Evet canım seboreik dermatit ara ara tekrarlayan bi hastalık.Sen o doktorun verdiği kortizonlu kremleri doktorun önerdiği şekilde bir defaya mahsus sür.Galiba 5 gün falan sür diyolardı.Sonra zaman zaman cildin düzelecek ama sonra tekrar olacak maalesef.Ben sebclair diye bir krem kullanıyorum,içinde kortizon yok.O iyi geliyor.Zaten üstünde de yazıyor seboreik dermatit için diye.Onun dışında maalesef yapacak bişey yok.Bir de şöyle bişey farkettim ben yazın daha iyi oluyor hastalık hafifliyor ama kışın deyim yerindeyse azıyor.
evet yazın azalıyor kışın çok kötü oluyor ama bende pullanma falan pek yok pütürlük var sadece bi de çok kızaryorum ve yanıyor. bu kullandıınz krem bu duruma da ii geliyor mu?
Canım bende iyi geliyor,hatta dün aldım bir süredir bitmişti senin konunu okuyunca aklıma geldi dün akşam gidip aldım.Kulağımda vardı,hemen etkisini gösterdi.Bana da doktor tavsiye etmişti.Krem dermokozmetik bir ürün,ilaç değil.İçinde kortizon yok.Ama istersen sen yine de bi doktoruna danış tekrar gittiğinde.Kremin içinde fındık yağı varmış galiba üstünde fındığa alerjisi olanlar kullanmasın yazıyor.Google da aratıp araştırabilirsin
kızlar eşim bu hastalıktan 2 sene çekti ..gitmediğimiz doktor yapılmadık test ,kullanmadığımız ilaç kalmamıştı ....ki eşimin sadece yüzünde değil saç dibinden ayak parmaklarına kadar yüzü tüm vücudu bebat haldeydi giyinemiyordu bile......
çok şükür kurtulduöncelikle vücuduna sabun,duş jeli sürmedi asla....kese falan zaten yapmadı ...yüzünede aynı şekilde tabi...sonra bildiğimiz bebek yağı var ya onu aldı her duştan sonra tüm vücuduna ve yüzüne sürdü ...zamanla kayboldu hepsi en önemlisi acıma ve kaşınma kayboldu ,yüzü utanmış gibi kıp kırmızı oluyordu kabarık kabarık pütürlük oluyordu o da geçti ...yüzünü yıkayınca hemen sürüyor yağı tamam size tavsiyem kullanın birşey kaybetmezsiniz zararıda yok inşallah sizede şifa olur çok çektik biliyorum zorluğunu acıdan ağlıyacak hale geliyordu artık her yerinde olunca en çokta yüzünde olması onu mahveiyordu inşallah işinize yarar ...tek sorun nemsizlikmiş biz kafayı yiyorduk nasıl geçicek diye
kızlar eşim bu hastalıktan 2 sene çekti ..gitmediğimiz doktor yapılmadık test ,kullanmadığımız ilaç kalmamıştı ....ki eşimin sadece yüzünde değil saç dibinden ayak parmaklarına kadar yüzü tüm vücudu bebat haldeydi giyinemiyordu bile......
çok şükür kurtulduöncelikle vücuduna sabun,duş jeli sürmedi asla....kese falan zaten yapmadı ...yüzünede aynı şekilde tabi...sonra bildiğimiz bebek yağı var ya onu aldı her duştan sonra tüm vücuduna ve yüzüne sürdü ...zamanla kayboldu hepsi en önemlisi acıma ve kaşınma kayboldu ,yüzü utanmış gibi kıp kırmızı oluyordu kabarık kabarık pütürlük oluyordu o da geçti ...yüzünü yıkayınca hemen sürüyor yağı tamam size tavsiyem kullanın birşey kaybetmezsiniz zararıda yok inşallah sizede şifa olur çok çektik biliyorum zorluğunu acıdan ağlıyacak hale geliyordu artık her yerinde olunca en çokta yüzünde olması onu mahveiyordu inşallah işinize yarar ...tek sorun nemsizlikmiş biz kafayı yiyorduk nasıl geçicek diye
galiba kimse bu hastalığa sahip deil.
galiba kimse bu hastalığa sahip deil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?