• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seboreik Dermatit'e ne önerirsiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kararveremiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3
0
16
İstanbul
Hangi şampuanı önerirsiniz? Ketoral kullandım 3 ay. Şimdi o bitti. Evde Konazol var. Hangisi daha iyi dersiniz? Konazol'e mi geçeyim, Ketoral'de kalayım mı?
Saçlarımı yıpratmaması (matlık, kuruluk vs yapmaması) çok önemli benim için.
Bir de doktor bana Dermovate losyon yazdı ama ben ''izopropil alkol'' içerdiği için kullanmadım. Siz kullandınız mı hiçbir losyon?

Hangi şampuanı önerirsiniz? Ketoral kullandım 3 ay. Şimdi o bitti. Evde Konazol var. Hangisi daha iyi dersiniz? Konazol'e mi geçeyim, Ketoral'de kalayım mı?
Bir de doktor bana Dermovate losyon yazdı ama ben ''izopropil alkol'' içerdiği için kullanmadım. Siz kullandınız mı hiçbir losyon?

la roche posay kesnlıkle uc hafta sonra uzuuunn surelı kurtuluyosun denedıgımm en en etkılısı buydu ama kalıcı degıl dermatt kendlgnden gecrse gecer gecmezse cozumu yok dıkkat etmek lazm eczanede satlıyo 40 tl ama uzun süre kullanma sacları kıurutabılıyo

canım bende bu losyonların hepsini kullandım şampuanlarda kullandım hatta la roche posayın bi şampuanı vardı o da fayda etmedi.eczanenin hazırladığı bi karışım vardı onu kullandım.hatta acnegen diye bi ilaç var aynı roaccutane gibiydi bu ilaç iyi geldi ama bırakınca tekrar başladı.en sonunda anladımki bu stresten ve kimyasallardan oluyor.ve son çare olarak zeytinyağlı defne sabunu kullandım sonuç tek kelimeyle harikaydı ne kaşıntı ne yara falan hiçbir şey kalmadı.hatta bi ara sabunum bitti bi daha alamayınca şampuana yöneldim ve birkaç hafta sonra tekrar başladı bu illet.Allahtan sabuna kavuştum ve artmadan bunu durdurdum.yine de sen bilirsin canım geçmiş olur inşallah ama daha az kimyasal olan şeylere yönelirsen belki sonuç alabilirsin.

Back