ettim.
Başarılar dilerim![]()
Haklısın canım malzeme alayım denicem ilk firsattaSagolasın Ozlemim. Bebeler ćok seviyor. Hem sebze de yemiş oluyorlar.
Cok teşekkür edrrim shapeeCanım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Başarılar![]()
Sagol canim.Başarılar dilerm korişim
O çıbıklarla yiyebiliyor musun![]()
Ben becerememki kesin çıbığı yerimSagol canim.
Evet, yiyebiliyorum bebegim.
Cok lezzetli oluyor, tavsiye ederim![]()
Aslında alışınca çok zevkli geliyor:))Ben becerememki kesin çıbığı yerim![]()