Pilav Tarifleri Sebzeli Pirinç Pilavı-Güllüler Pirinç Sponsorluğunda

Çok güzel olmuş canım. . Ama bidahakine tavuk bulyon yerine tavuk suyu kullan bence.. zararlı diyorlar

oy oy oy harika olmuş renkli renkli çok iştah açıcı üni yıllarım aklıma geldi yurtta hep böyle sebzeli pilav çıkardı bizim evde yenmiyor ama ben seviyorum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim

Wuuu çok hoş gözüküyor. Çubukla mı yiyeceğiz? Çok mantıklı! Hemen bitmez; koy bir tabak, bir yarım tabak daha alırım yapmayız

oy oy oy harika olmuş renkli renkli çok iştah açıcı üni yıllarım aklıma geldi yurtta hep böyle sebzeli pilav çıkardı bizim evde yenmiyor ama ben seviyorum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim
Cok sagol canım

Ya bildiginiz pilav işte utandırmayın beni

Wuuu çok hoş gözüküyor. Çubukla mı yiyeceğiz? Çok mantıklı! Hemen bitmez; koy bir tabak, bir yarım tabak daha alırım yapmayız

Ne ile yemek istedigin keyfine kalmış, ben bayılırım cubukla yemeye

Internette sebzeli pilav görsellerine bakarken genelde cubukla sunum yapmışlar. Farklilik olması amaclı ben de öyle sunum yaptım.

Bakliyat, her türlü sebze meyve vs bide folik asit +vitaminler yiyebilmeyi isterdim ama kokosu bile yetiyor midemin bozulmasına
Hıımm.
Öyle olması kötü tabi. Sonuçta sen yemesen bile ailen ve misafirlerin icin eti yemeklerinde ister istemez kullanman gerekiyor.
Süt ürunleri tuketebiliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…